[מדריך] להוספת באנרים בין שורות הפורומים (של העמוד הראשי)

מדריכים שונים ומגוונים לגרסה phpBB2. שימו לב - פורום זה הינו פורום ארכיון. התמיכה במערכת phpBB2 הופסקה.
exx8
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1040
הצטרף: 11/03/2006 ב-09:01:06

[מדריך] להוספת באנרים בין שורות הפורומים (של העמוד הראשי)

הודעה שלא נקראהעל ידי exx8 » 15/09/2006 ב-21:48:00

מי מכיר את עז ולימון?
רובנו נכון?
נכון יש להם באנרים?
רוצים להויף גם (רק עם אתם לא משתמשים בשניי אלו)
במדריך זה אני אלמד איך מוסיפים באנרים לרוב המקומות שתרצו להוסיף
קודם כול המדריך נבדק בעיצוב subsuilver בחלק מהעיצובים צריכים מדריך קצת שונה.
*חשוב*: עם מותקנים עצלכם כמה עיצובים תצטרכו לערוך אצל כולם .

אוקיי זו הייתה ההקדמה עכשיו אני אלמד איך להוסיף את הבאנר בעמוד הראשי
פתח:
phpBBHeb/templates/***/index_body.tpl
phpbbheb-שם תיקיית הphpbbheb ונתיבה
***-שם העיצוב
עם אתם רוצים לשים בין השורות של הפורום לבין הלוגו תחפשו את הקוד הבא:

קוד: בחר הכל

   <td align="{S_CONTENT_DIR_RIGHT}" valign="bottom" class="gensmall">
      <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
      <a href="{U_SEARCH_NEW}" class="gensmall">{L_SEARCH_NEW}</a><br /><a href="{U_SEARCH_SELF}" class="gensmall">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
      <!-- END switch_user_logged_in -->
      <a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}" class="gensmall">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a></td>
  </tr>
</table>

אחרי זה תכניסו את קוד הhtml שלכם...

אם אתם רוצים מתחת אבל ממש חפשו:

קוד: בחר הכל

<td width="20" align="center"><img src="templates/subSilver/images/{LANG}/folder_locked_big.gif" alt="{L_FORUM_LOCKED}" /></td>
   <td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
  </tr>
</table>

מתחת תוסיפו את קוד הhtml\php

מצטער על ההתנהגות שלי בזמן האחרון

חזור אל “מדריכים - ארכיון”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

cron