עמוד 1 מתוך 1

[תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 21/02/2015 ב-18:20:11
על ידי tomi012
שם היוצר: phpbbmodders.net

שם התוספת: הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי - ACP Add User.

מתאים לגרסה: נבדק על גרסה 3.1.3.

כתובת התוספת בphpBB העולמי: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... dd_user_2/

תיאור התוספת: אפשרות ליצור משתמשים דרך הלשונית "משתמשים וקבוצות" בלוח הבקרה למנהל הראשי.

גרסת התוספת: גרסה 1.0.1, עודכנה ב-31 בינואר 2015.

הוראות התקנה: בקובץ ReadMe.txt שבתיקייה הראשית.

תמונה להמחשה:
AddUserDemo.png


adduser.zip
גרסה v1.0.1 || העלאה ראשונה
(25.96 KiB) הורד 188 פעמים

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 21/02/2015 ב-18:41:25
על ידי exx8
כל הכבוד מארק!

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 21/02/2015 ב-19:16:55
על ידי tomi012
exx8 כתב:כל הכבוד מארק!


תודה! :)

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 05/03/2015 ב-18:40:59
על ידי Eithanet
כל הכבוד!
אני חייב לציין שזה כמו ב3.0!

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 09/03/2015 ב-12:15:35
על ידי Amir
היי,

אני בתייקיה הראשית ורואה את ReadMe.txt אני לא מצליח לפתוח אותו מישהו מוכן להעתיק לי תהוראות לפה?

אשמח תודה לעוזרים :)

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 14/03/2015 ב-08:34:18
על ידי Eithanet
Amir כתב:היי,

אני בתייקיה הראשית ורואה את ReadMe.txt אני לא מצליח לפתוח אותו מישהו מוכן להעתיק לי תהוראות לפה?

אשמח תודה לעוזרים :)

אני עכשיו מוריד את התוספת אני יעתיק לך את ההוראות :)
עריכה:
הנה ההוראות:
חשוב לקרא!
---------------------------
תוספת הוספת משתמשים דרך לוח הבקרה למנהל הראשי - ACP Add User - למערכת phpBB 3.1
---------------------------
יוצר: phpbbmodders.net
מתרגם: tomi012
כתובת התוספת ב-phpBB העולמי: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... dd_user_2/
כתובת התוספת ב-phpBB הישראלי: http://www.phpbb.co.il/viewtopic.php?f=57&t=30076
גרסת התוספת: v1.0.1
---------------------------
הוראות התקנה:
1. הורד את התוספת.
2. העתק את תוכן התיקייה adduser לנתיב: public_html/ext/phpbbmodders/adduser.
3. גש ללוח הבקרה למנהל הראשי, עבור ללשונית "התאמה אישית", לחץ על "הפעל".
4. התוספת התווספה לך ללשונית "משתמשים וקבוצות", תוכל להשתמש בה באמצעות התפריט בצד ימין.

הוראות עדכון גרסה:
1. גש ללוח הבקרה למנהל הראשי, עבור ללשונית "התאמה אישית", לחץ על "בטל".
2. מחק את כל הקבצים מהנתיב public_html/ext/phpbbmodders/adduser.
3. אעלה את כל הקבצים החדשים לנתיב public_html/ext/phpbbmodders/adduser.
4. גש ללוח הבקרה למנהל הראשי, עבור ללשונית "התאמה אישית", לחץ על "הפעל".
5. טהר את המטמון.

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 14/03/2015 ב-08:42:54
על ידי Eithanet
לא עבד לי על 3.1.3!
לפעם הבאה אבקש שבקובץ zip תשים את התקייה המלאה (עם שם היוצר) כי זה סתם סיבוך...
עריכה:
עכשיו הסתכלתי, לא תרגמת את אימייל!

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 14/03/2015 ב-11:51:12
על ידי tomi012
eithan8 כתב:לפעם הבאה אבקש שבקובץ zip תשים את התקייה המלאה (עם שם היוצר) כי זה סתם סיבוך...


לא יקרה מסיבות של נוחות. תקראו הוראות לפני, בהוראות כתוב הכל, כולל את שם היוצר.

eithan8 כתב:עריכה:
עכשיו הסתכלתי, לא תרגמת את אימייל!


זה לא מסתדר עם הקידוד. האימייל כולו יהיה בג'יבריש.

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 14/03/2015 ב-12:06:57
על ידי Eithanet
tomi012 כתב:
eithan8 כתב:לפעם הבאה אבקש שבקובץ zip תשים את התקייה המלאה (עם שם היוצר) כי זה סתם סיבוך...


לא יקרה מסיבות של נוחות. תקראו הוראות לפני, בהוראות כתוב הכל, כולל את שם היוצר.

eithan8 כתב:עריכה:
עכשיו הסתכלתי, לא תרגמת את אימייל!


זה לא מסתדר עם הקידוד. האימייל כולו יהיה בג'יבריש.


קראתי את ההוראות. ולא עבד

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 20/03/2015 ב-17:41:41
על ידי Eithanet
התוספת אינה עובדת
כדי לתקן אותה עשה כך:
פתח את:
migrations/v11/version_11.php
חפש:

קוד: בחר הכל

    public function effectively_installed()
    {
        return isset($this->config['adduser_version']) && version_compare($this->config['adduser_version'], '1.0.1', '>=');
    }

ולאחר מכן תוסיף

קוד: בחר הכל

    static public function depends_on()
    {
        return array('\phpbbmodders\adduser\migrations\v10\install_adduser');
    }


יום טוב,
איתן

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 20/03/2015 ב-22:53:48
על ידי tomi012
eithan8 כתב:התוספת אינה עובדת
כדי לתקן אותה עשה כך:
פתח את:
migrations/v11/version_11.php
חפש:

קוד: בחר הכל

    public function effectively_installed()
    {
        return isset($this->config['adduser_version']) && version_compare($this->config['adduser_version'], '1.0.1', '>=');
    }

ולאחר מכן תוסיף

קוד: בחר הכל

    static public function depends_on()
    {
        return array('\phpbbmodders\adduser\migrations\v10\install_adduser');
    }


יום טוב,
איתן


אם רק לך לא עובד מוזמן לעשות את זה בעצמך :)

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 21/03/2015 ב-07:12:39
על ידי Eithanet
tomi012 כתב:
eithan8 כתב:התוספת אינה עובדת
כדי לתקן אותה עשה כך:
פתח את:
migrations/v11/version_11.php
חפש:

קוד: בחר הכל

    public function effectively_installed()
    {
        return isset($this->config['adduser_version']) && version_compare($this->config['adduser_version'], '1.0.1', '>=');
    }

ולאחר מכן תוסיף

קוד: בחר הכל

    static public function depends_on()
    {
        return array('\phpbbmodders\adduser\migrations\v10\install_adduser');
    }


יום טוב,
איתן


אם רק לך לא עובד מוזמן לעשות את זה בעצמך :)


זה לא רק לי לא עובד זה לעוד אנשים...

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 21/03/2015 ב-16:32:38
על ידי tomi012
eithan8 כתב:
tomi012 כתב:
eithan8 כתב:התוספת אינה עובדת
כדי לתקן אותה עשה כך:
פתח את:
migrations/v11/version_11.php
חפש:

קוד: בחר הכל

    public function effectively_installed()
    {
        return isset($this->config['adduser_version']) && version_compare($this->config['adduser_version'], '1.0.1', '>=');
    }

ולאחר מכן תוסיף

קוד: בחר הכל

    static public function depends_on()
    {
        return array('\phpbbmodders\adduser\migrations\v10\install_adduser');
    }


יום טוב,
איתן


אם רק לך לא עובד מוזמן לעשות את זה בעצמך :)


זה לא רק לי לא עובד זה לעוד אנשים...


לא ראיתי אף אחד אחר שהזכיר את זה. :)
בכל מקרה מי שרוצה שיעשה את זה בעצמו, אני לא אוסיף את זה לתרגום שלי

Re: [תוספת] הוספת משתמש דרך לוח הבקרה למנהל הראשי

פורסם: 16/07/2015 ב-03:00:11
על ידי miritlasri
עובד מצוין - תודה רבה!