עמוד 1 מתוך 1

שלח טופס ( ברישום משתמש נעלם), שודרג אוטמט ל3.1.5

פורסם: 29/07/2015 ב-01:04:48
על ידי levush
בס"ד
שלום וברכה.
שמתי לב שפתאום אף אחד לא נרשם לפורום.
בבדיקה אני מגלה שכנרשמים לאחר מילוי הפרטים אין אפשרות של " שלח טופס" ולא עוזר לחיצה על אנטר.
נסתי להבין מה קרה, ואז אני מגלה שהפורום שודרג באופן אוטמטי ל 3.1.5 ובכל זאת נשאר בעברית.
הגיבוי האחרון הוא מלפני שבוע, אני לא רוצה לאבד אשכולות, מה הפיתרון?

במעקב אחר שגיאות אני מקבל הודעה זו.

שגיאה בזמן יצירת תיעוד
» שגיאה ב־[ROOT]/phpbb/search/fulltext_native.php בשורה 107: Missing argument 8 for phpbb/search/fulltext_native::__construct(), called in [ROOT]/phpbb/cron/task/core/tidy_search.php on line 61 and defined

אני לא יודע האם זה קשור.
תודה לכל העוזרים.