בעיה|בשחזור מסד נתונים

פורום התמיכה לגרסה phpBB2. שימו לב - פורום זה הינו פורום ארכיון. התמיכה במערכת phpBB2 הופסקה.

מנהל: צוות האתר

itayrav
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 23
הצטרף: 31/08/2007 ב-08:35:10

בעיה|בשחזור מסד נתונים

הודעה שלא נקראהעל ידי itayrav » 13/08/2008 ב-12:05:21

שלום.
אני מעביר איחסון את הפורום שלי, ואני קודם מתקין אותו על המחשב שלי כדי לראות שהכל עובד ואז מתקין אותו באינטרנט.
עכשיו, כשאני משחזר את מסד הנתונים, אני בוחר במיקום של הקובץ, לוחץ שחזר, ואז המסך הופך לי לכזה-

http://www.siz.co.il/up.php?i=mltzitkyjmo5.jpg

אשמח אם תעזרו לי איך להצליח לשחזר בצורה טובה, אני כבר רוצה להריץ את הפורום.

תודה מראש ויום טוב,
ניב.

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: בעיה|בשחזור מסד נתונים

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 13/08/2008 ב-13:33:04

דיווח שגיאות PHP פעיל?
Berlo

itayrav
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 23
הצטרף: 31/08/2007 ב-08:35:10

Re: בעיה|בשחזור מסד נתונים

הודעה שלא נקראהעל ידי itayrav » 13/08/2008 ב-14:47:10

אני לא יודע. איך בודקים? ואם לא יהיה פועל אז איך מפעילים?

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: בעיה|בשחזור מסד נתונים

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 13/08/2008 ב-15:15:26

בהגדרות ה-PHP. אתה אמור לדעת, אתה התקנת את זה על המחשב שלך.
אם אתה לא יודע, תעבוד על שרת נורמלי באינטרנט אה-סה-טו.
Berlo

itayrav
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 23
הצטרף: 31/08/2007 ב-08:35:10

Re: בעיה|בשחזור מסד נתונים

הודעה שלא נקראהעל ידי itayrav » 14/08/2008 ב-16:05:19

התקנתי על האינטרנט ווידאתי שהדיווח שגיאות עובד.
זה בדיוק אותו הדבר רק שעכשיו לוקח זמן שבו הדפדפן טוען את העמוד הלבן הזה....

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: בעיה|בשחזור מסד נתונים

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 14/08/2008 ב-16:16:57

נסה לגבות ולשחזר *לא* דרך פאנל הניהול אלא דווקא דרך PHPMYADMIN.
Berlo

itayrav
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 23
הצטרף: 31/08/2007 ב-08:35:10

Re: בעיה|בשחזור מסד נתונים

הודעה שלא נקראהעל ידי itayrav » 14/08/2008 ב-16:30:54

יש לך במקרה מדריך איך לעשות את זה?

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: בעיה|בשחזור מסד נתונים

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 14/08/2008 ב-16:46:40

viewtopic.php?f=8&t=5295
זה מכסה את הגיבוי. השחזור: עושים IMPORT ולא EXPORT.
Berlo

itayrav
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 23
הצטרף: 31/08/2007 ב-08:35:10

Re: בעיה|בשחזור מסד נתונים

הודעה שלא נקראהעל ידי itayrav » 14/08/2008 ב-16:48:50

סבבה, תודה :)
אני אנסה, אם לא יעבוד אני אכתוב פה.


חזור אל “תמיכה - ארכיון”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים