עמוד 1 מתוך 1

קשת מוד למנהל

פורסם: 31/08/2013 ב-19:26:30
על ידי itay583
אפשר בבקשה מודים *מתורגמים* שיעבדו על גירסא 3 ללא automod שיעשו כל מיני דברים טובים *למנהלים* תודה... :)

Re: קשת מוד למנהל

פורסם: 31/08/2013 ב-20:02:02
על ידי haim43434
כל המודים עובדים ללא אוטומוד (כל עוד הם לגירסה החדשה )
אוטומוד זה רק מוד להתקנת מודים בקלות ללא כאב ראש
יש הרבה מאוד מודים שעובדים בגירסה החדשה בערך כל המודים שיש מגירסה 3.0.6 עובדים בגירסה החדשה
אבל המודים האלה פוגעים באבטחה ובמהירות הפורום ובגלל זה לא כדאי להשים הרבה מודים

בשביל להתקין מודים בלי אוטומוד אז יש מדריך בפורום מדריכים ואם תיראה רק את המדריך תבין שזה קצת כאב ראש כי יש מודים גדולים כמו מוד נקודות שהתקנה שלו זה בערך 3 שעות שלמות של ישיבה על המחשב ולהתחיל לערוך קבצים אבל באוטומוד זה לוקח דקה פשוט אתה לוחץ על העלה באוטומוד בוחר במוד שאתה רוצה לוחץ העלאה ואז אתה לוחץ התקנה וזהו המוד מתקן לפעמים צריך גם להיכנס לקישור להתקנה שבהתקנה רק לוחצים על אישור 3 פעמים וזהו

Re: קשת מוד למנהל

פורסם: 31/08/2013 ב-22:44:45
על ידי itay583
haim43434 כתב:כל המודים עובדים ללא אוטומוד (כל עוד הם לגירסה החדשה )
אוטומוד זה רק מוד להתקנת מודים בקלות ללא כאב ראש
יש הרבה מאוד מודים שעובדים בגירסה החדשה בערך כל המודים שיש מגירסה 3.0.6 עובדים בגירסה החדשה
אבל המודים האלה פוגעים באבטחה ובמהירות הפורום ובגלל זה לא כדאי להשים הרבה מודים

בשביל להתקין מודים בלי אוטומוד אז יש מדריך בפורום מדריכים ואם תיראה רק את המדריך תבין שזה קצת כאב ראש כי יש מודים גדולים כמו מוד נקודות שהתקנה שלו זה בערך 3 שעות שלמות של ישיבה על המחשב ולהתחיל לערוך קבצים אבל באוטומוד זה לוקח דקה פשוט אתה לוחץ על העלה באוטומוד בוחר במוד שאתה רוצה לוחץ העלאה ואז אתה לוחץ התקנה וזהו המוד מתקן לפעמים צריך גם להיכנס לקישור להתקנה שבהתקנה רק לוחצים על אישור 3 פעמים וזהו


אוקקיי אפשר בבקשה מדריך לאוטומוד ולמודים שעוזרים למנהל שעובדים באוטומוד? (ואגב הגירסא של הפורום שלי זה 3.0.11)

Re: קשת מוד למנהל

פורסם: 01/09/2013 ב-06:13:25
על ידי haim43434
תחפש מדריך שלי בפורום דיון כללי

תגובה: בקשת מוד למנהל

פורסם: 01/09/2013 ב-12:26:57
על ידי or123111
עדיף להתקין מודים ידנית, כי יש מצבים שאוטו-מוד מפספס מספר דברים, ואז יכולות לקרות מספר שגיאות באתר.

מדריך להתקנת מודים ידנית יש לך כאן.

מדריך להתקנת מודים באוטו-מוד יש לך כאן.

רשימת מודים יש לך כאן.

פעם הבאה, לפני שאתה כותב הודעה, כנס לאפשרות "חיפוש בפורומים", והתחל לחפש את הנושא שברצונך לחפש, אולי תשובתך נכתבה באחד הנושאים כאן בפורום.

שים לב! רשימת המודים לא התעדכנה לאחרונה ב 7.11.11 .

בהצלחה.

Re: קשת מוד למנהל

פורסם: 01/09/2013 ב-17:53:10
על ידי haim43434
אין דבר כזה שאוטומוד מפספס דברים

אוטומוד הוא פועל לפי קובץ install ולפעמים שיוצאת גירסה חדשה אז משנים את השורה הזו ואז צריך לערוך ידנית וזה לא תמיד ככה וגם אם הוא לא היצליח לערוך איזה קובץ אז עדיף לערוך רק אתה קובץ הזה ידנית במקום את כל המוד

אוטומוד זה לא דבר רע אני בטוח שאתה יודע להתקין מודים ידנית אבל אתה עדיין משתמש באוטומוד כי זה חוסך המון זמן יקר וסיבוכים

Re: קשת מוד למנהל

פורסם: 01/09/2013 ב-18:14:52
על ידי or123111
haim43434 כתב:אין דבר כזה שאוטומוד מפספס דברים

אוטומוד הוא פועל לפי קובץ install ולפעמים שיוצאת גירסה חדשה אז משנים את השורה הזו ואז צריך לערוך ידנית וזה לא תמיד ככה וגם אם הוא לא היצליח לערוך איזה קובץ אז עדיף לערוך רק אתה קובץ הזה ידנית במקום את כל המוד

אוטומוד זה לא דבר רע אני בטוח שאתה יודע להתקין מודים ידנית אבל אתה עדיין משתמש באוטומוד כי זה חוסך המון זמן יקר וסיבוכים


אני יודע שהוא פועל לפי קובץ ה Install, אבל קורה שיש תקלות, וזה מפספס..

בכל מקרה, עדיף להתקין מודים ידנית מאשר אוטו-מוד, כי אוטו-מוד בדרך כלל עושה רק צרות.

Re: קשת מוד למנהל

פורסם: 01/09/2013 ב-18:17:17
על ידי tomi012
אתה לא צריך מדריך להתקנת אוטו-מוד או את כל השטויות שהספאמר מעליי כתב,
אתה תבין את זה בצ'יק גם בלי המדריכים האלה.
פתח פשוט את התיקייה של האוטו-מוד, פתח את התיקייה root/, סמן את כל
הקבצים והתיקיות שבה ותעלה לפורום, כשזה יסיים את ההעלאה - פשוט תוסיף לשורת הכתובת
install/ ותתקין את זה. פשוט מאוד.