בעיה בעיצובים...

פורום התמיכה בעיצובים ושדרוגים גרפיים לגרסה phpBB2. שימו לב - פורום זה הינו פורום ארכיון. התמיכה במערכת phpBB2 הופסקה.

מנהל: צוות האתר

SketrBoy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 27
הצטרף: 21/12/2004 ב-16:06:11
יצירת קשר:

בעיה בעיצובים...

הודעה שלא נקראהעל ידי SketrBoy » 22/12/2004 ב-16:58:54

הורדתי עיצוב,פרסתי אותו,העתקתי אותו לתיקייה שצריך,ואז נכנסתי לפורום שלי ניסיתי הכל אמרו לי שהתקין בהצלחה אבל צריך לתת גישה עם איזה קובץ,
והייתי בבצפר,אז הגעתי למצב שחשבתי לעשות שהוא יהיה ברירת המחדל,והופ

הפורום שלי נדפק לגמרי......
חזרתי הבייתה מחקתי את הקובץ שצריך לתת איתו גישה לא הבנתי איך עושים את זה...לא עבד מחקתי את כל תיקיית העיצוב...גם כן לא עבד...

מה עושים?

idan0610
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2126
הצטרף: 14/11/2004 ב-20:29:18

הודעה שלא נקראהעל ידי idan0610 » 22/12/2004 ב-17:07:46

אתה כנראה בחרת יצא במקום הוסף.
נראה לי שמחקת בטעות את הקובץ theme_info.css
תעלה אותו מחדש ואז תלך להוסיף ותתקין את העיצוב ותבחר בברית המחדל בהגדרות.
בתודה, עידן.
נ.ב: נא לא לשלוח בקשות תמיכה בפרטי, או שתקבלו התעלמות מוחלטת :)

SketrBoy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 27
הצטרף: 21/12/2004 ב-16:06:11
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי SketrBoy » 22/12/2004 ב-18:56:31

חח כן בטעות מחקתי אותו

אבל כל הקטע הוא שאני לא יכול להכנס לפורום

שנכנסים לכתובת זה רושם שגיאה שלא מצליח להעלות את העיצוב הזה...בגלל שנגעתי בברית המחדל....

idan0610
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2126
הצטרף: 14/11/2004 ב-20:29:18

הודעה שלא נקראהעל ידי idan0610 » 22/12/2004 ב-19:06:50

ניסית להעלות אותו שוב?
ואני יודע שאיכשהו אפשר לשנות את העיצוב דרך בסיס הנתונים.
אני אבדוק את זה ואם אני אמצא תשובה אני אחזור אליך.
בתודה, עידן.
נ.ב: נא לא לשלוח בקשות תמיכה בפרטי, או שתקבלו התעלמות מוחלטת :)

SketrBoy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 27
הצטרף: 21/12/2004 ב-16:06:11
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי SketrBoy » 22/12/2004 ב-19:58:32

שחזרתי את התיקייה וגם את הקובץ,אבל עדיין יש בעיה....אם רק הייתי יכול שוב להחזיר את העיצוב הקודם...אז זה היה פועל...

U.D.I
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 3103
הצטרף: 18/11/2004 ב-18:15:56

הודעה שלא נקראהעל ידי U.D.I » 22/12/2004 ב-21:04:39

אממ...אתה בטוח שזה לא עבד אחרי שהעלת את התיקייה מחדש??
אממ...
מוזר קצת..
אם הפורום של מבוסס ויש קהילה ויש לך מה להפסיד אז על תעשה את מה שאני הולך להגיד לך..אבל אם לא..תמשיך לקרוא.
לך לPHPMYADMIN שלך..חפש את טבלת phpbb_theme ואז תעשה עיון על הטבלה.
יראו לך או 2 שורות או שורה תלוי כמה עיצובים התקנת.
קח עיצוב תקין..subSilver שאמור להיות שם, ופשוט תחליף לו את שם העיצוב, שם קובץ הCSS..
וזה אמור להספיק.
איפה שאתה רואה שם של העיצוב התקין תחליף אותו לעיצוב שניסית להתקין.

תזכור! זה בתנאי שאין לך מה להפסיד! הדבר הזה לא נוסה ואני אומר לך משהו מהיגיון שלי..יש סכנה שזה לא יעבוד.

SketrBoy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 27
הצטרף: 21/12/2004 ב-16:06:11
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי SketrBoy » 22/12/2004 ב-21:14:31

חחח יש לי רק להפסיד מלא אשכולות...מזל שאתמול "פתחתי" אותו XD

אחי איך נכנסים לPHPMYADMIN?? :oops:

U.D.I
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 3103
הצטרף: 18/11/2004 ב-18:15:56

הודעה שלא נקראהעל ידי U.D.I » 22/12/2004 ב-21:23:25

אתה מאוחסן על ליקוס? אם כן כנס לחשבון שלך רד למטה לתמונה של PHP ומשם לחץ על הלינק.
אתה על איחסון פרטי? אתה חייב לדעת איך להתחבר.

SketrBoy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 27
הצטרף: 21/12/2004 ב-16:06:11
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי SketrBoy » 22/12/2004 ב-21:42:27

אממ...אני בליקוס...

התחברתי...ואז לא ראיתי שום תמונה...ניכנסתי ל-my accunt[מקווה שכתבתי טוב]

ואז מצאתי שם תמונה וקיצר הסתבכתי...

U.D.I
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 3103
הצטרף: 18/11/2004 ב-18:15:56

הודעה שלא נקראהעל ידי U.D.I » 22/12/2004 ב-21:46:24

לחץ על התמונה של PHP ואז יופיע לך לינק וטקסט..לחץ על הלינק..

SketrBoy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 27
הצטרף: 21/12/2004 ב-16:06:11
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי SketrBoy » 22/12/2004 ב-21:49:46

קוראים לעמוד הזה PhpMyAdmin?

אם כן אז נראה לי מצאתי את הטבלה,אבל אותו שם כמו שאמרת לי רק בסוף S

זה זה?

U.D.I
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 3103
הצטרף: 18/11/2004 ב-18:15:56

הודעה שלא נקראהעל ידי U.D.I » 22/12/2004 ב-22:06:20

כן זה זה..תעשה שם את מה שאמרתי לך קודם.

סמל אישי של המשתמש
PHP
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 1460
הצטרף: 15/11/2004 ב-21:48:41

הודעה שלא נקראהעל ידי PHP » 22/12/2004 ב-22:10:02

SketrBoy כתב:קוראים לעמוד הזה PhpMyAdmin?

אם כן אז נראה לי מצאתי את הטבלה,אבל אותו שם כמו שאמרת לי רק בסוף S

זה זה?


הנה דרך לקביעת העיצוב subSilver כברירת מחדל:

כנס לphpMyAdmin, ולמטה תראה תיבת טקסט קצת גדולה.

תכניס אליה את הקוד הבא ותלחץ Enter:

קוד: בחר הכל

UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '1' WHERE `config_name` = 'default_style' LIMIT 1 ;


בלי להסתבך על הטבלאות.
צחי

SketrBoy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 27
הצטרף: 21/12/2004 ב-16:06:11
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי SketrBoy » 22/12/2004 ב-22:44:37

תודה גבר גבר!!!פתרתי את הבעיה!

ותודה רבה גם לךCentiMeter עזרת לי מאוד XD

U.D.I
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 3103
הצטרף: 18/11/2004 ב-18:15:56

הודעה שלא נקראהעל ידי U.D.I » 22/12/2004 ב-23:09:07

אין על מה :-) שמחתי.


חזור אל “תמיכה בעיצובים - ארכיון”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים

cron