שילוב פלאש באתר

פורום התמיכה בעיצובים ושדרוגים גרפיים לגרסה phpBB2. שימו לב - פורום זה הינו פורום ארכיון. התמיכה במערכת phpBB2 הופסקה.

מנהל: צוות האתר

danor17
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 15
הצטרף: 23/09/2007 ב-20:19:26

שילוב פלאש באתר

הודעה שלא נקראהעל ידי danor17 » 30/09/2007 ב-12:54:38

ניסיתי לשלב פלאש באתר על ידי הכנסת אובייקט ומה שאני מקבל זה לבן באותו רוחב ואורך של הבאנר רק לבן סתם

קוד

קוד: בחר הכל

<tr><td class="logo"><a href="{U_INDEX}" border="0"><object

classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash

/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="960" height="94" id="444"

align="">
<param name=movie value="444.swf"><param name=quality value=high>
<embed

src="http://www.sec.220mb.com/forum/templates/SoftBlue/images/444

.swf" quality=high  width="960" height="94" name="444" align=""
type="application/x-shockwave-flash"

pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</embed></object></a></td>
</tr>



עכשיו חשוב לציין שהבאננר עובד מצויין בדף אחר שהכנתי בפורום שזה
sec.220mb.com
ואילו בדף הזה של הפורום זה לא עובד משום מה
sec.220.com/forum
מה יש לי לשנות?

חזור אל “תמיכה בעיצובים - ארכיון”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים