קבצי תבנית

פורום התמיכה בעיצובים ושדרוגים גרפיים לגרסה phpBB2. שימו לב - פורום זה הינו פורום ארכיון. התמיכה במערכת phpBB2 הופסקה.

מנהל: צוות האתר

thedido
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 15
הצטרף: 17/05/2006 ב-13:18:58

קבצי תבנית

הודעה שלא נקראהעל ידי thedido » 30/08/2006 ב-18:32:27

האם ניתן לשלב קוד PHP בתוך קובץ TPL (כדי לעשות למשל include) ?

The Butterfly Effect
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1785
הצטרף: 30/08/2005 ב-19:50:19

הודעה שלא נקראהעל ידי The Butterfly Effect » 30/08/2006 ב-20:26:42

אם היית עושה חיפוש בפורום היית מוצא את זה...
אתה צריך להתקין את המוד אקסטרים סטייל.
לך לפורום: דיון -> אשכול: "אהלן אהלן... מבחר דברים לphpbb".
שם חפש את המוד אסטרים סטייל תתקין אותו(התקנה מאוד פשוטה!) ויהיה לך אפשרות להכניס php בתוך קבצי tpl.
לא יקרא שמך בישראל עוד כי אם daredevil
עברנו למשכננו החדש, daredevil
http://cosmos-f.com - יחיו הקנאים ויסבלו.


חזור אל “תמיכה בעיצובים - ארכיון”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים

cron