בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

אם מצאתם שגיאות ותקלות בעיצוב העברי, עקב הפיכה לצד ימין, אתם מוזמנים לדווח לנו על כך ובין היתר לצרף פיתרון במידה ויש לכם.

מנהל: צוות האתר

Amitex
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 252
הצטרף: 31/07/2007 ב-20:19:12

בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי Amitex » 30/07/2008 ב-20:29:38

אם כותבים שורה ארוכה בן התגיות של הקוד המילים יוצאים מחוץ להודעה
תמונת המחשה - תמונה
חזרתי...

מחפש שותף רציני עם ידע בPHP, SQL, HTML לאתר ופורום...
תומך במודים בפורום ובפרטי בלבד!! ולהסביר את הבעיה

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 30/07/2008 ב-20:58:13

אצלי יש פס גלילה (Opera).
Berlo

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-19:49:24
יצירת קשר:

Re: בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 30/07/2008 ב-21:00:24

ניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיון

קוד: בחר הכל

ניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיוןניסיון



גם אצלי זה בסדר...
בברכה,
חן :wink:

Amitex
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 252
הצטרף: 31/07/2007 ב-20:19:12

Re: בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי Amitex » 30/07/2008 ב-21:19:02

מה?? זה רק אצלי כאילו
גם מה שSuperDragon עשה
זה יוצר שורה ארוכה
חזרתי...

מחפש שותף רציני עם ידע בPHP, SQL, HTML לאתר ופורום...
תומך במודים בפורום ובפרטי בלבד!! ולהסביר את הבעיה

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-19:49:24
יצירת קשר:

Re: בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 30/07/2008 ב-21:27:41

Amitex כתב:מה?? זה רק אצלי כאילו
גם מה שSuperDragon עשה
זה יוצר שורה ארוכה

אצלי זה עם גלילה (פיירפוקס)...

באיזה דפדפן אתה משתמש?
בברכה,
חן :wink:

סמל אישי של המשתמש
00x
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 59
הצטרף: 26/10/2007 ב-12:53:20
מיקום: Right Behind You~
יצירת קשר:

Re: בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי 00x » 30/07/2008 ב-21:32:02

אני גולש באקספלורר 7 וגם פה הכל טוב, הקוד נשאר בתיבה הנגלגלת,
אבל לא רואים שם כלום, רק אם מסמנים ועושים העתק הדבק רואים את מה שכתוב.
תמונהבברכה, איתי.
----------------------------------------
Google is your friend.

Amitex
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 252
הצטרף: 31/07/2007 ב-20:19:12

Re: בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי Amitex » 30/07/2008 ב-21:33:10

אני משתמש באקספלורר אני חושב 5 או 6
חזרתי...

מחפש שותף רציני עם ידע בPHP, SQL, HTML לאתר ופורום...
תומך במודים בפורום ובפרטי בלבד!! ולהסביר את הבעיה

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 31/07/2008 ב-17:33:40

טוב, קשה מאוד תמיד לספק את כולם...
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
אם זה IE5, זה חצי אחוז מהשוק - קשה לי להאמין שיטרחו לתקן.
תאמר לנו אם זה IE6. זה כבר יותר רציני.

(נ.ב. OFFTOPIC! ראיתם שFF עבר את ה-40%? טוב מאוד, שיהדוף את MS ויאפשר סוף סוף לדפדפנים המקוריים והאמיתיים, כמו OPERA, להגיע :D )
Berlo

Chen
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2897
הצטרף: 02/06/2006 ב-19:49:24
יצירת קשר:

Re: בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי Chen » 31/07/2008 ב-17:51:17

אני אבדוק יותר מאוחר גם דרך IE6 ויעדכן...
חשבתי גם על איזה פתרון, אני אנסה אותו יותר מאוחר ואבדוק אם הוא עובד (ולא גורם לבעיות אחרות) :roll: .
בברכה,
חן :wink:

adam_bensh
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 196
הצטרף: 20/11/2006 ב-17:28:31
יצירת קשר:

Re: בעיה כשאר כותבים שורה ארוכה בקוד

הודעה שלא נקראהעל ידי adam_bensh » 07/10/2008 ב-16:53:38

אני עם CHROME וזה בסדר גם אצלי...
נקדים תרופה למכה:)
האתר הישראלי לקולנוע!
גירסא 302.
התקנה חדשה.
מודים: פורטל, צבעי רקע שונים למנהלים.


חזור אל “דיווח שגיאות [בעיצוב]”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים