[עיצוב] - BlueSilver

זה המקום לפרסם עיצובים שיצרתם או תרגמתם למערכת החדשה.
העיצובים יעברו בדיקת איכות ובסופו של דבר יאספו מכאן למאגר העתידי של האתר.

מנהל: צוות האתר

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

[עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 13/06/2008 ב-14:18:41

שם העיצוב: BlueSilver
עיצוב על בסיס: prosilver
לצפיה בדמו לחץ כאן

להורדת העיצוב:
bluesilver.rar
(514.96 KiB) הורד 692 פעמים

תהנו
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

Mr.AmiT
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 749
הצטרף: 29/01/2008 ב-20:03:03

Re: [מתורגם] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי Mr.AmiT » 13/06/2008 ב-14:24:50

בס"ד

תודה רבה לך!!!
שבת שלום!
יום טוב!
פרשתי.
מוד משחקיה.
----
אחריות התקנת המודים הינה על המשתמש בלבד !
יום טוב!

dxo
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 259
הצטרף: 18/06/2008 ב-20:54:33
יצירת קשר:

Re: [מתורגם] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי dxo » 07/07/2008 ב-14:09:07

לא הבנתי..
איך אתה מתרגם עיצוב עם אפשר להוריד אותו כבר מתורגם מהאתר של הדמו...
חוזר אליכם!
http://www.dxo.co.il

apines
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 80
הצטרף: 15/04/2008 ב-21:48:04

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי apines » 22/08/2008 ב-21:12:40

קודם כל תודה רבה על העיצוב, אהבתי מאוד.

אשמח אם תסביר לי איך לשנות דבר ש(אני מאמין) יחסית פשוט - איך אני משנה את הרוחב של הפורום? כרגע הכל ממורכז בתוך טבלה בגודל מסוים, איך אני משנה את הגודל הזה?

תודה רבה!

oferxxx
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 847
הצטרף: 28/07/2008 ב-01:27:37

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי oferxxx » 22/08/2008 ב-23:31:01

כעקרון אתה אמור לעשות ככה:
לפתוח את הקובץ styles/XXX/theme/common.css
XXX = שם העיצוב שלך
חפש:
#wrap
ואחריו אמורה להיות השורה הזו:
width: 000px
000px = רוחב העיצוב
עכשיו אתה יכול לשחק עם זה, אבל לפי מה שזכור לי לblueSilver יש תמונות מיוחדות עם פיקסלים מסויימים אשר תוחמים את הרוחב שלו, לכן אם מה שאמרתי לא יעזור אז פשוט תצטרך להרחיב אותם ידנית, הם נמצאים ב- styles/XXX/theme/images
אם לא תקלוט לבד על איזה תמונות מדובר תגיד ואני יביא לך את השמות שלהם.
בהצלחה.
לא להציק לי בפרטי !
חתימות שלי: http://www.mygal.co.il/galleries,131,155.html

apines
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 80
הצטרף: 15/04/2008 ב-21:48:04

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי apines » 23/08/2008 ב-08:13:25

oferxxx כתב:כעקרון אתה אמור לעשות ככה:
לפתוח את הקובץ styles/XXX/theme/common.css
XXX = שם העיצוב שלך
חפש:
#wrap
ואחריו אמורה להיות השורה הזו:
width: 000px
000px = רוחב העיצוב
עכשיו אתה יכול לשחק עם זה, אבל לפי מה שזכור לי לblueSilver יש תמונות מיוחדות עם פיקסלים מסויימים אשר תוחמים את הרוחב שלו, לכן אם מה שאמרתי לא יעזור אז פשוט תצטרך להרחיב אותם ידנית, הם נמצאים ב- styles/XXX/theme/images
אם לא תקלוט לבד על איזה תמונות מדובר תגיד ואני יביא לך את השמות שלהם.
בהצלחה.


קודם כל תודה,

פתחתי את הקובץ, מצאתי שם שני פרמטרים
min-width=650px
width=760px

לצערי שינוי כל אחד מהפרטמטרים ושניהם יחד לא הביא לשום אפקט...
יש לך עוד רעיונות?

oferxxx
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 847
הצטרף: 28/07/2008 ב-01:27:37

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי oferxxx » 23/08/2008 ב-08:58:01

זכרת לרענן לאחר מכן את התבניות\סגנונות ?
לא להציק לי בפרטי !
חתימות שלי: http://www.mygal.co.il/galleries,131,155.html

apines
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 80
הצטרף: 15/04/2008 ב-21:48:04

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי apines » 23/08/2008 ב-08:59:37

oferxxx כתב:זכרת לרענן לאחר מכן את התבניות\סגנונות ?


האמת שכן :)

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 23/08/2008 ב-15:31:49

apines כתב:
oferxxx כתב:זכרת לרענן לאחר מכן את התבניות\סגנונות ?


האמת שכן :)


הגראפיקה מתאימה לגודל הזה אם תקטין או תגדיל הגראפיקה לא תתאים לפורום בכל זאת אם אתה רוצה לדעת איך לשנות גודל תגיד לי
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

apines
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 80
הצטרף: 15/04/2008 ב-21:48:04

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי apines » 23/08/2008 ב-15:33:51

idanbe כתב:
apines כתב:
oferxxx כתב:זכרת לרענן לאחר מכן את התבניות\סגנונות ?


האמת שכן :)


הגראפיקה מתאימה לגודל הזה אם תקטין או תגדיל הגראפיקה לא תתאים לפורום בכל זאת אם אתה רוצה לדעת איך לשנות גודל תגיד לי


לאיזה גראפיקה? אם אתה מדבר על הלוגו המרכזי אז זה לא משנה לי כי אני אעצב אחד חדש. שאר הדברים כמו המסגרות של הטבלאות אמורים להיות דינאמיים לא? כלומר הרחבת הטבלה לא אמורה להשפיע.

אשמח אם תסביר לי כמה שיותר, ותודה רבה בכל מקרה.

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 23/08/2008 ב-15:45:00

כן רק על הרקע המרכזי אני מדבר כל השאר דינאמי

כמו שאופיר אמר בקובץ ה common.css
יש

קוד: בחר הכל

#wrap {
       padding: 0 20px;
       min-width: 650px;
       width: 760px;
       margin: 0 auto;
}


ובתוכו

קוד: בחר הכל

       width: 760px;

תשנה אותו

בנוסף יש בקובץ ה colours.css את זה

קוד: בחר הכל

.bbg1 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg1.gif");
   background-repeat: no-repeat;
   height: 21px;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
}

.bbg2 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg2.gif") repeat-y;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
   min-height: 100px;
}

.bbg3 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg3.gif") no-repeat;
   height: 70px;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
}


בתוך כל אחד יש את זה:

קוד: בחר הכל

   width: 800px;


תשנה את שלושתם לאותו הגודל (איזה שאתה רוצה)
ורצוי שיהיו יותר גדולים מה wrap ב 40 פיסלים
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

apines
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 80
הצטרף: 15/04/2008 ב-21:48:04

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי apines » 23/08/2008 ב-16:12:06

idanbe כתב:כן רק על הרקע המרכזי אני מדבר כל השאר דינאמי

כמו שאופיר אמר בקובץ ה common.css
יש

קוד: בחר הכל

#wrap {
       padding: 0 20px;
       min-width: 650px;
       width: 760px;
       margin: 0 auto;
}


ובתוכו

קוד: בחר הכל

       width: 760px;

תשנה אותו

בנוסף יש בקובץ ה colours.css את זה

קוד: בחר הכל

.bbg1 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg1.gif");
   background-repeat: no-repeat;
   height: 21px;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
}

.bbg2 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg2.gif") repeat-y;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
   min-height: 100px;
}

.bbg3 {
   background: url("{T_THEME_PATH}/images/bg3.gif") no-repeat;
   height: 70px;
   width: 800px;
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
}


בתוך כל אחד יש את זה:

קוד: בחר הכל

   width: 800px;


תשנה את שלושתם לאותו הגודל (איזה שאתה רוצה)
ורצוי שיהיו יותר גדולים מה wrap ב 40 פיסלים



שיניתי את כל ההגדרות, לחצתי על "רענן" בסגנונות ותבניות, אבל אין שום הבדל, הטבלה נשארת בעינה. אולי יש עוד משהו שאני צריך לעשות?

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 23/08/2008 ב-16:21:14

אין היגיון במה שאתה אומר

אתה בטוח שרעננת את הסיגנונות והתבניות של אותו עיצוב ולא של עיצוב אחר??
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

apines
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 80
הצטרף: 15/04/2008 ב-21:48:04

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי apines » 23/08/2008 ב-16:23:46

idanbe כתב:אין היגיון במה שאתה אומר

אתה בטוח שרעננת את הסיגנונות והתבניות של אותו עיצוב ולא של עיצוב אחר??


עדכנתי את הקבצים

phpBB3/styles/blueSilver/theme/colours.css
phpBB3/styles/blueSilver/theme/common.css

ורעננתי את BlueSilver מתפריט הניהול הראשי...

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: [עיצוב] - BlueSilver

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 23/08/2008 ב-16:26:01

תנקה מטמון
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/


חזור אל “עיצובים שתורגמו”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים