[מדריך] מדריך להצגת שם המשתמש באתרך

במאגר המדריכים שלנו מתפרסמים כל המדריכים בנוגע להתקנה ושדרוג, ניהול ושימוש, שינוי ושיפור... כל מי שזקוק להדרכה, עזרה, והכוונה, מוזמן להתחיל את החיפוש שלו פה.
tpdil
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 1204
הצטרף: 20/04/2010 ב-16:11:21
יצירת קשר:

[מדריך] מדריך להצגת שם המשתמש באתרך

הודעה שלא נקראהעל ידי tpdil » 10/06/2013 ב-13:45:40

מדריך להצגת שם המשתמש באתרך
בוא נגיד שאתה כרגע מתכנת את אתרך וברצונך שתופיע למשתמש הודעה בסגנון הבא:
תמונה

בשביל ליצור דבר כזה אנחנו נצטרך לערוך את אחד מקבצי העיצוב.
בשביל המדריך נערוך את הקובץ "overall_header.html".

נחפש:

קוד: בחר הכל

<div id="wrap">


נוסיף לפניו:

קוד: בחר הכל

{S_USERNAME}

רעננו תבניות.

מה שעשינו עכשיו זה בעצם אמרנו לקובץ להציג בדפדפן את השם משתמש של הגולש.

עכשיו, נוכל לשדרג את הקוד ולהוסיף לו קישור [קישור יפנה לפרופיל של המשתמש].

קוד: בחר הכל

    <a href="./memberlist.php?mode=viewprofile&un={S_USERNAME}">{S_USERNAME}</a>


--
לכל העצלנים שביננו אתם יכולים פשוט להעתיק את הקוד הבא:

קוד: בחר הכל

    שלום   <a href="./memberlist.php?mode=viewprofile&un={S_USERNAME}">{S_USERNAME}</a> וברוך הבא לקהילתנו

--

ברגע שעשינו זאת נוצרת לנו בעיה כל המשתמשים אשר שם המשתמש שלהם בעברית יופנו לעמוד שגיאה.

כיצד מטפלים בתקלה זו?

פשוט מאוד, נפתח את הקובץ "memberlist.php"

נמיר את פורמט הקובץ ל"UTF-8 without BOM"
[מומלץ לבצע זאת באמצעות Notepad++]

לאחר מכן נחפש את השורה:

קוד: בחר הכל

$username   = request_var('un', '', true);


נחליף את השורה בשורה הבאה:

קוד: בחר הכל

$username   = utf8_normalize_nfc(request_var('un', '', true));

שמרו את הקובץ.

שמרו את הקובץ רעננו תבניות ובהצלחה!
נ.ב. המדריך נכתב במקור עבור SeoFree, עכשיו נזכרתי לפרסם את המדריך גם פה.
קבצים מצורפים
Displays the name of the database user.rar
(31.77 KiB) הורד 164 פעמים
"כאב שאתה מרגיש היום הוא כוח שתרגיש מחר, מכל אתגר שאתה נתקל, יש לך הזדמנות לצמוח."

חזור אל “מדריכים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12Bot ו־ 3 אורחים

cron