[מדריך] הוספת פרסומת בחלקו העליון של הפורום

במאגר המדריכים שלנו מתפרסמים כל המדריכים בנוגע להתקנה ושדרוג, ניהול ושימוש, שינוי ושיפור... כל מי שזקוק להדרכה, עזרה, והכוונה, מוזמן להתחיל את החיפוש שלו פה.
Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

[מדריך] הוספת פרסומת בחלקו העליון של הפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 03/05/2010 ב-13:04:37

שלום,

במדריך זה אסביר כיצד ניתן להוסיף פרסומות בחלקו העליון של הפורום.
למדריך תצטרכו להשתמש בתוכנה Notepad++ ולשמור את הקובץ ללBOM.

פתחו את הקובץ overall_header.html, שנמצא בתקיית העיצוב שלכם - styles/XXX/template/ (במקום XXX , שם העיצוב שלכם).

לאחר פתיחת הקובץ , חפשו את השורות:

קוד: בחר הכל

         <span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
      </div>

   </div>


לאחר שורות אלו הוסיפו את קוד הפרסומות שלכם,
שמרו את הקובץ, העלו לשרת, בצעו ניקוי מטמון בלוח בקרה למנהל הראשי>> טיהור המטמון >> לחץ על הרץ כעת.

זה הכל!!, קוד הפרסומות שלך ממקום באתר.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi1 ב 28/05/2010 ב-17:18:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
yoyob
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 488
הצטרף: 05/12/2006 ב-14:53:18
יצירת קשר:

Re: [מדריך] הכנסת פרסומת לחלק העליון של הפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי yoyob » 09/06/2010 ב-05:48:49

אפשר לקחת את נושא הזנת הפרסומות עוד צעד אחד קדימה.
אם נרצה להוסיף בתוך הפורומים בין רשימת ההודעות.
נפתח את הקובץ forumlist_body.html
נחפש את הקוד הבא:

קוד: בחר הכל

<!-- IF forumrow.S_LAST_ROW -->

ונוסיף את הקוד הבא: (אחרי הודעה רביעית תוצג הפרסומת)

קוד: בחר הכל

<!-- IF forumrow.S_ROW_COUNT == 5 -->
         </ul>

         <span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
      </div>
      <div class="forabg">
         <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
         <ul class="topiclist">
            <li class="header"><dl><dt>{L_ADSENSE}</dt></dl></li>
         </ul>
         <ul class="topiclist forums">
            <li class="row" style="border-left-color: transparent;list-style-image: none;">
               <dl>
               <dd>
                  <div style="border-left-color: transparent; text-align:center;">
                  קוד הפרסומת
                  </div>
               </dd>
               </dl>
            </li>

<!-- ENDIF -->


חזור אל “מדריכים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד