buttons menu 2.3.0-מתורגם

זה המקום לפרסם מודים שיצרתם או תרגמתם למערכת החדשה.
המודים יעברו בדיקת איכות ובסופו של דבר יאספו מכאן למאגר העתידי של האתר.

מנהל: צוות האתר

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

buttons menu 2.3.0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 14/08/2012 ב-18:28:10

התרגום הראשון שלי ותרגמתי מכמה מקומות עד שהתרגום נשמע לי הכי הגיוני וגם נראה הגיוני.

אם יש בעיה בקובץ אפשר לפנות אלי.

קישור לאתר העולמי:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1116985

הסבר על המוד :
מאפשר הוספת כפתורי תפריט למעלה במקום לערוך את הקבצים.

*אפשר להתקין על אוטומוד

*אחרי התקנה באוטומוד להיכנס לקובץ install_buttons_menu.php ולהתקין דרך שם גם.

*את קובץ השפה שנמצא פו: he\mods לעלות לשרת למקום המתאים.

*לרענן את המערכת.

*צריך גם לרענן את העיצובים.

*אם לא נוסף מודול אז אפשר להוסיף דרך מערכת=>לוח בקרה למנהל הראשי=>ושם להוסיף את שלושת המודולים של כפתורי תפריט.


עריכה :
קובץ התרגום בסוף לא היה בתיקייה שהעלתי לפה אז הוספתי את הקובץ בנפרד לגרסא 2.2.0.
קבצים מצורפים
Buttons menu MOD 2.3.0.zip
המוד המקורי + תרגום
תוקנה בעיית הקידוד
(241.07 KiB) הורד 196 פעמים
he.zip
קובץ התרגום לbuttons_menu_2_2_0.zip
(2.01 KiB) הורד 212 פעמים
buttons_menu_2_2_0.zip
הקובץ המקורי
(252.85 KiB) הורד 206 פעמים
נערך לאחרונה על ידי alex542 ב 18/11/2013 ב-04:23:45, נערך 7 פעמים בסך הכל.

shmuel1
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 99
הצטרף: 27/04/2012 ב-17:03:36
יצירת קשר:

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי shmuel1 » 14/08/2012 ב-18:32:36

תודה אחי :D
אני לא אחראי על שום נזק שנגרם כתוצאה מעצה שלי, מוד או כל דבר אחר!
לא פעיל בשבת

הפורום שלי :)

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 14/08/2012 ב-18:35:00

למרות שהמוד בגרסת פיתוח המוד עובד מצוין.
* חסר לך קובץ השפה העברית (he) בקוץ zip ששמת להורדה.

כל הכבוד.

foromcool
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 739
הצטרף: 30/05/2012 ב-17:23:27
מיקום: ארץ ישראל

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי foromcool » 14/08/2012 ב-18:40:53

זה מה שאמרתי.
אתה צריך לשכפל את תייקית en, ואז לשנות את השם של התייקיה המשוכפלת את he, יש בתוכה mods ואתה מתרגם את הקבצים עושה שמור וזהו.

shmuel1
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 99
הצטרף: 27/04/2012 ב-17:03:36
יצירת קשר:

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי shmuel1 » 14/08/2012 ב-18:51:23

הוא כן תרגם, אולי הוא שכך לשים את הקובץ
אני לא אחראי על שום נזק שנגרם כתוצאה מעצה שלי, מוד או כל דבר אחר!
לא פעיל בשבת

הפורום שלי :)

foromcool
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 739
הצטרף: 30/05/2012 ב-17:23:27
מיקום: ארץ ישראל

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי foromcool » 14/08/2012 ב-19:04:06

שמואל,
סתכל בנושא שלי בבניית אתרים
אולי תוכל לעזור לי

EkolokoKing
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 744
הצטרף: 24/03/2012 ב-14:45:02
מיקום: לא ידוע לאדם
יצירת קשר:

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי EkolokoKing » 14/08/2012 ב-19:44:14

כל הכבוד! אחלה מוד!

foromcool
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 739
הצטרף: 30/05/2012 ב-17:23:27
מיקום: ארץ ישראל

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי foromcool » 14/08/2012 ב-22:33:32

המוד לא טוב,
אני ניסיתי להתקין וזה לא עשה טוב...

EkolokoKing
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 744
הצטרף: 24/03/2012 ב-14:45:02
מיקום: לא ידוע לאדם
יצירת קשר:

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי EkolokoKing » 14/08/2012 ב-23:02:27

מוזר... :\

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 15/08/2012 ב-04:07:16

Shlomi1 כתב:למרות שהמוד בגרסת פיתוח המוד עובד מצוין.
* חסר לך קובץ השפה העברית (he) בקוץ zip ששמת להורדה.

כל הכבוד.



אני זוכר שהכנסתי לתוך התיקייה בקובץ המקורי כנראה מחקתי בכל מקרה הוספתי עכשיו בעריכה את התרגום

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 15/08/2012 ב-04:16:53

foromcool כתב:המוד לא טוב,
אני ניסיתי להתקין וזה לא עשה טוב...



מה הבעיה איתו?

foromcool
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 739
הצטרף: 30/05/2012 ב-17:23:27
מיקום: ארץ ישראל

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי foromcool » 15/08/2012 ב-05:12:13

החיפוש מרובע ולא מעוגל כמו כאן, הקטגורייות הן כמו כתובות URL

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 15/08/2012 ב-05:22:35

foromcool כתב:החיפוש מרובע ולא מעוגל כמו כאן, הקטגורייות הן כמו כתובות URL


אם אתה רוצה להוציא קישור למקום אחר אז המוד בדיוק מתאים לזה ואם אולי יש בעיה בעיצוב אז תנסה לרענן את כל הדברים בעיצוב אם עדיין יש בעיה תנסה דפדפן אחר או שתמחק את העוגיות או קבצים זמניים (כי החיפוש אצלי אחרי שבדקתי הוא מעוגל כמו בפורום הרגיל ולא רק אני בדקתי כך שזה עובד כמו שצריך)
אני בטוח שאפשר לסדר עם זה משהו שזה יעשה פורום נוסף באתר או משהו כזה רק צריך לבדוק את זה לעומק.

foromcool
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 739
הצטרף: 30/05/2012 ב-17:23:27
מיקום: ארץ ישראל

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי foromcool » 15/08/2012 ב-05:28:56

סליחה באמת, אבל אני לא מוחק קבצי פורום ולא קבצי קוקיז ולא שום קבצים.

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

Re: buttons_menu_2_2_0-מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 15/08/2012 ב-05:36:09

foromcool כתב:סליחה באמת, אבל אני לא מוחק קבצי פורום ולא קבצי קוקיז ולא שום קבצים.

לכן הצעתי לך עוד אופציה דפדפן אחר


חזור אל “מודים שתורגמו”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים