עמוד 1 מתוך 2

מוד CS שעובד ב 3.0.11+phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

פורסם: 20/07/2012 ב-02:00:09
על ידי roy9674
כן כן זה לא חלום זה אמיתי לגמרי המוד שכולם חיכו לו שהכי הרבה רצו אותו ולא קיבלו המוד הכי מבוקש שיש יעלה לפה בעברית מותאם ועובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטומוד תודה רבה ל CmLp שאמר לי שהמוד כן עובד ב 3.0.10 ושלא צריך לעשות משהו מיוחד חוץ מלא להתקין באוטומוד אז כמובן בדקתי תהתקנה ודאגתי שזה יעבוד באוטו מוד ואפילו שיפרתי ותיקנתי כמה שגיאות קטנות מאוד בקובץ ההתקנה אז מה אני יגיד תהנו ואל תשכחו להגיד תודה ! :)

שם המוד : Mod CS

קישור למוד באתר העולמי :
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1150855

תיאור המוד : הופך את רשימת הפורומים לקבוצות של קטגוריות

גירסת המוד : 0.1.2 בטא

נבדק ועובד על : נבדק על ידי ועובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

תמונה

האחריות הינה על המשתמש בלבד ! [ אך תמיד נוכל לעזור לכם בכל מקרה .... ]

הורדה ממספר שרתים


תמונה


תמונה

תמונה

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 20/07/2012 ב-02:00:46
    על ידי roy9674
    הודעה שמורה במידה וארצה לעלות שיפור למוד

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 20/07/2012 ב-14:22:30
    על ידי 13rom55
    המוד כבר פורסם פה
    חבל לפרסם סתם

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 20/07/2012 ב-14:49:47
    על ידי roy9674
    13rom55 כתב:המוד כבר פורסם פה
    חבל לפרסם סתם


    המוד שפורסם פה לא עובד הכי טוב ב 3.0.10 ובאוטו מוד וגם תיקנתי כמה דברים :roll: :|

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 20/07/2012 ב-23:59:12
    על ידי CmLp
    אני התקנתי את המוד הרגיל מלא פעמים ב 3.0.10 והוא עבד לי בלי בעיות.
    הייתי אומר לפחות תן קרדיט ליוצרים האמיתיים של המוד(ישראלים) אבל הם ג ככה נעלמו מעלי פני האדמה.

    תודה רבה על ההשקעה, אני אישית שהמוד לא עבד לי באוטומוד(בעבר אני כבר לא משתמש באוטומוד) ככה שכל הכבוד לרוי על ההשקעה

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 21/07/2012 ב-21:38:01
    על ידי roy9674
    CmLp כתב:אני התקנתי את המוד הרגיל מלא פעמים ב 3.0.10 והוא עבד לי בלי בעיות.
    הייתי אומר לפחות תן קרדיט ליוצרים האמיתיים של המוד(ישראלים) אבל הם ג ככה נעלמו מעלי פני האדמה.

    תודה רבה על ההשקעה, אני אישית שהמוד לא עבד לי באוטומוד(בעבר אני כבר לא משתמש באוטומוד) ככה שכל הכבוד לרוי על ההשקעה


    הוא עובד כשמתקינים לבד זה ברור ולא יודע אם לתת להם קרדיט [ ואמרתה תסיבה שבגללה לא שווה לי הכי הרבה ]
    ובסדר דאגתי שהוא יעבוד באוטו מוד כי זה המוד הכי מבוקש שיש בארץ :)

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 22/07/2012 ב-06:29:09
    על ידי foromcool
    חברים,
    שווה לכם להוריד.
    אני יודע שלרוי יש פורום ניסיון שלפני שהוא מפרסם כאן מוד שתרגם הוא בודק את המוד על האוטומוד וידנית.

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 22/07/2012 ב-06:30:39
    על ידי tomi012
    אני יודע שלרוי יש פורום ניסיון שלפני שהוא מפרסם כאן מוד שתרגם הוא בודק את המוד על האוטומוד וידנית.


    כמו בערך לכל אדם בעולם שמתעסק עם מודים (?)

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 22/07/2012 ב-06:32:56
    על ידי foromcool
    לא,
    יש כאלה שלא בודקים וישר מפרסמים...

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 22/07/2012 ב-07:43:01
    על ידי golsa
    מוד cs תמיד עבד על הגרסה הכי חדשה

    ״אשמח״ לשמוע איזה שינויים עשית מהגרסה של idanbe

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 22/07/2012 ב-10:21:08
    על ידי roy9674
    golsa כתב:מוד cs תמיד עבד על הגרסה הכי חדשה

    ״אשמח״ לשמוע איזה שינויים עשית מהגרסה של idanbe


    כן אבל לא לכולם זה עבד ורק למי שלא התקין באוטו מוד ! והשינוים שעשיתי זה שהעברית גם תיהיה בהתקנה ולא בקובץ modx מצורף אחר [ בכדי שהעברית תעבוד באוטו מוד ] ותוקנו שני שגיאות כתיב וכמה שורות קטנות שלא היו מעודכנות לגירסא החדשה מה שגרם לאוטו מוד לא להצליח להתקין כמו שצריך וגם הוספתי עוד הערה כי מסתבר שצריך לרענן ערכות תמונות בכדי שהמוד יעבוד עד הסוף !! .... :)

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 05/09/2012 ב-13:04:33
    על ידי roy9674
    אבל לצערי פחות טוב

    Re: מוד CS שעובד ב phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 05/09/2012 ב-15:08:30
    על ידי Shlomi1
    roy9674 כתב:אבל לצערי פחות טוב

    לא צריך להיות הבדל, אין הבדל ממשי בקוד המערכת.

    Re: מוד CS שעובד ב 3.0.11+phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 12/12/2013 ב-14:35:45
    על ידי FreeForum
    יש לי בעיה במוד,
    שכתוב להוסיף אחרי השורה איזה קוד, יש 2 קודים זהים כאלה, לאיזה מתכוונים?
    הקוד הוא:
    'FORUM_NAME' => $row['forum_name'],
    עזרה?

    Re: מוד CS שעובד ב 3.0.11+phpBB 3.0.10 ובאוטו מוד

    פורסם: 12/12/2013 ב-14:38:25
    על ידי or123111
    FreeForum כתב:יש לי בעיה במוד,
    שכתוב להוסיף אחרי השורה איזה קוד, יש 2 קודים זהים כאלה, לאיזה מתכוונים?
    הקוד הוא:
    'FORUM_NAME' => $row['forum_name'],
    עזרה?

    האם תוכל לפרט?