עמוד 1 מתוך 1

שם פורום בצבע.

פורסם: 18/05/2012 ב-14:35:21
על ידי tpdil
שם המוד: שם פורום בצבע.
מתאים לגירסה: נוסה על 3.0.10.
כתובת המוד בphpbb העולמי: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/f ... le_colour/
תיאור המוד:
באפשורתך לשנות את צבע שמות הפורומים, תתי פורומים.
**המוד נוסח על אוטו-מוד 1.0.0.1 והוא עובד**
מומלץ לעשות גיבוי האחריות על המשתמש בלבד.

תמונה:
תמונה
תמונה

הורדה:
forum_title_colour_1_1__0_he.zip
קבצי המוד עודכנו - 24-05-2012.
(247.51 KiB) הורד 410 פעמים


במידה ותיתקלו בבעיות עם המוד אתם מוזמנים לכתוב לי פה.

שבת שלום.

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 18/05/2012 ב-16:33:54
על ידי RUBHRUBH
תודה רבה,
יעזור.

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 19/05/2012 ב-19:34:52
על ידי שי בכר
איך משנים צבע?
צריך להגדיר את המוד איכשהו בלוח בקרה?

התקנתי בהצלחה חוץ מזה.

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 19/05/2012 ב-20:46:04
על ידי amit221
עובד מעולה :D

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 20/05/2012 ב-07:07:30
על ידי tpdil
שי בכר
- לוח בקרה למנהל ראשי > פורומים > "הקטגוריה הראשונה שלך" > ב-"הפורום הראשון שלך" לחץ על תמונה.

בהצלחה.

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 21/05/2012 ב-02:28:34
על ידי שי בכר
tpdil

תודה רבה.

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 25/05/2012 ב-13:27:49
על ידי shmuel1
תודה רבה!!

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 03/10/2014 ב-06:08:26
על ידי Eithanet
*עובד מעולה על 3.0.11

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 04/10/2014 ב-19:45:55
על ידי guy127
די מיותר אבל סבבה

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 04/10/2014 ב-19:58:05
על ידי Eithanet
זה סתם יפה :)...

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 11/02/2015 ב-19:25:06
על ידי stav4251
עובד על 3.0.12?

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 11/02/2015 ב-19:28:36
על ידי or123111
stav4251 כתב:עובד על 3.0.12?

תבדוק

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 11/02/2015 ב-19:55:08
על ידי stav4251
לא
איך משנים גרסה?אני רוצה ללמוד

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 11/02/2015 ב-19:55:58
על ידי stav4251
כאילו גרסה של מוד

Re: שם פורום בצבע.

פורסם: 11/02/2015 ב-19:56:56
על ידי or123111
stav4251 כתב:לא
איך משנים גרסה?אני רוצה ללמוד

אתה שואל 20 שאלות באותו נושא.
תקרא מדריכים בפורום מדריכים