[נדרש עדכון גרסה ] מוד תגיות נושא

זה המקום לפרסם מודים שיצרתם או תרגמתם למערכת החדשה.
המודים יעברו בדיקת איכות ובסופו של דבר יאספו מכאן למאגר העתידי של האתר.

מנהל: צוות האתר

Lenny
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 886
הצטרף: 15/07/2007 ב-14:34:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי Lenny » 14/07/2010 ב-15:04:53

המלך57 האחד כתב:בקובץ ההתקנה mod-qte_100_rc2 יש כותרת ששמה SQL ומתחתיה שורות SQL.
Lenny - חבר צוות תמיכה ומודים לשעבר.

KillerScript
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 113
הצטרף: 27/06/2010 ב-19:13:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי KillerScript » 14/07/2010 ב-15:15:24

זה רשם לי שגיאה:

שאילתת SQL:

CREATE TABLE phpbb_topics_attr(

attr_id INT( 11 ) AUTO_INCREMENT NOT NULL ,
attr_type TINYINT( 1 ) DEFAULT '0' NOT NULL ,
attr_name VARCHAR( 255 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL ,
left_id MEDIUMINT( 8 ) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL ,
right_id MEDIUMINT( 8 ) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL ,
attr_img VARCHAR( 255 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL ,
attr_date VARCHAR( 25 ) COLLATE utf8_bin DEFAULT NULL ,
attr_colour VARCHAR( 6 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL ,
attr_user_colour TINYINT( 1 ) default '0' NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( attr_id ) ) DEFAULT CHARSET = utf8 COLLATE = utf8_bin;



MySQL אמר:

#1046 - No database selected


עריכה:
עכשיו ניסיתי לרשום שם משהו אחר (אותו קוד אבל משהו אחר) וזה הראה לי את זה:
http://www.siz.co.il/my.php?i=uumzzjjzmxn5.bmp
על מה לילחוץ עכשיו???

עריכה נוספת:
אה כן ורשמתי שם את זה:

קוד: בחר הכל

CREATE TABLE phpbb_topics_attr (
  attr_id INT(11) AUTO_INCREMENT NOT NULL,
  attr_type TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL,
  attr_name VARCHAR(255) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
  left_id MEDIUMINT(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL,
  right_id MEDIUMINT(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL,
  attr_img VARCHAR(255) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
  attr_date VARCHAR(25) COLLATE utf8_bin DEFAULT NULL,
  attr_colour VARCHAR(6) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
  attr_user_colour TINYINT(1) default '0' NOT NULL,
  PRIMARY KEY (attr_id)
) DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;


ולא את זה:

קוד: בחר הכל

CREATE TABLE phpbb_topics_attr (
  attr_id INT(11) AUTO_INCREMENT NOT NULL,
  attr_type TINYINT(1) DEFAULT '0' NOT NULL,
  attr_name VARCHAR(255) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
  left_id MEDIUMINT(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL,
  right_id MEDIUMINT(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL,
  attr_img VARCHAR(255) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
  attr_date VARCHAR(25) COLLATE utf8_bin DEFAULT NULL,
  attr_colour VARCHAR(6) COLLATE utf8_bin NOT NULL,
  attr_user_colour TINYINT(1) default '0' NOT NULL,
  PRIMARY KEY (attr_id)
) DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

ALTER TABLE phpbb_forums ADD attributes_selected text collate utf8_bin NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_topics ADD topic_attribute VARCHAR(25);

lior0303
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 221
הצטרף: 24/02/2010 ב-17:52:20
יצירת קשר:

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי lior0303 » 14/07/2010 ב-15:30:17

זה עובד טוב והכל אבל אני ממליץ בגירסה הבאה לעשות שאפשר ליקבוע הגדרות על כל הפורומים ולא על אחד אחד
כי עכשיו אני צריך לעבור אחד אחד ולהגדיר הגדרות ...

KillerScript
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 113
הצטרף: 27/06/2010 ב-19:13:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי KillerScript » 14/07/2010 ב-15:32:20

מישהו יכול לעזור לי???

lior0303
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 221
הצטרף: 24/02/2010 ב-17:52:20
יצירת קשר:

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי lior0303 » 14/07/2010 ב-16:56:13

התקנתי את המוד אתם מוזמנים להיכנס וליראות שהכל פועל http://www.kaps.d-serv.co.il/

KillerScript
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 113
הצטרף: 27/06/2010 ב-19:13:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי KillerScript » 14/07/2010 ב-17:00:54

אחי אתה יכול בבקשה לעזור לי ולפתור את הבעיה שיש לי???

lior0303
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 221
הצטרף: 24/02/2010 ב-17:52:20
יצירת קשר:

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי lior0303 » 14/07/2010 ב-17:10:00

לא הבנתי את הבעיה
תשחזר גיבוי ותתקין עוד פעם לפי ההוראות זה אמור לעבוד לי זה עבד...

KillerScript
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 113
הצטרף: 27/06/2010 ב-19:13:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי KillerScript » 14/07/2010 ב-17:11:46

אז מישהו אחר יכול לעזור לי בבקשה???

KillerScript
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 113
הצטרף: 27/06/2010 ב-19:13:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי KillerScript » 14/07/2010 ב-18:48:26

התקנתי הכל מההתחלה ושוב רעננתי הכל וניקיתי מטמון והכל אותו הדבר ועדיין יש לי את אותה השגיאה!!!
אוף!!!
מישהו???

עריכה:
זה עושה לי שגיאה ב:
העלאת שורות ה-SQL:

קוד: בחר הכל

שגיאה
שאילתת SQL:

CREATE TABLE phpbb_topics_attr(

attr_id INT( 11 ) AUTO_INCREMENT NOT NULL ,
attr_type TINYINT( 1 ) DEFAULT '0' NOT NULL ,
attr_name VARCHAR( 255 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL ,
left_id MEDIUMINT( 8 ) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL ,
right_id MEDIUMINT( 8 ) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL ,
attr_img VARCHAR( 255 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL ,
attr_date VARCHAR( 25 ) COLLATE utf8_bin DEFAULT NULL ,
attr_colour VARCHAR( 6 ) COLLATE utf8_bin NOT NULL ,
attr_user_colour TINYINT( 1 ) default '0' NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( attr_id ) ) DEFAULT CHARSET = utf8 COLLATE = utf8_bin;



MySQL אמר: 

#1046 - No database selected


ובפורום שלי כאשר אני ניכנס ל:"תגיות נושא":

קוד: בחר הכל

שגיאה כללית
SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'killermp_scriptmp.phpbb_topics_attr' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM phpbb_topics_attr ORDER BY left_id

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_attributes.php
LINE: 212
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_attributes->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 79
CALL: p_master->load_active()


מה הבעיה של זה???

Lenny
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 886
הצטרף: 15/07/2007 ב-14:34:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי Lenny » 14/07/2010 ב-19:10:59

KillerScript - קצת סבלנות, לא תמיד מקבלים תשובה מיד.

ובפורום שלי כאשר אני ניכנס ל:"תגיות נושא":

השגיאה הזו נובעת מכך שלא הרצת את שאילתות ה SQL.

זה עושה לי שגיאה ב:
העלאת שורות ה-SQL:

בשגיאה כתוב: "No database selected" ומכאן אני מבין שלא בחרת ב phpMyAdmin את מסד הנתונים של המערכת שלך לפני שהרצת את שאילתות ה SQL.

במדריך להתקנת מודים (viewtopic.php?f=28&t=17756) יש הסבר כיצד לבחור במסד הנתונים של המערכת שלך ב phpMyAdmin.

בהצלחה.
Lenny - חבר צוות תמיכה ומודים לשעבר.

KillerScript
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 113
הצטרף: 27/06/2010 ב-19:13:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי KillerScript » 14/07/2010 ב-20:03:35

אוקיי עוד בעיה.
הכל טוב ויפה ובלי שום שגיאה אבל:
כאשר אני ניכנס לאשכול (פותח אשכול) אני לא רואה את האפשרויות הבחירה...

Lenny
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 886
הצטרף: 15/07/2007 ב-14:34:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי Lenny » 14/07/2010 ב-21:05:47

האם התקנת את המוד על העיצוב בו אתה משתמש?
אם כן, האם רעננת לאחר מכן את העיצוב + טיהרת את המטמון?
Lenny - חבר צוות תמיכה ומודים לשעבר.

KillerScript
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 113
הצטרף: 27/06/2010 ב-19:13:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי KillerScript » 14/07/2010 ב-21:09:13

כן כן כן וכן.
אולי זה בגלל שלא הוספתי טוב את התגיות בתגיות נושא שב"הודעות"?
איך מוסיפים כלומר תביא לי דוגמא משלך בבקשה :).

Lenny
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 886
הצטרף: 15/07/2007 ב-14:34:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי Lenny » 14/07/2010 ב-21:27:43

אני אתן לך דוגמא:
אנו ניצור תגית טקסט בצבע ירוק. שם התגית: [מדריך].
בתגית יהיה ניתן להשתמש בפורום X ובפורום Y. בפורומים הללו המנהלים הראשיים, המנהלים ויוצר הנושא יוכלו להשתמש בתגית.

איך עושים את זה?
בשלב הראשון ניצור את התגית:
לוח הבקרה למנהל הראשי -> הודעות -> תגיות נושא.
לחץ על הכפתור "הוסף תגית חדשה".
בעמוד שנגיע אליו כעת נכתוב את הפרטים הבאים:
  • סוג התגית: טקסט.
  • תגית: [מדריך]
  • תבנית תאריך: השאר ריק.
  • צבע: לחץ על "מאגר צבעים לשימוש בטוח ברשת". בחלון הקטן שייפתח לך לחץ על משבצת בצבע ירוק ולאחר מכן סגור את החלון הקטן הזה של הצבעים.
  • צבע שם המשתמש אשר הפעיל את התגית: לא.
כעת לחץ על הכפתור שלח.

כעת עלינו לאפשר שימוש בתגית בפורומים X ו Y.
נלך ללוח הבקרה למנהל הראשי -> פורומים.
ליד פורום X נלחץ על כפתור עריכת פרטי הפורום (הכפתור תמונה). שים לב שאם פורום X נמצא בתוך קטגוריה עלינו תחילה ללחוץ על שם הקטגוריה ואח"כ ללחוץ על כפתור העריכה ליד פורום X.

כעת בעמוד עריכת פרטי פורום X נחפש את הכותרת "הרשאות תגית הנושא בפורום זה".
נסמן את תיבת הסימון ליד שם התגית ([מדריך]). מתחת באפשרותינו לבחור מי רשאי להשתמש בתגית בפורום זה (מנהלים ראשיים ו/או מנהלים ו/או יוצר הנושא). במקרה שלנו נסמן את כל שלושת תיבות הסימון.
כעת עבור לתחתית העמוד ולחץ על הכפתור "שלח".

נבצע את אותם הצעדים על מנת לאפשר שימוש בתגית גם בפורום Y.

בהצלחה!
Lenny - חבר צוות תמיכה ומודים לשעבר.

KillerScript
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 113
הצטרף: 27/06/2010 ב-19:13:10

Re: מוד תגיות נושא (חדש)

הודעה שלא נקראהעל ידי KillerScript » 14/07/2010 ב-21:33:55

גדול אחי אתה פשוט תותח תודה רבה.
ומצטער שבזבזתי את זמנך.
תודה רבה.


חזור אל “מודים שתורגמו”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים