תאריך עברי גרסא 2.1.0

זה המקום לפרסם מודים שיצרתם או תרגמתם למערכת החדשה.
המודים יעברו בדיקת איכות ובסופו של דבר יאספו מכאן למאגר העתידי של האתר.

מנהל: צוות האתר

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: תאריך עברי גרסא 2.0.1

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 25/08/2010 ב-21:17:35

לרגע לא חשבנו שלא לתת קרדיט ליוצרי הקוד
בקובץ ההתקנה כמו בהודעה הראשונה של המוד נכתב שהקוד מבוסס על על הקוד המקורי של צוות PHP

The code is based on the original PHP Group's code


אם לדעתך הקרדיט שנתתי אינו מספיק
אין לי שום בעיה ולהוסיף
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

ttttt
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1435
הצטרף: 08/01/2006 ב-21:29:11

Re: תאריך עברי גרסא 2.0.1

הודעה שלא נקראהעל ידי ttttt » 25/08/2010 ב-22:42:14

לא מדובר על קובץ ההתקנה אלא על functions_jdtojewish.php.
אתה לא יכול לקחת קוד ממקום אחר ולשים עליו copyright שלך.
אם הוספת או שינית את הקוד (למשל תרגום מ-C, שנדמה לי שזה מה שעשיתם), אתה בהחלט צריך *להוסיף* את ה copyright שלך לרשימת בעלי הזכויות בראש הקובץ, אבל צריך להשאיר את כל בעלי הזכויות המקוריים.
נניח לרגע שתירגמת את jewish.c.
בראש הקובץ מופיע:

קוד: בחר הכל

* Copyright 1993-1995, Scott E. Lee, all rights reserved.

את השורה הזו יש לשמור, ולהוסיף מתחתיה

קוד: בחר הכל

Copyright for PHP conversion YourName, YourFriendName, yourCatName


אם לא אתה תירגמת, ולקחת תרגום של מישהו אחר, עליך לשמור על ה copyrightשמופיע בתרגום האחר.
אם phpbb עומדים על כך שיהיה copyright שלהם בקבצים אז אפשר להוסיף *גם* אבל לא *במקום*.

ראה למשל ב includes\diff\diff.php, שנלקח מפרוייקט אחר - הם הוסיפו את הקופירייט שלהם, אבל לא הסירו את המקורי.

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: תאריך עברי גרסא 2.0.1

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 26/08/2010 ב-04:32:37

תודה על הערתך.
אני מבקש לציין שעזרתי במוד הייתה מינורית - בסה"כ הראיתי לעידן את הקוד המקורי של קבוצת PHP. למעשה, לעידן מגיע הקרדיט המלא על יצירת המוד!
Berlo

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: תאריך עברי גרסא 2.0.1

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 28/08/2010 ב-18:23:53

ttttt
מסכים איתך לחלוטין יתוקן!

berlo
אין לך מה להצתנע
חלקך במוד הוא כגודל חלקי
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

gongnamber1
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 153
הצטרף: 04/07/2010 ב-11:52:09

Re: תאריך עברי גרסא 2.0.1

הודעה שלא נקראהעל ידי gongnamber1 » 29/08/2010 ב-15:32:31

קודם כל אני חייב לומר תודה זה מוד ענק!
דבר שני לשאול יש דרך להשתמש בשני התאריכים גם לועזי וגם עיברי?
Gamer-il - פורום הגיימרים של ישראל - הורדות | תמיכה | ועוד...

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: תאריך עברי גרסא 2.0.1

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 29/08/2010 ב-15:43:36

gongnamber1 כתב:קודם כל אני חייב לומר תודה זה מוד ענק!
דבר שני לשאול יש דרך להשתמש בשני התאריכים גם לועזי וגם עיברי?


בוודאי
לאחר התקנת המוד
נוספות לך אופצויות של תבניות תאריכים בחר מה שמתאים לך
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: תאריך עברי גרסא 2.1.0

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 11/09/2010 ב-14:13:40

גרסה חדשה שוחררה
נוסף אפשרות תאריכים עבריים לימי הולדת

שימו לב פורמט התאריך השתנה
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

Lenny
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 886
הצטרף: 15/07/2007 ב-14:34:10

Re: תאריך עברי גרסא 2.1.0

הודעה שלא נקראהעל ידי Lenny » 11/09/2010 ב-14:26:07

idanbe כתב:שימו לב פורמט התאריך השתנה


למה הכוונה?
Lenny - חבר צוות תמיכה ומודים לשעבר.

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: תאריך עברי גרסא 2.1.0

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 11/09/2010 ב-14:42:54

המלך57 האחד כתב:
idanbe כתב:שימו לב פורמט התאריך השתנה


למה הכוונה?


כלומר בגרסא הקודמת הפורמט היה HEB
עכשיו יש לך אפשרות לבחור בין כמה ערכים

קרא עוד לגבי זה בשאלות הנפוצות כאן:
http://www.phpbbmods.co.il/customise/mo ... _date/faq/
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

Lenny
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 886
הצטרף: 15/07/2007 ב-14:34:10

Re: תאריך עברי גרסא 2.1.0

הודעה שלא נקראהעל ידי Lenny » 11/09/2010 ב-15:18:45

אוקיי, תודה רבה!
Lenny - חבר צוות תמיכה ומודים לשעבר.

ttttt
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1435
הצטרף: 08/01/2006 ב-21:29:11

Re: תאריך עברי גרסא 2.1.0

הודעה שלא נקראהעל ידי ttttt » 11/09/2010 ב-23:21:26

ראיתי שהחזרתם את זכויות היוצרים של היוצר המקורי. כבוד.
אבל דבר אחד מסקרן אותי: חשבתי ש Scott E. Lee כתב את הקוד המקורי ב C, לא?
אם אכן כך, איפה הזכויות של ההתמרה ל php? אם עשיתם זאת בעצמכם, אין שום סיבה לא להוסיף קרדיט (הכוונה בקובץ הקוד עצמו). למעשה זה הדבר המקובל.

ושאלה קטנה: מכל אפשרויות הפורמטים, למה השמטתם את האפשרות לשם חודש בעברית? (או שמא זה רק חסר ב FAQ?)

שוב - כל הכבוד.

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: תאריך עברי גרסא 2.1.0

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 12/09/2010 ב-04:16:13

ttttt כתב:ראיתי שהחזרתם את זכויות היוצרים של היוצר המקורי. כבוד.
אבל דבר אחד מסקרן אותי: חשבתי ש Scott E. Lee כתב את הקוד המקורי ב C, לא?
אם אכן כך, איפה הזכויות של ההתמרה ל php? אם עשיתם זאת בעצמכם, אין שום סיבה לא להוסיף קרדיט (הכוונה בקובץ הקוד עצמו). למעשה זה הדבר המקובל.

ושאלה קטנה: מכל אפשרויות הפורמטים, למה השמטתם את האפשרות לשם חודש בעברית? (או שמא זה רק חסר ב FAQ?)

שוב - כל הכבוד.


התרגום אכן בוצע על ידנו
אני לא רואה בזכויות האלה שום דבר
ולכן זה לא כל כך משנה אם הם קיימים או לא

בעניין החודש כנראה שלא הסברתי כמו שצריך
בעיקרון החודש נמשך מקובץ השפה
מה שאומר אם אתה משתמש בשפה העברית החודש יהיה בעברית

אני יסדר את זה ב FAQ
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

baruchb
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 4
הצטרף: 06/09/2010 ב-16:12:19

Re: תאריך עברי גרסא 2.1.0

הודעה שלא נקראהעל ידי baruchb » 13/09/2010 ב-21:38:37

כשאני מנסה להוסיף משתמש חדש דרך המוד "הוספת משתמש" אני מקבל שגיאה על כך שאין ערך ברירת מחדל לשדה user_jewish_birthday. (לא ניסיתי דרך רישום רגיל כי זה אמור להיות פורום סגור, ואני רושם בעצמי את החברים בו)

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: תאריך עברי גרסא 2.1.0

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 13/09/2010 ב-21:46:44

צריך להתאים את המוד הוספת משתמש למו תאריך עברי
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

baruchb
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 4
הצטרף: 06/09/2010 ב-16:12:19

Re: תאריך עברי גרסא 2.1.0

הודעה שלא נקראהעל ידי baruchb » 13/09/2010 ב-22:14:12

idanbe כתב:צריך להתאים את המוד הוספת משתמש למו תאריך עברי

זה משהו פשוט? איך עושים דבר כזה?
זה נראה לי הגיוני לאפשר ערכי NULL, או לקבוע ערך ברירת מחדל 0, או משהו בסגנון. הרי משתמש לא חייב להזין יום הולדת, נכון?


חזור אל “מודים שתורגמו”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים