עמוד 1 מתוך 2

מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 15/12/2008 ב-14:26:28
על ידי sukr
שם המוד: מוד צא'ט
תיאור המוד: מאפשר למשתמשים לדבר אחד עם השני בעמוד הראשי
גירסא: 2.0.0B8
נבדק על: 3.0.3
עיצובים תומכים: subsilver2,prosilver
יוצר: Handyman
מתרגם המוד:sukr
הודעה באתר העולמי:כאן

לדמו לחץ כאן

הורדה:
ajax_chat_2.0.0B8.rar
תוקן
(47.22 KiB) הורד 424 פעמים


הוראות ל subsilver2

ajax_chat_2.0.0B8.rar
(51.53 KiB) הורד 202 פעמים

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 15/12/2008 ב-16:03:40
על ידי oferxxx
חוץ מהצבעים, מה זה שונה מהצ'ט הרגיל?

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 15/12/2008 ב-16:17:23
על ידי sukr
תראה אחי שילבתי הכול ביחד
ועשיתי שאפשר לקרוא בעברית

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 15/12/2008 ב-18:46:05
על ידי oferxxx
כנראה שלא הבנת, לתרגם זה 2 דק' לא אכפת לי מהתרגום, אני רק רוצה "שתשכנע" אותי למה הצ'ט הזה עדיף על פני הצ'ט השני שמתורגם באתר?
חוץ מהעיצוב שלו, איזה עוד אפשרויות יש בו? תוקנו מספר דברים מהגרסה הקודמת? צריך לציין את זה כדי שזה ימשוך יותר אנשים להוריד.

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 16/12/2008 ב-14:10:15
על ידי sukr
אהה כן יהיה בגים של הרצת ההתקנה עכשיו אין וזה בטה

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 03/01/2009 ב-13:15:56
על ידי rondembo
תקנו את הלינק בבקשה

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 03/01/2009 ב-20:53:02
על ידי sukr
איזה? של הדמו כי הוא לא עובד עכשיו ואני לא מוצא אחר

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 03/01/2009 ב-22:12:37
על ידי oferxxx
sukr כתב:איזה? של הדמו כי הוא לא עובד עכשיו ואני לא מוצא אחר

הוא מתכוון למוד, תעלה את הקובץ מחדש.

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 18/06/2009 ב-01:36:38
על ידי yobo123
תודה רבה sukr .
התקנתי כרגע אצלי. המוד נראה טוב - אין לי מישהו לבדוק איתו בשעה כזו, אבל זה נראה טוב...

שאלה: איזו שליטה ועל מה יש לי דרך ה- cPanel ?


האתר: לימוד גאגלינג
גירסא: 3.0.4
מודים: צ'אט, RSS2.0

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 20/06/2009 ב-00:39:37
על ידי yobo123
האתר: http://www.tomjuggling.com
גירסא: 3.0.4
מודים: צ'אט, RSS2.0

יש לי בעיה במוד צ'אט שהתקנתי (מכאן), הוא עובד רק שמכניסים כתוב באנגלית.
1. איך אני משנה לעיברית ?
2. אם אני יכול לעשות שהוא יפתח בחלון נפרד כשלוחצים על הלינק שלו בתפריט (במקום למטה).

תודה,
תם

מה הכוונה בהוראה הזאת ?

פורסם: 07/08/2009 ב-23:06:05
על ידי tedi
Open: styles/prosilver/template/overall_header.html
Comments
this is a partial find, the actual line is much longer.
Find
Tip: This may be a partial find and not the whole line.

Code:Select All
<a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}" class="icon-faq">{L_FAQ}</a>
In-line Find
Tip: This is a partial match of a line for in-line operations.

Code:Select All
<a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}" class="icon-faq">{L_FAQ}</a>
In-line Add before

Code:Select All
<a href="{U_CHAT}" title="{L_CHAT_EXPLAIN}" class="icon_members">{L_CHAT}</a>&nbsp;

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 28/08/2009 ב-19:49:02
על ידי idotal2
לא עובד לי!!
כל הפורומים עכשיו לא עובדים...!
אין לי מושג למה...!!
קישור - stargatefun.co.il/phpBB3

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 28/08/2009 ב-21:06:09
על ידי sagi232123
אחי אני יכול לעזור לך אתה הרצתה שורות סקל ויש לך גיבוי ? אני מקווה מאוד תעלה את הגיבוי ואם הרצתה שורות בsql תמחוק תתטבלאות של זה
עריכה אחי הצלחתי להיכנס לאתר אחי:http://stargatefun.co.il/phpBB3/viewforum.php
תכנס דרך פה ותכנס ללוח הבקרה למנהל הראשי ותבטל תמוד שהפורום יחזור ...

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 29/08/2009 ב-02:30:35
על ידי idotal2
ברור שיש לי גיבוי...
השאלה זה איך מתקנים את זה... - ובינתיים לא כל כך דחוף לי שהפורום יעלה מהר, כי במילא האתר עוד לא נפתח...
יותר חשוב זה איך אני מתקן ומה לא עשיתי נכון...הקטע של לערוך קבצים היה די קל, חוץ מקובץ אחד שלא כל כך הבנתי מה הם רוצים...אולי זאת הבעיה...

הקובץ שלא כל כך הבנתי איך לערוך זה - Open: styles/prosilver/template/overall_header.html
...אולי זה יעזור לפתור את התעלומה...

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

פורסם: 29/08/2009 ב-02:48:10
על ידי lone_wolf
idotal2 כתב:ברור שיש לי גיבוי...
השאלה זה איך מתקנים את זה... - ובינתיים לא כל כך דחוף לי שהפורום יעלה מהר, כי במילא האתר עוד לא נפתח...
יותר חשוב זה איך אני מתקן ומה לא עשיתי נכון...הקטע של לערוך קבצים היה די קל, חוץ מקובץ אחד שלא כל כך הבנתי מה הם רוצים...אולי זאת הבעיה...

הקובץ שלא כל כך הבנתי איך לערוך זה - Open: styles/prosilver/template/overall_header.html
...אולי זה יעזור לפתור את התעלומה...


לא הרצת את שורות הSQL או קובץ ההתקנה (לא בדקתי מה יש)
בקיצור אמנם התקנת את המוד על הקבצים אבל לא על בסיס הנתונים