מוד|מוד צא'ט מתורגם

זה המקום לפרסם מודים שיצרתם או תרגמתם למערכת החדשה.
המודים יעברו בדיקת איכות ובסופו של דבר יאספו מכאן למאגר העתידי של האתר.

מנהל: צוות האתר

sukr
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 288
הצטרף: 08/11/2008 ב-14:37:44

מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי sukr » 15/12/2008 ב-14:26:28

שם המוד: מוד צא'ט
תיאור המוד: מאפשר למשתמשים לדבר אחד עם השני בעמוד הראשי
גירסא: 2.0.0B8
נבדק על: 3.0.3
עיצובים תומכים: subsilver2,prosilver
יוצר: Handyman
מתרגם המוד:sukr
הודעה באתר העולמי:כאן

לדמו לחץ כאן

הורדה:
ajax_chat_2.0.0B8.rar
תוקן
(47.22 KiB) הורד 420 פעמים


הוראות ל subsilver2

ajax_chat_2.0.0B8.rar
(51.53 KiB) הורד 198 פעמים
נערך לאחרונה על ידי sukr ב 27/11/2009 ב-17:24:15, נערך 3 פעמים בסך הכל.
בברכה,סער מוסרי
לא עוזר בפרטי.

oferxxx
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 847
הצטרף: 28/07/2008 ב-01:27:37

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי oferxxx » 15/12/2008 ב-16:03:40

חוץ מהצבעים, מה זה שונה מהצ'ט הרגיל?
לא להציק לי בפרטי !
חתימות שלי: http://www.mygal.co.il/galleries,131,155.html

sukr
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 288
הצטרף: 08/11/2008 ב-14:37:44

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי sukr » 15/12/2008 ב-16:17:23

תראה אחי שילבתי הכול ביחד
ועשיתי שאפשר לקרוא בעברית
בברכה,סער מוסרי
לא עוזר בפרטי.

oferxxx
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 847
הצטרף: 28/07/2008 ב-01:27:37

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי oferxxx » 15/12/2008 ב-18:46:05

כנראה שלא הבנת, לתרגם זה 2 דק' לא אכפת לי מהתרגום, אני רק רוצה "שתשכנע" אותי למה הצ'ט הזה עדיף על פני הצ'ט השני שמתורגם באתר?
חוץ מהעיצוב שלו, איזה עוד אפשרויות יש בו? תוקנו מספר דברים מהגרסה הקודמת? צריך לציין את זה כדי שזה ימשוך יותר אנשים להוריד.
לא להציק לי בפרטי !
חתימות שלי: http://www.mygal.co.il/galleries,131,155.html

sukr
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 288
הצטרף: 08/11/2008 ב-14:37:44

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי sukr » 16/12/2008 ב-14:10:15

אהה כן יהיה בגים של הרצת ההתקנה עכשיו אין וזה בטה
בברכה,סער מוסרי
לא עוזר בפרטי.

rondembo
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 152
הצטרף: 19/01/2008 ב-11:00:00

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי rondembo » 03/01/2009 ב-13:15:56

תקנו את הלינק בבקשה

sukr
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 288
הצטרף: 08/11/2008 ב-14:37:44

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי sukr » 03/01/2009 ב-20:53:02

איזה? של הדמו כי הוא לא עובד עכשיו ואני לא מוצא אחר
בברכה,סער מוסרי
לא עוזר בפרטי.

oferxxx
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 847
הצטרף: 28/07/2008 ב-01:27:37

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי oferxxx » 03/01/2009 ב-22:12:37

sukr כתב:איזה? של הדמו כי הוא לא עובד עכשיו ואני לא מוצא אחר

הוא מתכוון למוד, תעלה את הקובץ מחדש.
לא להציק לי בפרטי !
חתימות שלי: http://www.mygal.co.il/galleries,131,155.html

yobo123
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 40
הצטרף: 25/03/2008 ב-20:49:17

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי yobo123 » 18/06/2009 ב-00:36:38

תודה רבה sukr .
התקנתי כרגע אצלי. המוד נראה טוב - אין לי מישהו לבדוק איתו בשעה כזו, אבל זה נראה טוב...

שאלה: איזו שליטה ועל מה יש לי דרך ה- cPanel ?


האתר: לימוד גאגלינג
גירסא: 3.0.4
מודים: צ'אט, RSS2.0
אתר ללימוד הפעלה ליום הולדת . באתר ישנו פורום בנושא ג'אגלינג הבנוי מPHPBB

yobo123
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 40
הצטרף: 25/03/2008 ב-20:49:17

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי yobo123 » 19/06/2009 ב-23:39:37

האתר: http://www.tomjuggling.com
גירסא: 3.0.4
מודים: צ'אט, RSS2.0

יש לי בעיה במוד צ'אט שהתקנתי (מכאן), הוא עובד רק שמכניסים כתוב באנגלית.
1. איך אני משנה לעיברית ?
2. אם אני יכול לעשות שהוא יפתח בחלון נפרד כשלוחצים על הלינק שלו בתפריט (במקום למטה).

תודה,
תם
אתר ללימוד הפעלה ליום הולדת . באתר ישנו פורום בנושא ג'אגלינג הבנוי מPHPBB

tedi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 122
הצטרף: 11/11/2008 ב-23:51:33

מה הכוונה בהוראה הזאת ?

הודעה שלא נקראהעל ידי tedi » 07/08/2009 ב-22:06:05

Open: styles/prosilver/template/overall_header.html
Comments
this is a partial find, the actual line is much longer.
Find
Tip: This may be a partial find and not the whole line.

Code:Select All
<a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}" class="icon-faq">{L_FAQ}</a>
In-line Find
Tip: This is a partial match of a line for in-line operations.

Code:Select All
<a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}" class="icon-faq">{L_FAQ}</a>
In-line Add before

Code:Select All
<a href="{U_CHAT}" title="{L_CHAT_EXPLAIN}" class="icon_members">{L_CHAT}</a>&nbsp;

idotal2
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 36
הצטרף: 30/07/2009 ב-16:32:28

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי idotal2 » 28/08/2009 ב-18:49:02

לא עובד לי!!
כל הפורומים עכשיו לא עובדים...!
אין לי מושג למה...!!
קישור - stargatefun.co.il/phpBB3

sagi232123
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 18
הצטרף: 12/11/2008 ב-17:50:29

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי sagi232123 » 28/08/2009 ב-20:06:09

אחי אני יכול לעזור לך אתה הרצתה שורות סקל ויש לך גיבוי ? אני מקווה מאוד תעלה את הגיבוי ואם הרצתה שורות בsql תמחוק תתטבלאות של זה
עריכה אחי הצלחתי להיכנס לאתר אחי:http://stargatefun.co.il/phpBB3/viewforum.php
תכנס דרך פה ותכנס ללוח הבקרה למנהל הראשי ותבטל תמוד שהפורום יחזור ...
כנסו לפורום שלי חברה!
f-zonestar.coi.li

idotal2
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 36
הצטרף: 30/07/2009 ב-16:32:28

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי idotal2 » 29/08/2009 ב-01:30:35

ברור שיש לי גיבוי...
השאלה זה איך מתקנים את זה... - ובינתיים לא כל כך דחוף לי שהפורום יעלה מהר, כי במילא האתר עוד לא נפתח...
יותר חשוב זה איך אני מתקן ומה לא עשיתי נכון...הקטע של לערוך קבצים היה די קל, חוץ מקובץ אחד שלא כל כך הבנתי מה הם רוצים...אולי זאת הבעיה...

הקובץ שלא כל כך הבנתי איך לערוך זה - Open: styles/prosilver/template/overall_header.html
...אולי זה יעזור לפתור את התעלומה...

lone_wolf
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2712
הצטרף: 01/08/2008 ב-10:06:40

Re: מוד|מוד צא'ט מתורגם

הודעה שלא נקראהעל ידי lone_wolf » 29/08/2009 ב-01:48:10

idotal2 כתב:ברור שיש לי גיבוי...
השאלה זה איך מתקנים את זה... - ובינתיים לא כל כך דחוף לי שהפורום יעלה מהר, כי במילא האתר עוד לא נפתח...
יותר חשוב זה איך אני מתקן ומה לא עשיתי נכון...הקטע של לערוך קבצים היה די קל, חוץ מקובץ אחד שלא כל כך הבנתי מה הם רוצים...אולי זאת הבעיה...

הקובץ שלא כל כך הבנתי איך לערוך זה - Open: styles/prosilver/template/overall_header.html
...אולי זה יעזור לפתור את התעלומה...


לא הרצת את שורות הSQL או קובץ ההתקנה (לא בדקתי מה יש)
בקיצור אמנם התקנת את המוד על הקבצים אבל לא על בסיס הנתונים


חזור אל “מודים שתורגמו”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים

cron