[BETA] עורך סיגנונות מתקדם 0.2.0

זה המקום לפרסם מודים שיצרתם או תרגמתם למערכת החדשה.
המודים יעברו בדיקת איכות ובסופו של דבר יאספו מכאן למאגר העתידי של האתר.

מנהל: צוות האתר

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: [BETA] עורך סיגנונות מתקדם 0.2.0

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 31/05/2011 ב-14:12:10

נסה את זה

פתח קובץ: includes/functions_ate.php

חפש:

קוד: בחר הכל

$this->css_content = $this->manage_phpbb_tags($this->css_content);


הוסף אחרי בשורה חדשה:

קוד: בחר הכל

$this->css_content = str_replace("'", '"', $this->css_content);
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

tpdil
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 1202
הצטרף: 20/04/2010 ב-16:11:21
יצירת קשר:

Re: [BETA] עורך סיגנונות מתקדם 0.2.0

הודעה שלא נקראהעל ידי tpdil » 31/05/2011 ב-14:35:46

עובד, תודה רבה.

זה כותב לי "Changes saved successfully"
במקום "השינויים נשמרו בהצלחה!"
לא רלוונטי ;)

שוב תודה רבה :)
"כאב שאתה מרגיש היום הוא כוח שתרגיש מחר, מכל אתגר שאתה נתקל, יש לך הזדמנות לצמוח."

ttttt
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1435
הצטרף: 08/01/2006 ב-21:29:11

Re: [BETA] עורך סיגנונות מתקדם 0.2.0

הודעה שלא נקראהעל ידי ttttt » 31/05/2011 ב-18:56:21

idanbe כתב:נסה את זה

פתח קובץ: includes/functions_ate.php

חפש:

קוד: בחר הכל

$this->css_content = $this->manage_phpbb_tags($this->css_content);


הוסף אחרי בשורה חדשה:

קוד: בחר הכל

$this->css_content = str_replace("'", '"', $this->css_content);


עידן, זו דרך שגויה לעשות מה שאתה מנסה לעשות.
מה שאתה רוצה לעשות זה להשתמש בפונקציה

קוד: בחר הכל

 $db->sql_escape()

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: [BETA] עורך סיגנונות מתקדם 0.2.0

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 01/06/2011 ב-07:44:32

בדרך כלל אתה צודק ואני משתמש ב ESCAPE

אבל במקרה הנוכחי ESCAPE יכול לעשות לי בעיות עם הסלשים שהוא מוסיף
המשתנה $this->css_content עובר עוד כמה פונקציות כמו preg_match ו- preg_replace
סלשים יכולים לדפוק לי את העבודה

לכן הלכתי על ה str_replace

מה שכן
לפני שאני מבצע UPDATE או INSERT אני צריך לבצע ESCAPE
מה שכנראה שכחתי לבצע

ולכן זה עדיין BETA
למצוא את כל התקלות האלה
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

tpdil
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 1202
הצטרף: 20/04/2010 ב-16:11:21
יצירת קשר:

Re: [BETA] עורך סיגנונות מתקדם 0.2.0

הודעה שלא נקראהעל ידי tpdil » 12/06/2011 ב-06:42:05

idanbe אפשר לשאול מתי תצא הגירסה הלא Beta?
"כאב שאתה מרגיש היום הוא כוח שתרגיש מחר, מכל אתגר שאתה נתקל, יש לך הזדמנות לצמוח."

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: [BETA] עורך סיגנונות מתקדם 0.2.0

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 12/06/2011 ב-09:02:54

האמת שכרגע אין לי ממש זמן להתעסק עם זה
לכן אני לא רואה את מתי תצאה גרסאת ה BETA השלישית ובטח לא גירסא סופית
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/


חזור אל “מודים שתורגמו”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים