פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

זה המקום לפרסם מודים שיצרתם או תרגמתם למערכת החדשה.
המודים יעברו בדיקת איכות ובסופו של דבר יאספו מכאן למאגר העתידי של האתר.

מנהל: צוות האתר

lone_wolf
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2712
הצטרף: 01/08/2008 ב-10:06:40

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי lone_wolf » 17/10/2008 ב-20:59:14

adam_bensh כתב:ממש מוזר.
אחרי שאני מנסה להפעיל את הקישור, זה אומר לי שאני לא מחובר כמנהל ראשי.
סבבה, אני הולך להתחבר, מקיש פרטים בלה בלה,
מתחבר ומגיע לעמוד ראשי.
אחרי זה, אני מקיש שוב את הקישור של ההתקנה, זה שוב אומר לי שאני לא מחובר כמנהל ראשי, ואז שוב אני צריך להקיש וחוזר חלילה...
:roll:


יצא תיקון לקובץ ההתקנה אבל כנראה שהוא לא עודכן במוד

הבעיה של ההתנתקות משתמש ידועה ויש קובץ חדש
install RC2.rar

תעלה אותו במקום הקובץ הישן ותנסה להתקין (תחליף את קובץ הinstall.php בתיקיית install_portal)

adam_bensh
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 196
הצטרף: 20/11/2006 ב-17:28:31
יצירת קשר:

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי adam_bensh » 17/10/2008 ב-21:09:50

תודה רבה!!!! :P
נקדים תרופה למכה:)
האתר הישראלי לקולנוע!
גירסא 302.
התקנה חדשה.
מודים: פורטל, צבעי רקע שונים למנהלים.

giladesign
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 3
הצטרף: 18/01/2009 ב-21:07:16

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי giladesign » 18/01/2009 ב-21:37:15

יש לי שאלה,
נגיד יש לי פורום, והוא נמצא בתיקית השורש והוא מותקן,
איפה אני שם את הקבצים האלה?

oferxxx
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 847
הצטרף: 28/07/2008 ב-01:27:37

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי oferxxx » 19/01/2009 ב-00:33:33

יש לך הוראות בקובץ ההתקנה, לאן להעביר את הקבצים ואילו לערוך. הכל רשום.
לא להציק לי בפרטי !
חתימות שלי: http://www.mygal.co.il/galleries,131,155.html

rommaoz
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 18
הצטרף: 23/06/2006 ב-15:29:13

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי rommaoz » 22/01/2009 ב-13:06:18

התקנתי את המוד וזה לא היה טוב על העיצוב שלי אז מחקתי, עכשיו יש לי בעיה ואני לא יכול להכנס לאתר:

קוד: בחר הכל

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/rommaoz/public_html/cache/tpl_AeroBlue_forumlist_body.html.php on line 170

גיביתי את המסד נתונים העלתי שוב וזה לא עזר וגם רעננתי תעיצוב ואת המטמון.. מה לעשות??????.

oferxxx
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 847
הצטרף: 28/07/2008 ב-01:27:37

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי oferxxx » 22/01/2009 ב-13:42:53

פתח נושא חדש עם הבעיה שלך ומלא תבנית תמיכה, זה לא קשור לאשכול.
לא להציק לי בפרטי !
חתימות שלי: http://www.mygal.co.il/galleries,131,155.html

hitmovieman
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 111
הצטרף: 25/12/2006 ב-12:22:38

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי hitmovieman » 28/03/2009 ב-13:13:24

צריך עזרה בשלבים אחרונים של ההתקנה
הנה הנושא שפץחתי
תודה מראש
http://www.phpbb.co.il/viewtopic.php?f=23&t=20302

aviram_m
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 66
הצטרף: 05/02/2009 ב-23:59:35

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי aviram_m » 16/06/2009 ב-18:16:16

אוקיי שיהיה קל
כתובת : http://www.remixed.off.co.il
גירסה : 3.0.4
מוזדים שהותקנו : מוד תגובה מהירה מוד כתב מוסתר מוד תגובה מהירה מוד ניהול פרסומות מוד פורטל בהתקנה
מתי הבעיה התחילה : במהלך התקנת מוד פורטל

אוקיי אז ככה
אני מישתמש בעיצוב black pearl
שהוא בעייתי מאוד
במהלך ההתקנה אני מגיע למצב שאני צריך לערוך קבצים שבתוכם אין לי את השורו תהללו והלו הן

Open: styles/subsilver2/template/breadcrumbs.html
Find

קוד: בחר הכל

<p class="breadcrumbs"><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><!-- BEGIN navlinks --> &#187;


In-line Find


קוד: בחר הכל

<a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>

In-line Add before



קוד: בחר הכל

<a href="{U_PORTAL}">{L_PORTAL}</a> &#187;


Open: styles/subsilver2/template/overall_header.html
Find

קוד: בחר הכל

<div id="logodesc">
      <table width="100%" cellspacing="0">
      <tr>
         <td><a href="{U_INDEX}">{SITE_LOGO_IMG}</a></td>
         <td width="100%" align="center"><h1>{SITENAME}</h1><span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}</span></td>
      </tr>
      </table>
   </div>

Add after

קוד: בחר הכל

<!-- IF not $S_IN_PORTAL or not S_DISPLAY_MAINMENU -->


Find

קוד: בחר הכל

<!-- IF S_BOARD_DISABLED and S_USER_LOGGED_IN --> &nbsp;<span style="color: red;">{L_BOARD_DISABLED}</span><!-- ENDIF -->


Add before

קוד: בחר הכל

<!-- ENDIF -->


Find


קוד: בחר הכל

<!-- IF S_BOARD_DISABLED and S_USER_LOGGED_IN --> &nbsp;<span style="color: red;">{L_BOARD_DISABLED}</span><!-- ENDIF -->

Add after


קוד: בחר הכל

<!-- IF not $S_IN_PORTAL or not S_DISPLAY_MAINMENU -->

Find

קוד: בחר הכל

<div id="datebar">
      <table width="100%" cellspacing="0">
      <tr>
         <td class="gensmall"><!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->{LAST_VISIT_DATE}<!-- ENDIF --></td>
         <td class="gensmall" align="{S_CONTENT_FLOW_END}">{CURRENT_TIME}<br /></td>
      </tr>
      </table>
   </div>


Add after


קוד: בחר הכל

<!-- ENDIF -->


Find

קוד: בחר הכל

<div id="wrapcentre">


Add after

קוד: בחר הכל

<!-- IF not $S_IN_PORTAL or not S_DISPLAY_MAINMENU -->


Find

קוד: בחר הכל

   <!-- INCLUDE breadcrumbs.html -->

   <br />


Add after

קוד: בחר הכל

<!-- ENDIF -->


כשלמעשה אלו הקבצים
איך אני שם את הקוד נכון

styles/subsilver2/template/breadcrumbs.html,

קוד: בחר הכל

<div class="bc-tbl bc-div">
   <p class="bc-header">
      <a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><!-- BEGIN navlinks -->&nbsp;&#187;&nbsp;<a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks -->
   </p>
   <div class="bc-links">
      <div class="bc-links-left">{CURRENT_TIME}<!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->&nbsp;|&nbsp;{LAST_VISIT_DATE}<!-- ENDIF --><br />{S_TIMEZONE}</div>
      <a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="{U_SEARCH_ACTIVE_TOPICS}">{L_SEARCH_ACTIVE_TOPICS}</a><br />
      <!-- IF not S_IS_BOT and U_MARK_FORUMS --><a href="{U_MARK_FORUMS}">{L_MARK_FORUMS_READ}</a>&nbsp;|&nbsp;<!-- ENDIF --><!-- IF S_USER_LOGGED_IN --><a href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a>&nbsp;|&nbsp;<a href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a><!-- ELSE -->&nbsp;<!-- ENDIF -->
   </div>
</div>


styles/subsilver2/template/overall_header.html

קוד: בחר הכל

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="{S_CONTENT_DIRECTION}" lang="{S_USER_LANG}" xml:lang="{S_USER_LANG}">
<head>
<!-- INCLUDE _mg_config.html -->

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset={S_CONTENT_ENCODING}" />
<meta http-equiv="content-language" content="{S_USER_LANG}" />
<meta http-equiv="content-style-type" content="text/css" />
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />
<meta name="resource-type" content="document" />
<meta name="distribution" content="global" />
<meta name="copyright" content="2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group" />
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />
{META}
<title>{SITENAME} &bull; <!-- IF S_IN_MCP -->{L_MCP} &bull; <!-- ELSEIF S_IN_UCP -->{L_UCP} &bull; <!-- ENDIF -->{PAGE_TITLE}</title>

<link rel="stylesheet" href="{T_STYLESHEET_LINK}" type="text/css" />

<script type="text/javascript" src="{T_TEMPLATE_PATH}/scripts.js"></script>
<script type="text/javascript">
// <![CDATA[
<!-- IF S_USER_PM_POPUP -->
   if ({S_NEW_PM})
   {
      popup('{UA_POPUP_PM}', 400, 225, '_phpbbprivmsg');
   }
<!-- ENDIF -->

function popup(url, width, height, name)
{
   if (!name)
   {
      name = '_popup';
   }

   window.open(url.replace(/&amp;/g, '&'), name, 'height=' + height + ',resizable=yes,scrollbars=yes,width=' + width);
   return false;
}

function jumpto()
{
   var page = prompt('{LA_JUMP_PAGE}:', '{ON_PAGE}');
   var perpage = '{PER_PAGE}';
   var base_url = '{A_BASE_URL}';

   if (page !== null && !isNaN(page) && page > 0)
   {
      document.location.href = base_url.replace(/&amp;/g, '&') + '&start=' + ((page - 1) * perpage);
   }
}

/**
* Find a member
*/
function find_username(url)
{
   popup(url, 760, 570, '_usersearch');
   return false;
}

/**
* Mark/unmark checklist
* id = ID of parent container, name = name prefix, state = state [true/false]
*/
function marklist(id, name, state)
{
   var parent = document.getElementById(id);
   if (!parent)
   {
      eval('parent = document.' + id);
   }

   if (!parent)
   {
      return;
   }

   var rb = parent.getElementsByTagName('input');
   
   for (var r = 0; r < rb.length; r++)
   {
      if (rb[r].name.substr(0, name.length) == name)
      {
         rb[r].checked = state;
      }
   }
}

<!-- IF ._file -->

   /**
   * Play quicktime file by determining it's width/height
   * from the displayed rectangle area
   *
   * Only defined if there is a file block present.
   */
   function play_qt_file(obj)
   {
      var rectangle = obj.GetRectangle();

      if (rectangle)
      {
         rectangle = rectangle.split(',')
         var x1 = parseInt(rectangle[0]);
         var x2 = parseInt(rectangle[2]);
         var y1 = parseInt(rectangle[1]);
         var y2 = parseInt(rectangle[3]);

         var width = (x1 < 0) ? (x1 * -1) + x2 : x2 - x1;
         var height = (y1 < 0) ? (y1 * -1) + y2 : y2 - y1;
      }
      else
      {
         var width = 200;
         var height = 0;
      }

      obj.width = width;
      obj.height = height + 16;

      obj.SetControllerVisible(true);

      obj.Play();
   }
<!-- ENDIF -->

// ]]>
</script>
<!--[if lt IE 7]>
<script type="text/javascript" src="{T_TEMPLATE_PATH}/pngfix.js"></script>
<![endif]-->

<!-- // MOD : MSSTI ABBC3 (V1.0.11) - Start -->

<!-- IF S_ABBC3_MOD and ( S_BBCODE_ALLOWED or S_NEW_MESSAGE or S_EDIT_POST or S_VIEWTOPIC or S_DISPLAY_PREVIEW or S_POST_REVIEW or S_DISPLAY_REVIEW ) or ( U_MCP and ( U_MCP_POST or U_MCP_TOPIC or U_MCP_FORUM) ) or ( S_PRIVMSGS and S_VIEW_MESSAGE ) -->
<script type="text/javascript" src="{S_ABBC3_PATH}/abbcode.js" charset="{S_CONTENT_ENCODING}"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="{S_ABBC3_PATH}/abbcode.css" />

<!-- IF S_ABBC3_RESIZE -->
<script type="text/javascript" src="{S_ABBC3_PATH}/AdvancedBox.js"></script>
<script type="text/javascript">
// <![CDATA[
/** Image Resizer JS and AdvancedBox JS - Start **/
   var ImageResizerNumberOf         = '{L_ABBC3_RESIZE_NUMBER}';
   var ImageResizerNextAlt            = '{L_NEXT}';
   var ImageResizerPrevtAlt         = '{L_PREVIOUS}';
   var ImageResizerPlayAlt            = '{L_ABBC3_RESIZE_PLAY}';
   var ImageResizerPauseAlt         = '{L_ABBC3_RESIZE_PAUSE}';
   var ImageResizerZoomInAlt         = '{L_ABBC3_RESIZE_ZOOM_IN}';
   var ImageResizerZoomOutAlt         = '{L_ABBC3_RESIZE_ZOOM_OUT}';
   var ImageResizerCloseAlt         = '{L_ABBC3_RESIZE_CLOSE}';
   var ImageResizerBlankImage         = '{S_ABBC3_PATH}/advancedbox_blank.gif';
   var ImageResizerSignature         = '{S_ABBC3_RESIZE_SIGNATURE}';
   var ImageResizerMode            = '{S_ABBC3_RESIZE_METHOD}'; // 'advancedbox' 'pop-up' 'enlarge' 'samewindow' 'newwindow'
   var ImageResizerWarningImage      = '{S_ABBC3_PATH}/warning.gif';
   var ImageResizerMaxWidth         = '{S_ABBC3_MAX_IMG_WIDTH}' ;
   var ImageResizerMaxHeight         = '{S_ABBC3_MAX_IMG_HEIGHT}' ;
   var ImageResizerWarningSmall      = '{L_ABBC3_RESIZE_SMALL}';
   var ImageResizerWarningFullsize      = '{L_ABBC3_RESIZE_FULLSIZE}';
   var ImageResizerWarningFilesize      = '{L_ABBC3_RESIZE_FILESIZE}';
   var ImageResizerWarningNoFilesize   = '{L_ABBC3_RESIZE_NOFILESIZE}';
/** Image Resizer JS and AdvancedBox JS - End **/
// ]]>
</script>
<!-- ENDIF -->
<!-- ENDIF -->

<!-- // MOD : MSSTI ABBC3 (V1.0.11) - End -->

</head>
<body class="{S_CONTENT_DIRECTION}">

<a name="top"></a>

<!-- <div id="wrapper"> -->
<div style="width:{$MG_GLOBAL_WIDTH};clear:both;margin: 0 auto;">
<table width="100%" align="center" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
   <tr>
<a href="./points.php"><img src="{T_THEME_PATH}/images/icon_points.gif" width="12" height="13" alt="*" /> {L_POINTS}</a><!-- IF S_USER_LOGGED_IN --> [ {U_POINTS} ] <!-- ENDIF -->
      <td class="leftshadow" width="9" valign="top"><img src="{T_THEME_PATH}/images/spacer.gif" alt="" width="9" height="1" /></td>
      <td class="np-body" width="100%" valign="top">

<div id="top_logo">
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td height="150" align="left" valign="middle"><a href="{U_INDEX}">{SITE_LOGO_IMG}</a></td>
<td align="center" valign="middle"><h1>{SITENAME}</h1><span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}</span></td>
<td align="right" valign="top">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>

<!-- INCLUDE menu_block.html -->

<!-- IF S_BOARD_DISABLED and S_USER_LOGGED_IN --><span style="color:#CC3333;">{L_BOARD_DISABLED}</span><!-- ENDIF -->

<div id="wrapcentre">

<!-- IF S_USER_PM_POPUP and S_NEW_PM -->
<div style="margin-top:50px;margin-bottom:50px;text-align:center;clear:both;"><div class="popuppm-new"><a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a></div></div>
<!-- ENDIF -->




תודה רבה מרש לעוזרים אין לי מושג בשיט מה לעשות עם העיצוב הזה

סמל אישי של המשתמש
עוף החול האגדי
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 160
הצטרף: 13/01/2008 ב-18:07:48
יצירת קשר:

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי עוף החול האגדי » 17/06/2009 ב-13:36:18

תבדוק נראה לי שPROSILVER יותר דומה מ SUBSILVER2 ל עיצוןב שלך

feffer2
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 109
הצטרף: 08/03/2008 ב-10:39:57

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי feffer2 » 20/06/2009 ב-11:40:01

בקרוב אני מסיים לתרגם את גירסא 1.0.3 של המוד (:
פחות פעיל

aviram_m
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 66
הצטרף: 05/02/2009 ב-23:59:35

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי aviram_m » 20/06/2009 ב-22:07:13

אוקי תודה לכל העוזרים האבל כבר היסתדרתי
ככה קודם כל העיצוב שלי כן בל=נוי על סאב סילבר 2
דבר שני אני חושב שכבר תורגם rc3 כי כבר היתקנתי אותה
דבר שלישי לכל בעלי העיצוב אני מצאתי את הפתרון לפורטל לעיצוב שלי ואני מעלה לכךאותו עכשיו
black_pearl.zip
(108.66 KiB) הורד 123 פעמים

אם תיצטרכו עזרה תגידו לי כי כבר אני סיימתי תהתקנה נישאר לי קצת תיכנות לגביה אם מישהו יוכל לעזור עם תיכנות ועיצוב זה יהיה נחמד

aviram_m
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 66
הצטרף: 05/02/2009 ב-23:59:35

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי aviram_m » 20/06/2009 ב-22:08:27

סורי חשבתי אתה מיתכוון ל rc3 טעות שלי
מה ההבדלים בניהם דרך אגב ותיבדוק אם יש דרך לסדר גם תעיצוב שלי

feffer2
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 109
הצטרף: 08/03/2008 ב-10:39:57

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי feffer2 » 21/06/2009 ב-13:17:54

תן לינק לפורום שלך שאני יראה מה הבעיה, אני גם הסתבכתי עם העיצוב של המוד, לא התחום החזק שלי.
פחות פעיל

feffer2
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 109
הצטרף: 08/03/2008 ב-10:39:57

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי feffer2 » 21/06/2009 ב-13:17:57

תן לינק לפורום שלך שאני יראה מה הבעיה, אני גם הסתבכתי עם העיצוב של המוד, לא התחום החזק שלי.
פחות פעיל

djlevi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 1
הצטרף: 04/05/2009 ב-17:40:11

Re: פורטל v1.0.0 RC1 - עודכן: גרסה חדשה (v1.0.1 RC3)

הודעה שלא נקראהעל ידי djlevi » 19/08/2009 ב-11:12:53

מתי שאניי נכנס להתקנה רשום לי שאני לא מחובר אני מתחבר וזה רושם אותו דבר


חזור אל “מודים שתורגמו”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים