עמוד 1 מתוך 2

מוד מוסתר

פורסם: 18/04/2008 ב-13:32:39
על ידי feffer2
לכבוד החג אני מפנק אתכם במוד מוסתר :]

כה רק עם מגיבים אפשר לראות את ההודעה

המפתחים בדקו אותו על גירסא 3.0.0 ואני בדקתי על 3.0.1 והכל היה תקין

שגיאות תרגום לפה יש לכם שם גם הוראות מתורגמות שלא תסבכו וגם שתי תוספות למוד :]

האשכול בגירסא האנגלית: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=560705

שם המוד: מוסתר
מחבר: MAC
תיאור המוד: מאפשר להסתיר טקסט ורק כאשר מגיבים ניתן לראותו.
גירסאת המוד: 0.3.0
נבדק על גירסא 3.0.0 ו 3.0.1

Hide MOD by shayff.rar
מוד מוסתר
(121.35 KiB) הורד 1112 פעמים


יאללה כל בעיה עם המוד לפה

פסח כשר ושמח לכל PHPBB.co.il

Re: מוד מוסתר

פורסם: 18/04/2008 ב-13:53:23
על ידי Scolpy
תודה רבה.
מוד מעולה.

נ.ב.
סיימת לתרגם את מוד תגובה מהירה?

Re: מוד מוסתר

פורסם: 18/04/2008 ב-18:22:28
על ידי feffer2
לא התחלתי כי לא ידעתי בידיוק מה רמת הביקוש היום אני יעבוד את זה אני ישחרר בשמונה תשע אני חושב...

Re: מוד מוסתר

פורסם: 29/04/2008 ב-23:42:54
על ידי fiels
גבר המוד לא עובד לי התקנתי ובדקתי 1000 פעם אם א טעיתי בקבצים!

אבל כשאני בא לשלוח הודעה בכתב מוסתר אני לוחץ על hide מכניס איזה מילה...

שולח ואח"כ אני לוחץ על הצג את ההודעה והוא מראה לי דף לבן!

מה עושים?!?!

Re: מוד מוסתר

פורסם: 01/05/2008 ב-21:29:08
על ידי Berlo
אני ממליץ שפשוט תעבור על כל הוראה במוד פעם שניה, ותבדוק שלא דילגת על שום דבר.
זה נשמע כאילו שכחת משהו.

Re: מוד מוסתר

פורסם: 15/05/2008 ב-21:01:19
על ידי nir3004
אבל למה איפה שהמוד רשום את נושא ההודעה
יש אפשרות לשנות את זה ל"הגב כדי לראות את התוכן המוסתר" ?


אהה, ותודה רבה
אני חדש בכל העסק ועובד לי מצויין (:

Re: מוד מוסתר

פורסם: 16/05/2008 ב-00:11:02
על ידי Berlo
שינוי הכיתוב - LANGUAGE\HE\MODS\simple_hide_bbcode.php
זכור לשמור בצורה החוקית - ראה מדריך תרגום מודים.

Re: מוד מוסתר

פורסם: 18/05/2008 ב-22:11:07
על ידי avivo52
תקשיב אני לא יודע למה כי אני רואה שכולם פה מצאו אני לא מוצא את }

?>

?>

ב-includes/bbcode.php

אם אתה יכול להעלות תמונה של איפה המיקום אני מאוד ישמח ... :wink:

Re: מוד מוסתר

פורסם: 19/05/2008 ב-18:27:17
על ידי idanbe
avivo52 כתב:תקשיב אני לא יודע למה כי אני רואה שכולם פה מצאו אני לא מוצא את }

?>

?>

ב-includes/bbcode.php

אם אתה יכול להעלות תמונה של איפה המיקום אני מאוד ישמח ... :wink:


שורה אחרונה בקובץ

Re: מוד מוסתר

פורסם: 20/05/2008 ב-07:37:41
על ידי avivo52
תודה חח חשבתי זה זה אבל אני ראיתי :

}
.

?>

ואמרו למצוא

}

?>

?>

:lol:

Re: מוד מוסתר

פורסם: 23/12/2008 ב-16:08:33
על ידי shai766
תודה

Re: מוד מוסתר

פורסם: 23/02/2009 ב-04:10:49
על ידי aviram_m
לא רוצה להקפיץ אבל כבר ההישתגעתי המוד הזה ניבדק על 3.0.4
והאים הוא עובד על כל סקין

Re: מוד מוסתר

פורסם: 28/02/2009 ב-00:14:51
על ידי arthur
בדקתי אותו על גרסא 3.0.4 והצלחתי אז תעדכנו אצלכם ברשימה.

Re: מוד מוסתר

פורסם: 13/05/2009 ב-13:57:25
על ידי lebron james
תודה!

Re: מוד מוסתר

פורסם: 25/06/2009 ב-21:48:53
על ידי barw123
היי =]

תקשיב אחי כל הכבוד על תירגום המוד!! =]

עכשיו יש לי בעיה...

שאני ניכנס לנושא שיש בוא תגיות HIDE (מוסתר) אז הוא מביא לי דף לבן כזה:http://my-horadot.yhosts.co.cc/viewtopic.php?f=13&t=29

מקווה לעזרה ותודה רבה =]