יש לי שאלה ש..

זה המקום לעבודה על תרגום עיצובים, פרסום עיצובים מתורגמים או מקוריים שלכם ולדיון על כל מה שקשור במראה המערכת. כי 'מה שיש בו' אולי חשוב, אבל הקנקן הזה פשוט מדהים.

מנהל: צוות האתר

חוקי הפורום
יש לקרוא את הנושא "חוקי כתיבה והשתתפות בפורום תמיכה בעיצובים" לפני ההשתתפות בפורום זה. בניגוד לפורומים אחרים כאן בקהילה - בפורום תמיכה בעיצובים יש שימוש באזהרות ומשתמשים שלא ישתתפו בפורום עפ"י הכתוב בנושא הנהלים - יורחקו ממנו. אנא, מנעו מכולנו אי נעימות על מנת שנוכל לעזור לכולכם ללא יוצא מן הכלל.
tvcforums
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 153
הצטרף: 29/10/2010 ב-15:11:44

יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי tvcforums » 02/12/2010 ב-17:05:13

יש לי שאלה, ואני מבין שהרבה רוצים לדעת ת'תשובה לזה (שואלים בפרטי..) : איך עושים תפריט קפיצה מהירה ולוח קישורים כמו ב-http://www.fxp.co.il/ ? ?

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 02/12/2010 ב-17:19:59

tvcforums כתב:יש לי שאלה, ואני מבין שהרבה רוצים לדעת ת'תשובה לזה (שואלים בפרטי..) : איך עושים תפריט קפיצה מהירה ולוח קישורים כמו ב-http://www.fxp.co.il/ ? ?

בעזרת html כמובן, וjs אני מעריך.
יש לך מגוון תפריטים כאלא ברשת..

dcowd123
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 216
הצטרף: 09/08/2010 ב-13:32:58
יצירת קשר:

Re: יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי dcowd123 » 02/12/2010 ב-17:53:56

גם אני רוצה כזה יש אולי מדריך לזה? ולפשוט ממ פשוט

alchemist
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 27
הצטרף: 27/11/2010 ב-12:24:44

Re: יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי alchemist » 02/12/2010 ב-17:58:51

מצטרף לשאלה!

סמל אישי של המשתמש
yotam123
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 227
הצטרף: 05/03/2010 ב-17:30:48
יצירת קשר:

Re: יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי yotam123 » 02/12/2010 ב-18:42:49

dcowd123 כתב:גם אני רוצה כזה יש אולי מדריך לזה? ולפשוט ממ פשוט

אם אתה רוצה "פשוט", רד מזה, כי אתה צריך לדעת להכין אחד בעצמך כי אין דרך ספציפית להכין תפריט בדיוק כמו שאתה רוצה.

dcowd123
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 216
הצטרף: 09/08/2010 ב-13:32:58
יצירת קשר:

Re: יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי dcowd123 » 02/12/2010 ב-19:48:48

משהו יכול ללמד דרך אחת הכי פשוטה

shock
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 190
הצטרף: 25/10/2009 ב-19:02:30

Re: יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי shock » 02/12/2010 ב-19:49:44

שאלה דיי מעצבנת.... התשובה הכי טובה מבלי לעשות לך את העבודה היא:
html+css+javaScript ואם אתה רוצה לשנות דרך הלוח בקרה אז גם php

dcowd123
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 216
הצטרף: 09/08/2010 ב-13:32:58
יצירת קשר:

Re: יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי dcowd123 » 02/12/2010 ב-19:53:09

איזה קבצים לערוך ?

shock
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 190
הצטרף: 25/10/2009 ב-19:02:30

Re: יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי shock » 02/12/2010 ב-19:54:44

overall_header.html ואם אתה רוצה לשנות דרך הלוח בקרה אז זה תלוי איפה אתה רוצה שזה היה
ובקשר לחלק התחתון אז overall_footer.html

dcowd123
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 216
הצטרף: 09/08/2010 ב-13:32:58
יצירת קשר:

Re: יש לי שאלה ש..

הודעה שלא נקראהעל ידי dcowd123 » 02/12/2010 ב-19:57:10

אוקי תודה רבה


חזור אל “עיצובים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 3 אורחים

cron