הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

זה המקום לעבודה על תרגום עיצובים, פרסום עיצובים מתורגמים או מקוריים שלכם ולדיון על כל מה שקשור במראה המערכת. כי 'מה שיש בו' אולי חשוב, אבל הקנקן הזה פשוט מדהים.

מנהל: צוות האתר

חוקי הפורום
יש לקרוא את הנושא "חוקי כתיבה והשתתפות בפורום תמיכה בעיצובים" לפני ההשתתפות בפורום זה. בניגוד לפורומים אחרים כאן בקהילה - בפורום תמיכה בעיצובים יש שימוש באזהרות ומשתמשים שלא ישתתפו בפורום עפ"י הכתוב בנושא הנהלים - יורחקו ממנו. אנא, מנעו מכולנו אי נעימות על מנת שנוכל לעזור לכולכם ללא יוצא מן הכלל.
yongi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 32
הצטרף: 13/05/2008 ב-12:54:54

הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי yongi » 04/08/2009 ב-17:27:50

שלום ,

איך אני יכול להוסיף כיתוב "חזרה לאתר" ולחיצה עליו תעביר לאתר הראשי ?
מדובר על פורום 3.0.5 עיצוב SUBSILVER2 .
הכוונה שהלינק יהיה בחלק העליון ימינה ליד הכיתוב "עמוד ראשי" ,
לפי חיפוש בפורום הבנתי שהקובץ שצריך לערוך HOVER ALL_HEADER
אבל לא הבנתי איזה קוד להכניס והיכן למקום אותו ...


תודה לעוזרים

lone_wolf
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2712
הצטרף: 01/08/2008 ב-10:06:40

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי lone_wolf » 04/08/2009 ב-19:18:40

תלמד קצת HTML

yongi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 32
הצטרף: 13/05/2008 ב-12:54:54

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי yongi » 04/08/2009 ב-20:34:53

כולה ביקשתי קוד מסכן התשובה שלך די מזלזלת .


זה כמו שאחד יבקש לקנות עוגה בקונדטוריה והמוכר יגיד לו
תלמד לאפות .


"משתמש כבוד" , ממש.....
נערך לאחרונה על ידי yongi ב 04/08/2009 ב-20:37:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

lone_wolf
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2712
הצטרף: 01/08/2008 ב-10:06:40

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי lone_wolf » 04/08/2009 ב-20:36:33

זה פורום תמיכה במערכות PHPBB לא פורום תמיכה למתחיל בHTML

אתה חושב שזה מזלזל זכותך סה"כ הפניתי אותך למה שאתה צריך ללמוד בשביל לעשות זאת לבד

והדוגמא שלך היא לא נכונה

אתה נכנסת לחנות מוצרי חשמל וביקשת עוגה זה הבעיה

yongi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 32
הצטרף: 13/05/2008 ב-12:54:54

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי yongi » 04/08/2009 ב-20:39:42

אין שום קשר לדעת להוסיף זה לא בעיה
במערכת החדשה הזאת הכל מסובך

זה לא רק HTML

במערכת הקודמת PHPBB2 הקוד היה

קוד: בחר הכל

&nbsp;<a href="---">***</a>

כאן זה לא עובד .

yongi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 32
הצטרף: 13/05/2008 ב-12:54:54

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי yongi » 04/08/2009 ב-20:40:24

אם אתה לא רוצה לעזור אז אל תעזור ,
לא חסרים פורומים אחרים!

lone_wolf
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2712
הצטרף: 01/08/2008 ב-10:06:40

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי lone_wolf » 04/08/2009 ב-20:42:04

yongi כתב:"משתמש כבוד" , ממש.....


מכיוון שהיחס שלך מזלזל בניגוד ליחס שלי שהיה מופנה לעזרה נטו

אומר לך בפשטות לילה טוב ובהצלחה

yongi כתב:"אם אתה לא רוצה לעזור אז אל תעזור ,
לא חסרים פורומים אחרים!


אני ממש לא מקבל ממך תשלום אז לא יכאב לי בכיס אם תלך

סמל אישי של המשתמש
yoyob
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 488
הצטרף: 05/12/2006 ב-14:53:18
יצירת קשר:

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי yoyob » 05/08/2009 ב-09:52:38

במקום שכל דיון ייצר אנטי ולא תורם ובעיקר מרחיק חברים היה נחסך אם ההפניה ללמידה הייתה נעשית בצורה אחרת או במילים אחרות. lone_wolf מסכים איתך שלעיתים קרובות התחושה שבעזרה היא משהו חד צדדי ולעיתים עד לרמת ניצול מעצבן אבל גם תגובה פחות תוקפנית או יותר סימפטית תועיל לקריאה.
לשואל השאלה, דווקא כן (באופן כללי) מדובר ב-HTML אלא שמדובר בקובץ אחר ולא ב- overall_header.html

בכל אופן עיין בקובץ breadcrumbs.html וחפש את הקוד

קוד: בחר הכל

      <td class="row1">
         <p class="breadcrumbs"><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><!-- BEGIN navlinks --> &#187; <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></p>
         <p class="datetime">{S_TIMEZONE}</p>
      </td>


החלף אותו בקוד הבא.

קוד: בחר הכל

      <td class="row1">
         <p class="breadcrumbs"><a href="http://www.mydomain.com">{L_WEBSITE}</a> &#187; <a href="{U_INDEX}">חזרה לאתר</a><!-- BEGIN navlinks --> &#187; <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></p>
         <p class="datetime">{S_TIMEZONE}</p>
      </td>

את כתובת האתר http://www.mydomain.com תשנה לכתובת האתר שלך
זה פתרון מהיר אבל עדיף במקום הביטוי "חזרה לאתר" יהיה משתנה לדוגמא {L_HOME_WEBSITE}
ואז בתוך הקובץ language/he/common.php
חפש את הקוד

קוד: בחר הכל

   'INDEX'                  => 'עמוד ראשי',

הוסף אחרי

קוד: בחר הכל

   'HOME_WEBSITE'               => 'חזרה לאתר',


ניתן גם במקום כתובת האתר להשתמש במשתנה, בכדי לעשות זאת נפתח את הקובץ
includes/functions.php
נחפש את הקוד

קוד: בחר הכל

      'U_INDEX'            => append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx"),

נוסיף אחרי

קוד: בחר הכל

      'U_HOME_WEBSITE'      => 'http://www.mydomain.com',

גם כאן במקום הכתובת http://www.mydomain.com יש למלא את כתובת האתר שלך.

בסופו של דבר אם בחרנו להשתמש במשתנים בלבד אז הקוד בקובץ breadcrumbs.html יראה כך


קוד: בחר הכל

      <td class="row1">
         <p class="breadcrumbs"><a href="{U_HOME_WEBSITE}">{L_HOME_WEBSITE}</a> &#187; <a href="{U_INDEX}">{L_HOME_WEBSITE}</a><!-- BEGIN navlinks --> &#187; <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></p>
         <p class="datetime">{S_TIMEZONE}</p>
      </td>

yongi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 32
הצטרף: 13/05/2008 ב-12:54:54

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי yongi » 05/08/2009 ב-10:26:22

yoyob המון המון תודה !

lone_wolf
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2712
הצטרף: 01/08/2008 ב-10:06:40

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי lone_wolf » 05/08/2009 ב-11:59:50

yoyob כתב:במקום שכל דיון ייצר אנטי ולא תורם ובעיקר מרחיק חברים היה נחסך אם ההפניה ללמידה הייתה נעשית בצורה אחרת או במילים אחרות. lone_wolf מסכים איתך שלעיתים קרובות התחושה שבעזרה היא משהו חד צדדי ולעיתים עד לרמת ניצול מעצבן אבל גם תגובה פחות תוקפנית או יותר סימפטית תועיל לקריאה.


כמו שאמרתי ואני עדיין עומד על זה

אין קשר בין מה שביקש המשתמש לבין הפורום הנ"ל

אתה לא לימדת אותו כלום מחר תהיה לו בקשה דומה הוא שוב יבוא לכאן במקום לדעת איך לעשות זאת לבד

זה לא פורום תמיכה בHTML למתחילים

yongi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 32
הצטרף: 13/05/2008 ב-12:54:54

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי yongi » 05/08/2009 ב-12:08:56

אתה פשוט קשקשן

גם אם אנשים יודעים HTML לא כולם יודעים היכן להציב את הקוד ,
אני אכנס כאן עוד ועוד ואני אשאל כי יש כאן אחלה אנשים
כמו yoyob ו-Berlo ואחרים שבאמת נותנים מעצמם , תרבותיים ואוהבים לעזור .

lone_wolf
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2712
הצטרף: 01/08/2008 ב-10:06:40

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי lone_wolf » 05/08/2009 ב-12:23:35

yongi כתב:אתה פשוט קשקשן

גם אם אנשים יודעים HTML לא כולם יודעים היכן להציב את הקוד ,
אני אכנס כאן עוד ועוד ואני אשאל כי יש כאן אחלה אנשים
כמו yoyob ו-Berlo ואחרים שבאמת נותנים מעצמם , תרבותיים ואוהבים לעזור .


אם היית שואל איפה להציב את הקוד הייתי עונה אתה ביקשת את הקוד עצמו

מי שרוצה לעזור לך שיעזור אתה מזלזל באנשים בסוף יזלזלו בך

בהצלחה

yongi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 32
הצטרף: 13/05/2008 ב-12:54:54

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי yongi » 05/08/2009 ב-12:25:39

אני לא זילזלתי באף אחד כאן .
זה אתה שזילזלת ואפילו העירו לך על כך .

אבל לא משנה .
אנחנו סתם טוחנים מים .

בהצלחה גם לך .

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: הוספת לינק חזרה לאתר בפורום

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 05/08/2009 ב-13:45:07

yongi כתב:אתה פשוט קשקשן

גם אם אנשים יודעים HTML לא כולם יודעים היכן להציב את הקוד ,
אני אכנס כאן עוד ועוד ואני אשאל כי יש כאן אחלה אנשים
כמו yoyob ו-Berlo ואחרים שבאמת נותנים מעצמם , תרבותיים ואוהבים לעזור .

אתחיל בתודה, על המחמאה. אמשיך ואומר שזו שאלה לגיטימית היא לשאול היכן הקובץ שצריך לערוך. ומכלל הן אתה שומע לאו, ודי לחכימא ברמיזא.
Berlo


חזור אל “עיצובים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים