עמוד 1 מתוך 2

שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-16:08:38
על ידי stav4251
תודה לעונים
ולמי שלא יודע מה זה:
זה מוד כזה.כותבים מה אתם רוצים שהוא יכין,עושים צבעים וזה..ואז הוא מכין
והוא יודע לעצב הרבהההההההה דברים
בימיוחד דברים לפורומים
תודה לעונים :D

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-16:30:32
על ידי tomi012
לא, אין מוד כזה.

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-16:36:21
על ידי stav4251
אז מישהו יכול לייצר כזה?
או שיש תוכנה כזו?
או אתר כלשהו?

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-16:42:00
על ידי or123111
stav4251 כתב:אז מישהו יכול לייצר כזה?
או שיש תוכנה כזו?
או אתר כלשהו?

אף אחד לא ייצר לך כזה, בחינם.

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-16:45:03
על ידי stav4251
בכמה כסף ירצו?

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-16:46:44
על ידי or123111
stav4251 כתב:בכמה כסף ירצו?

זה יכול לקחת יותר מ- 300 ש"ח...

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-16:49:21
על ידי stav4251
אוקיי אז לא משנה
איך אני בונה כזה?
אני צריך לקחת עיצובים,אחרי שיש לי את התוכנה,להכניס לביפנים ואז היא תוכל לעצב?
אם כן אני צריך לדעת איך לעשות את התוכנה

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-19:19:00
על ידי or123111
stav4251 כתב:אוקיי אז לא משנה
איך אני בונה כזה?
אני צריך לקחת עיצובים,אחרי שיש לי את התוכנה,להכניס לביפנים ואז היא תוכל לעצב?
אם כן אני צריך לדעת איך לעשות את התוכנה

זה לבנות מוד, ולבנות מוד צריך לדעת PHP ועוד כמה שפות.

בקיצור, זה קשה.

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-20:04:28
על ידי RUBHRUBH
or123111 כתב:
stav4251 כתב:אוקיי אז לא משנה
איך אני בונה כזה?
אני צריך לקחת עיצובים,אחרי שיש לי את התוכנה,להכניס לביפנים ואז היא תוכל לעצב?
אם כן אני צריך לדעת איך לעשות את התוכנה

זה לבנות מוד, ולבנות מוד צריך לדעת PHP ועוד כמה שפות.

בקיצור, זה קשה.

אור, אם אתה לא מתכנת למה קבעת לו מחיר?
המחירים של המודים נעים בן המתכנתים, בין היכולות שלהם ובין האיכות של המוד.
מוד יכול להיות גם 10 שקל אצל מתכנת שהוא לא איכותי, עובד זריז ולא שם לב במידה והוא עושה נגיד, סתם דוגמא חורי אבטחה.
לשאלתך:
* לבנות מוד זה לא קל, אלא אם אתה מתכנת ומכיר את המערכת. במידה ואתה אכן מתכנת- לא היית שואל את השאלה הזאתי.
העיצוב זה לא כ"כ פשוט כפי שאתה חושב, זה ללמוד את שפת הCss ולשבת על העיצוב של המערכת ולהבין כיצד משנים אותה.
ולא, לצערי זה לא קל לדעת לבנות מוד. או שפה אחרת.

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-20:07:36
על ידי or123111
RUBHRUBH כתב:
or123111 כתב:
stav4251 כתב:אוקיי אז לא משנה
איך אני בונה כזה?
אני צריך לקחת עיצובים,אחרי שיש לי את התוכנה,להכניס לביפנים ואז היא תוכל לעצב?
אם כן אני צריך לדעת איך לעשות את התוכנה

זה לבנות מוד, ולבנות מוד צריך לדעת PHP ועוד כמה שפות.

בקיצור, זה קשה.

אור, אם אתה לא מתכנת למה קבעת לו מחיר?
המחירים של המודים נעים בן המתכנתים, בין היכולות שלהם ובין האיכות של המוד.
מוד יכול להיות גם 10 שקל אצל מתכנת שהוא לא איכותי, עובד זריז ולא שם לב במידה והוא עושה נגיד, סתם דוגמא חורי אבטחה.
לשאלתך:
* לבנות מוד זה לא קל, אלא אם אתה מתכנת ומכיר את המערכת. במידה ואתה אכן מתכנת- לא היית שואל את השאלה הזאתי.
העיצוב זה לא כ"כ פשוט כפי שאתה חושב, זה ללמוד את שפת הCss ולשבת על העיצוב של המערכת ולהבין כיצד משנים אותה.
ולא, לצערי זה לא קל לדעת לבנות מוד. או שפה אחרת.

לא נתתי מחיר מדויק, אבל בסביבות.

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 19/07/2014 ב-20:19:17
על ידי RUBHRUBH
or123111 כתב:
RUBHRUBH כתב:
or123111 כתב:
stav4251 כתב:אוקיי אז לא משנה
איך אני בונה כזה?
אני צריך לקחת עיצובים,אחרי שיש לי את התוכנה,להכניס לביפנים ואז היא תוכל לעצב?
אם כן אני צריך לדעת איך לעשות את התוכנה

זה לבנות מוד, ולבנות מוד צריך לדעת PHP ועוד כמה שפות.

בקיצור, זה קשה.

אור, אם אתה לא מתכנת למה קבעת לו מחיר?
המחירים של המודים נעים בן המתכנתים, בין היכולות שלהם ובין האיכות של המוד.
מוד יכול להיות גם 10 שקל אצל מתכנת שהוא לא איכותי, עובד זריז ולא שם לב במידה והוא עושה נגיד, סתם דוגמא חורי אבטחה.
לשאלתך:
* לבנות מוד זה לא קל, אלא אם אתה מתכנת ומכיר את המערכת. במידה ואתה אכן מתכנת- לא היית שואל את השאלה הזאתי.
העיצוב זה לא כ"כ פשוט כפי שאתה חושב, זה ללמוד את שפת הCss ולשבת על העיצוב של המערכת ולהבין כיצד משנים אותה.
ולא, לצערי זה לא קל לדעת לבנות מוד. או שפה אחרת.

לא נתתי מחיר מדויק, אבל בסביבות.

אתה ממש לא יכול לדעת מה המחיר במידה ואתה לא מתכנת. איך קבעת? קנית מוד שדומה? קנית מוד פעם?

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 20/07/2014 ב-09:08:23
על ידי stav4251
אז לא הבנתי.אם אני משלם פה למישהו שיבנה לי פורום עם מודים.אוכל לשלם לו גם שיבנה לי מוד כזה,ושילמד אותי להישתמש בו?

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 20/07/2014 ב-09:09:12
על ידי or123111
stav4251 כתב:אז לא הבנתי.אם אני משלם פה למישהו שיבנה לי פורום עם מודים.אוכל לשלם לו גם שיבנה לי מוד כזה,ושילמד אותי להישתמש בו?

ברור, אבל תשלם עוד קצת כסף על הדרכה.

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 20/07/2014 ב-09:12:29
על ידי stav4251
כמה בערך?

Re: שאלה,יש דבר כזה מוד שמעצב חתימות אוטומתי?

פורסם: 20/07/2014 ב-14:03:57
על ידי or123111
stav4251 כתב:כמה בערך?

אני לא מתכנת, תשאל מתכנת...