עמוד 1 מתוך 1

בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 18/05/2014 ב-17:17:40
על ידי almog
שלום יש לי בעיה עם התקנת האוטו מוד פעלתי לפי המדריך באתר הזה אבל האתר http://members.000webhost.com לא מעלה לי את הקובץ.
יש משהו שאפשר לעשות?

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 18/05/2014 ב-17:25:40
על ידי haim43434
תוכל להסביר יותר מה הבעיה ?

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 18/05/2014 ב-17:28:12
על ידי almog
haim43434 כתב:תוכל להסביר יותר מה הבעיה ?

כן.
הורדתי את האוטומוד המתורגם וזה מה שאני מקבל בניסיון להעלות אותו
Checking files:

File automod-1.0.2.rar is OK

Transferring files to the FTP server:

Processing archive nr 1: automod-1.0.2.rar
Archive automod-1.0.2.rar was not processed because its filename extension was not recognized. Only zip, tar, tgz and gz archives are supported at the moment.

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 18/05/2014 ב-17:34:10
על ידי haim43434
תחלץ את התיקייה

תתקין את זה

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 18/05/2014 ב-17:48:59
על ידי almog
haim43434 כתב:תחלץ את התיקייה

תתקין את זה


אוקי זה עבד ועבר אבל משום מה הוא מעביר אותי לאתר אחר שאני רושם לו את המילה INST

(מחקתי את התיקיה בניסיון הראשון )

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 18/05/2014 ב-17:50:55
על ידי haim43434
מה הכוונה ?

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 18/05/2014 ב-18:15:53
על ידי almog
haim43434 כתב:מה הכוונה ?


זה זורק אותי לאיזה אתר אחר.... כאילו הוא לא מכיר את החלק הזה...
קצת מוזר אולי זה משהו שאני לא עושה נכון?

http://ouniversity.netai.net/phpBB3/ind ... 25119b4a42
זה האתר

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 18/05/2014 ב-18:19:19
על ידי haim43434
אוקי תיבדוק שכל הקבצים נמצאים

וכנס לקישור הזה http://ouniversity.netai.net/phpBB3/install
תתחבר ותילחץ אישור וזהו
אחר כך תמחק את תיקיית הinstall מהתקייה הראשית

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 18/05/2014 ב-18:56:17
על ידי almog
haim43434 כתב:אוקי תיבדוק שכל הקבצים נמצאים

וכנס לקישור הזה http://ouniversity.netai.net/phpBB3/install
תתחבר ותילחץ אישור וזהו
אחר כך תמחק את תיקיית הinstall מהתקייה הראשית


כל הקבצים נמצאים.... הכל עובד... רק משום מה החלק של ההתקנה לא מגיב

http://www.theadminzone.com/forums/show ... hp?t=74405

המדריך הזה יכול לעזור לי?

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 22/05/2014 ב-14:30:22
על ידי almog
ניסתי את המדריך למעלה שאני מסרתי הוא עבד אבל על האתר שאני רוצה לגרום לו לפעול הוא לא פועל לי... הוא זורק אותי להתחברות ואז פשוט אומר לי למחוק את תקית הINSTALL משהו יודע למה?

Re: בעיה| התקנת אוטו מוד

פורסם: 22/05/2014 ב-14:49:48
על ידי alex542
תעשה בהתחברות הישאר מחובר קבוע ואז תיכנס לקישור להתקנת אוטומוד