כיצד מפעילים מוד?

כאן נשוחח על מודים, תוספות ושיפורים למערכת, נעבוד ביחד על תרגום מודים חדשים וכו'. זה המקום לאנשים הטכניים שמעוניינים "לחפור" במערכת ולהתאים אותה כמו שהם רוצים.

מנהל: צוות האתר

חוקי הפורום
יש לקרוא את הנושא "חוקי כתיבה והשתתפות בפורום תמיכה במודים" לפני ההשתתפות בפורום זה. בניגוד לפורומים אחרים כאן בקהילה - בפורום תמיכה במודים יש שימוש באזהרות ומשתמשים שלא ישתתפו בפורום עפ"י הכתוב בנושא הנהלים - יורחקו ממנו. אנא, מנעו מכולנו אי נעימות על מנת שנוכל לעזור לכולכם ללא יוצא מן הכלל.
סמל אישי של המשתמש
Topix
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 61
הצטרף: 03/10/2013 ב-17:55:13
יצירת קשר:

כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי Topix » 19/02/2014 ב-17:18:02

התקנתי את המוד Ultimate Points, וכמו כול מוד אחר שאני מתקין - אני לא יודע כיצד מפעילים אותו!
אחרי שאני מתקין אותו אני לא אמור לראות את הדברים שהוא עושה? כול המערכת שלי נשארה אותו הדבר כאילו לא עשיתי כלום!
העליתי אותו באמצעות אוטו-מוד, כול הקבצים הועלו כמו שצריך (לאחר שערכתי בעצמי את העריכות שיש לתקן), ומה אני אמור לעשות כרגע על מנת לראות את המוד?
בתוך האוטו-מוד אני יכול לראות את הפרטים שלו, וגם משהו שנקרא "הוראות עשה זאת בעצמך לאחר ההתקנה", השערה שלי שזה קשור לדבר הזה, אך אינני מצליח להבין מה לעשות!
הנה מה שכתוב בפסקה הזו :

Finally run the database installation by calling root/install_ultimate_points.php from your web browser. Please delete this file after the successful installation. Basic settings, permissions and modules will be created during the installation.

After you are done with the installation, please go to your ACP and check all the settings.

(בנוסף אשמח אם מישהו שהוריד את המוד המדובר יוכל לעזור לי להבין מה לעשות כעת..)
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריות המשתמש בלבד.
לפני ביצוע הוראות שלי מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.

בברכה, ליאור.

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 19/02/2014 ב-17:28:08

נגיד והאתר שלך:
http://www.site.com

אז תעבור לקישור:
http://www.site.com/install_ultimate_points.php
זה לצורך התקנה חיצונית.

לאחר מכן בלוח הבקרה למנהל הראשי אמורה להופיע בכרטיסה בשם מודים הגדרות מוד נקודות יכול להיות רשום באנגלית או בעברית ששם נמצאות ההגדרות הכלליות של המוד.
לעריכת נקודות לאשכול וכו' יש צורך להיכנס להגדרות כל פורום בנפרד ולהגדיר ערכי הניקוד וכו'.

*אם יש לך עיצוב שהוא לא ברירת המחדל תדאג שהמוד הותאם אליו.

סמל אישי של המשתמש
Topix
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 61
הצטרף: 03/10/2013 ב-17:55:13
יצירת קשר:

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי Topix » 19/02/2014 ב-17:57:48

עשיתי מה שאמרתה וזה בעיקרון עבד, יש לי 2 בעיות כעת :
1). כול המוד באנגלית! גם מה שמוצג למשתמש, גם ההגדרות שלי, גם המדריכים... פשוט הכול באנגלית וזה לא כמו שתואר באשכול המוד, לכן אולי זה קשור להגדרה כולשהיא שתוכל לעזור לי להגדיר אותה כמו שצריך..).
2). ככול הניראה המוד אינו מותאם לעיצוב שלי :( עשיתי על העיצוב שלי וזה לא מראה שום דבר חדש, אך כאשר עשיתי על עיצוב ברירת המחדל של phpBB זה עובד. כיצד אני יכול לגרום למוד לעבוד אצלי בעיצוב?
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריות המשתמש בלבד.
לפני ביצוע הוראות שלי מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.

בברכה, ליאור.

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 19/02/2014 ב-19:10:00

1)כנראה שהתקנת ערכת השפה לא נרשמה בקובץ ההתקנה לכן אתה צריך להעביר ידנית את התרגום שנמצא במוד בהתאם למערכת.
2)אחרי שאתה מתאים לעיצוב שלך צריך לרענן תבניות וערכת נושא.

סמל אישי של המשתמש
Topix
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 61
הצטרף: 03/10/2013 ב-17:55:13
יצירת קשר:

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי Topix » 19/02/2014 ב-19:22:06

1). איך עושים את זה? (כיצד מעבירים ידנית את הקבצים? ומהם הקבצים הנחוצים?).
2). איך עושים את זה? (כיצד מתאימים לעיצוב שלי?).
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריות המשתמש בלבד.
לפני ביצוע הוראות שלי מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.

בברכה, ליאור.

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 19/02/2014 ב-19:46:50

1)במוד יש תיקיית root ובתוכה language ואז מופיעה התיקייה he שאנחנו צריכים את התוכן של התיקיה להעביר ל:
http://www.site.com/language/he/

2)אם ההתקנה דרך אוטומוד אז אפשר להיכנס לפרטים של המוד דרך הכרטיסיה של אוטומוד בניהול ואז למטה יש אפשרות להתאים לעיצוב אחר.
*אם זה לא מעביר את קבצי העיצוב שצריך אז כך אותם מהמוד מעיצוב ברירת המחדל ותעביר בהתאמה כמו בסעיף 1 לאחסון למקום המתאים.

סמל אישי של המשתמש
Topix
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 61
הצטרף: 03/10/2013 ב-17:55:13
יצירת קשר:

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי Topix » 19/02/2014 ב-20:35:01

1). נפתר לחלוטין. אני מודה לך :D
2). ההתקנה דרך אוטומוד עושה בעיות כעת. איזה קבצים צריך להעביר? אני יעשה את זה באופן ידני, אך עלי לדעת מה להעביר.
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריות המשתמש בלבד.
לפני ביצוע הוראות שלי מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.

בברכה, ליאור.

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 20/02/2014 ב-06:54:24

אתה לוקח תקבצים מultimate_points_1.0.6\root\styles\prosilver
ומעביר אותם באחסון לעיצוב שאתה רוצה להתאים לדוגמא:
styles\alpha

אם בצעתה דרך אוטומוד התאמה לעיצוב אז תבדוק שכל העריכות בוצעו כראוי לפי:

קוד: בחר הכל

<open src="styles/prosilver/template/index_body.html">
         <edit>
            <find><![CDATA[<!-- IF NEWEST_USER -->
   <h3>{L_STATISTICS}</h3>
   <p>{TOTAL_POSTS} &bull; {TOTAL_TOPICS} &bull; {TOTAL_USERS} &bull; {NEWEST_USER}</p>
<!-- ENDIF -->]]></find>
            <action type="after-add"><![CDATA[
            
<!-- Start Ultimate Points -->
<!-- IF S_DISPLAY_POINTS_STATS -->
<h3>{L_POINTS_STATISTICS}</h3>
<p>{TOTAL_POINTS_USER} &bull; {TOTAL_BANK_USER} &bull; {TOTAL_BANK_POINTS} <!-- IF S_DISPLAY_LOTTERY--> &bull; {LOTTERY_TIME} <!-- ENDIF --></p>

<!-- IF S_DISPLAY_INDEX -->
<h3>{L_POINTS_MOST_RICH_USERS}</h3>
<p><!-- BEGIN rich_user --><!-- IF not rich_user.S_FIRST_ROW --> &bull; <!-- ENDIF -->{rich_user.USERNAME} ({rich_user.SUM_POINTS} {rich_user.SUM_POINTS_NAME})<!-- END rich_user --></p>
<!-- ENDIF -->
<!-- ENDIF -->
<!-- End Ultimate Points -->]]></action>
         </edit>
      </open>

      <open src="styles/prosilver/template/memberlist_view.html">
         <edit>
            <find><![CDATA[         <dt>{L_JOINED}:</dt> <dd>{JOINED}</dd>
         <dt>{L_VISITED}:</dt> <dd>{VISITED}</dd>]]></find>
            <action type="after-add"><![CDATA[         <!-- Start Ultimate Points -->
         <!-- IF USE_POINTS -->
            <dt>{L_POINTS_CASH_ON_HAND}:</dt>
            <dd><!-- IF U_LOCKED --><b>{L_POINTS_LOCKED}</b><!-- ELSE -->{U_POINTS1} <!-- IF USE_IMAGES_POINTS --><img src="{T_THEME_PATH}/images/money.png" width="11px" height="11px" alt="" /><!-- ELSE -->{P_NAME}<!-- ENDIF --><br /><a href="{U_POINTS_DONATE}">{L_DONATE}</a> <a href="{U_POINTS_MODIFY}">{L_MOD_USER_POINTS}</a><!-- ENDIF --></dd>
         <!-- IF USE_BANK -->
            <!-- BEGIN has_account -->
            <dt>{L_BANK_BALANCE}:</dt>
            <dd><!-- IF U_BLOCKED --><b>{L_POINTS_LOCKED}</b><!-- ELSE --> {BANK_GOLD} <!-- IF USE_IMAGES_POINTS --><img src="{T_THEME_PATH}/images/money.png" width="11px" height="11px" alt="" /><!-- ELSE -->{P_NAME}<!-- ENDIF --><br /><a href="{U_BANK_MODIFY}">{L_MOD_USER_BANK}</a><!-- ENDIF --></dd>
            <!-- END has_account -->
            <!-- BEGIN no_account -->
            <dt>{L_BANK_BALANCE}:</dt>
            <dd>{no_account.BANK_NO_ACCOUNT}</dd>
            <!-- END no_account -->
         <!-- ENDIF -->
         <!-- ENDIF -->
         <!-- End Ultimate Points -->
]]></action>
         </edit>
      </open>

      <open src="styles/prosilver/template/overall_header.html">
         <edit>
            <find><![CDATA[            <li class="icon-faq"><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a></li>]]></find>
            <action type="before-add"><![CDATA[            <!-- Start Ultimate Points -->
            <!-- IF S_POINTS_ENABLE -->
            <li class="icon-points"><a href="{U_POINTS}" title="{L_POINTS_EXPLAIN}">{POINTS_LINK}<!-- IF S_USER_LOGGED_IN and S_USE_POINTS --> [ {USER_POINTS} ] <!-- ENDIF --></a></li>
            <!-- ENDIF -->
            <!-- End Ultimate Points -->
]]></action>
         </edit>
      </open>

      <open src="styles/prosilver/template/viewtopic_body.html">
         <edit>
            <find><![CDATA[      <!-- IF postrow.POSTER_POSTS != '' --><dd><strong>{L_POSTS}:</strong> {postrow.POSTER_POSTS}</dd><!-- ENDIF -->
      <!-- IF postrow.POSTER_JOINED --><dd><strong>{L_JOINED}:</strong> {postrow.POSTER_JOINED}</dd><!-- ENDIF -->]]></find>
            <action type="after-add"><![CDATA[      <!-- Begin Ultimate Points -->
      <!-- IF USE_POINTS --><dd><strong>{L_POINTS_CASH_ON_HAND}:</strong> <!-- IF postrow.POSTER_LOCK -->{L_POINTS_LOCKED}<!-- ELSE -->{postrow.POSTER_POINTS} <!-- IF USE_IMAGES_POINTS --><img src="{T_THEME_PATH}/images/money.png" width="11px" height="11px" alt="" /><!-- ELSE -->{P_NAME}<!-- ENDIF --><!-- IF not postrow.S_IS_OWN_POST and S_USER_LOGGED_IN --><br /><a href="{postrow.U_POINTS_DONATE}">{postrow.L_DONATE}</a><!-- ELSE --><br /><!-- ENDIF --><a href="{postrow.U_POINTS_MODIFY}">{postrow.L_MOD_USER_POINTS}</a><!-- ENDIF --></dd>
      <!-- IF USE_BANK --><!-- IF postrow.BANK_ACCOUNT --><dd><strong>{L_BANK_TITLE_MAIN}:</strong><!-- IF postrow.POSTER_BANK_LOCK --> {L_POINTS_LOCKED}<!-- ELSE --> {postrow.BANK_GOLD} <!-- IF USE_IMAGES_POINTS --><img src="{T_THEME_PATH}/images/money.png" width="11px" height="11px" alt="" /><!-- ELSE -->{P_NAME}<!-- ENDIF --><br /><a href="{postrow.U_BANK_MODIFY}">{postrow.L_MOD_USER_POINTS}</a><!-- ENDIF --></dd><!-- ENDIF --><!-- ENDIF --><!-- ENDIF -->
      <!-- End Ultimate Points -->]]></action>
         </edit>
      </open>

      <open src="styles/prosilver/theme/bidi.css">
         <edit>
            <find><![CDATA[/* Icon images
---------------------------------------- */
.rtl .sitehome,]]></find>
            <inline-edit>
               <inline-find><![CDATA[.rtl .sitehome,]]></inline-find>
               <inline-action type="after-add"><![CDATA[ .rtl .icon-points,]]></inline-action>
            </inline-edit>
         </edit>
      </open>

      <open src="styles/prosilver/theme/buttons.css">
         <edit>
            <find><![CDATA[.sitehome, .icon-faq, .icon-members, .icon-home, .icon-ucp, .icon-register, .icon-logout,
.icon-bookmark, .icon-bump, .icon-subscribe, .icon-unsubscribe, .icon-pages,]]></find>
            <inline-edit>
               <inline-find><![CDATA[, .icon-search]]></inline-find>
               <inline-action type="after-add"><![CDATA[, .icon-points]]></inline-action>
            </inline-edit>
         </edit>
      </open>

      <open src="styles/prosilver/theme/colours.css">
         <edit>
            <find><![CDATA[.icon-search               { background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/icon_search.gif"); }]]></find>
            <action type="after-add"><![CDATA[.icon-points               { background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/icon_points.gif"); }]]></action>
         </edit>
      </open>

סמל אישי של המשתמש
Topix
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 61
הצטרף: 03/10/2013 ב-17:55:13
יצירת קשר:

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי Topix » 20/02/2014 ב-14:30:50

את כול הקבצים שיש בתקיית prosilver להעביר לתיקיית העיצוב שלי?
העברתי רק את הקבצים שהועברו לשם מהמוד הספיציפי וזה לא עבד..
להעביר את כול הקבצים? כולל מה שלא קשור למוד?
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריות המשתמש בלבד.
לפני ביצוע הוראות שלי מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.

בברכה, ליאור.

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 833
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 20/02/2014 ב-15:45:43

Topix כתב:את כול הקבצים שיש בתקיית prosilver להעביר לתיקיית העיצוב שלי?
העברתי רק את הקבצים שהועברו לשם מהמוד הספיציפי וזה לא עבד..
להעביר את כול הקבצים? כולל מה שלא קשור למוד?

כן, אבל לא את התיקיות, אלא מה שיש בפנים.
כמובן אל תשכח לערוך את הקבצים.

בהצלחה.

סמל אישי של המשתמש
Topix
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 61
הצטרף: 03/10/2013 ב-17:55:13
יצירת קשר:

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי Topix » 20/02/2014 ב-15:53:46

אני ממש לא מבין את זה.
איך אני יכול להוציא את כול מה שיש בעיצוב מסוים ולהכניס אותו לעיצוב אחר? זה לא יגרום לעיצוב האחר להיות כמו העיצוב שממנו הכנסתי את הקבצים? הרי יהיה יש שם בדיוק מה שהיה בעיצוב הקודם..
ואיזה עריכות צריך לעשות? בדקתי את העריכות שאלכס נתן לי כאן למעלה וכולם כמו שצריך.. האם צריך לבצע עריכות נוספות והיכן לבצעם?
ואני זקוק להסבר אילו קבצים בדיוק להעביר? והאם להעביר אותם בהתאמה כמו תמיד?
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריות המשתמש בלבד.
לפני ביצוע הוראות שלי מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.

בברכה, ליאור.

סמל אישי של המשתמש
alex542
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 494
הצטרף: 04/08/2012 ב-14:03:38

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי alex542 » 20/02/2014 ב-16:44:11

תבצע רענון תבניות,סגנונות וערכת תמונות.

סמל אישי של המשתמש
Topix
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 61
הצטרף: 03/10/2013 ב-17:55:13
יצירת קשר:

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי Topix » 20/02/2014 ב-18:36:49

אבל אני עדיין לא מבין אילו קבצים להעלות? אילו להחליף? אילו לערוך?
ניסיתי להעלות לעיצוב שלי את הקבצים המיוחדים של המוד הספיציפי הזה, ישר מתקיית prosilver של העיצוב בשרת שלי, ולאחר רענון תבניות, ערכת תמונות, וסגנונות בפורום שלי, עדיין לא רואים שום דבר חדש!
(יש לציין שניסיתי להעביר לעיצוב prosilver והכול עובד כמו שצריך! רק מהעיצוב שהכינו במיוחד בשבילי לא רואים שום דבר חדש!).

אז עשיתי את הכול נכון?
אם לא, אז מה אני אמור לעשות כעת? באילו קבצים לטפל?
אם כן, למה זה לא הסתדר? צריך לערוך משהו? לתקן משהו?
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריות המשתמש בלבד.
לפני ביצוע הוראות שלי מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.

בברכה, ליאור.

סמל אישי של המשתמש
Topix
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 61
הצטרף: 03/10/2013 ב-17:55:13
יצירת קשר:

Re: כיצד מפעילים מוד?

הודעה שלא נקראהעל ידי Topix » 20/02/2014 ב-22:58:00

אוקי אז פתרתי את הבעיות שלי בנושא הזה :D כעת המוד פועל כהלכה, תודה לכם :D
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריות המשתמש בלבד.
לפני ביצוע הוראות שלי מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.

בברכה, ליאור.


חזור אל “מודים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים

cron