חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

כאן נשוחח על מודים, תוספות ושיפורים למערכת, נעבוד ביחד על תרגום מודים חדשים וכו'. זה המקום לאנשים הטכניים שמעוניינים "לחפור" במערכת ולהתאים אותה כמו שהם רוצים.

מנהל: צוות האתר

חוקי הפורום
יש לקרוא את הנושא "חוקי כתיבה והשתתפות בפורום תמיכה במודים" לפני ההשתתפות בפורום זה. בניגוד לפורומים אחרים כאן בקהילה - בפורום תמיכה במודים יש שימוש באזהרות ומשתמשים שלא ישתתפו בפורום עפ"י הכתוב בנושא הנהלים - יורחקו ממנו. אנא, מנעו מכולנו אי נעימות על מנת שנוכל לעזור לכולכם ללא יוצא מן הכלל.
shmuel1
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 99
הצטרף: 27/04/2012 ב-17:03:36
יצירת קשר:

חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי shmuel1 » 08/08/2012 ב-08:58:06

טוב בגלל שחופש אז משעמם ..
בניתי מוד שעושה כתב זז בתור הכרזה..
עוד מעט אני יתן איזה גימור אני יוסיף אפשרות לקישור ואפשרות לצבע..
עכשיו שאני נכנס לתבנית ה "overall_header" ששם אני רוצה לשים את ההכרזה יש שם איזה שפה שאני לא מכיר ויש שם יבוא קבצים (<!--******* INCLUDE -->)*** = שם הקובץ.
בגלל שאני משתמש במשתנים של כל המערכת אז אני צריך לייבא את כל הקבצים עם כל המשתנים

קוד: בחר הכל

define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_display.' . $phpEx);

ובגלל שזה פקודה רק לתיקיית השורש של הפורום (אם הקובץ נמצא בתקיה אחרת הוא לא מוצא את הקבצים עם המשתנים..)
אני צריך לשים את הקובץ עם ההכרזה בתיקית השורש ואחר כך ליבא אותו ל"overall_header".
שאני כותב לו ככה "<!-- INCLUDE ../test.php -->"
הוא לא מזהה את הקובץ וגם אם הוא יזהה זה יצור בעיה עם פורום שלא נמצא בתקית השורש (public_html).
למישו יש פיתרון?
אני כבר עשיתי את הכל והמוד עובד ממש טוב.. אולי אני יעשה אפשרות לכמה הודעות..
אני לא אחראי על שום נזק שנגרם כתוצאה מעצה שלי, מוד או כל דבר אחר!
לא פעיל בשבת

הפורום שלי :)

foromcool
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 737
הצטרף: 30/05/2012 ב-17:23:27
מיקום: ארץ ישראל

Re: חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי foromcool » 08/08/2012 ב-09:10:57

חחח,
נראה לי אתה פראייר
http://webmaster.org.il/articles/html-marquee
לבנות מוד שיש bbcode וקוד html לזה?

shmuel1
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 99
הצטרף: 27/04/2012 ב-17:03:36
יצירת קשר:

Re: חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי shmuel1 » 08/08/2012 ב-09:21:55

העבודה היא לא לעשות כתב זז.. העבודה היא לעשות שמה שתכתוב בממשק ניהול יכתב בכתב זז..
אני לא אחראי על שום נזק שנגרם כתוצאה מעצה שלי, מוד או כל דבר אחר!
לא פעיל בשבת

הפורום שלי :)

hagai303
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 644
הצטרף: 19/01/2010 ב-23:25:27

Re: חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי hagai303 » 08/08/2012 ב-21:12:51

foromcool כתב:חחח,
נראה לי אתה פראייר
http://webmaster.org.il/articles/html-marquee
לבנות מוד שיש bbcode וקוד html לזה?

It is deprecated by the W3C and not advised by them for use in any HTML documents.

סמל אישי של המשתמש
Ronny
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 646
הצטרף: 14/11/2004 ב-18:37:22
יצירת קשר:

Re: חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי Ronny » 28/08/2012 ב-18:24:55

marquee אמנם יצא מהתקן, אבל תכל'ס עובד בכל הדפדפנים ולא נראה שיפסיקו לתמוך בו מתישהו. החלופה שלו בCSS עדיין לא נתמכת מספיק טוב.
יצירת מודים היא דרך טובה ללמוד את המערכת ותכנות בכלל, וזה לא נורא אם אתה יוצר משהו ש"כבר קיים" - לרוב זה בכלל תרגיל לעצמך ולא משהו שישוחרר הלאה.

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 28/08/2012 ב-21:51:36

Ronny כתב:marquee אמנם יצא מהתקן, אבל תכל'ס עובד בכל הדפדפנים ולא נראה שיפסיקו לתמוך בו מתישהו. החלופה שלו בCSS עדיין לא נתמכת מספיק טוב.

הג marquee לא יצא מהתקן מסיבה פשוט: הוא מעולם לא היה בתקן...

התחליף הכי מומלץ זהו JS, (כאן נתתי דוגמא עם קובץ JS לבצע זאת)

* הקוד קצת מיושן, ניתן לחסוך בקוד ולמחוק את שני הדיבים.

סמל אישי של המשתמש
Ronny
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 646
הצטרף: 14/11/2004 ב-18:37:22
יצירת קשר:

Re: חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי Ronny » 28/08/2012 ב-22:25:53

צודק, בלבול. ושוב, לפעמים הוא יותר פרקטי נוח והגיוני מכל תחליף. לא צריך להיות קדושים.

ttttt
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1435
הצטרף: 08/01/2006 ב-21:29:11

Re: חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי ttttt » 29/08/2012 ב-00:58:13

יש סיבה טובה מדוע marquee לא היה ולא יהיה בתקן: זה דבר רע, שצריך להימנע ממנו.
אלמנט שמטייל לרוחב (או לגובה) המסך שלך בלי שום תכלית וטעם הוא תועבה.

הצעתו של שלומי, להחליף את ה-marquee בחתיכת JS שמבצעת את אותה התועבה עצמה בלי שימוש בתג הלא-סטנדרטי היא הגיונית בערך כמו להציע לנהג שהפנסים הקדמיים במכוניתו נשברו והוא צריך לנהוג בלילה, ליסוע בלילה ברוורס "בתור פיצוי" על זה שהפנסים לא עובדים.


סמל אישי של המשתמש
Ronny
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 646
הצטרף: 14/11/2004 ב-18:37:22
יצירת קשר:

Re: חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי Ronny » 29/08/2012 ב-09:53:28

with great power comes great responsibility.
אפשר לנצל לרעה כל דבר. גם text-shadow, גם צבעים, פונטים, וסתם ניסוח.
הסיבה שmarquee ממשיך להסתובב ושמחפשים לו תחליפים שוב ושוב היא שיש לו מקום אמיתי, למשל למבזקים.

ברור שקל ליצור איתו חוויה גרועה. אז מה, הוא שימושי ולפעמים לגיטימי.
בכל מקרה, חטפנו את השרשור...


shmuel1
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 99
הצטרף: 27/04/2012 ב-17:03:36
יצירת קשר:

Re: חבר'ה אני באמצע לבנות מוד.. אני צריך קצת עזרה..

הודעה שלא נקראהעל ידי shmuel1 » 27/09/2012 ב-23:13:32

המוד שלי לא אותו דבר viewtopic.php?f=23&t=27603
אני לא אחראי על שום נזק שנגרם כתוצאה מעצה שלי, מוד או כל דבר אחר!
לא פעיל בשבת

הפורום שלי :)


חזור אל “מודים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Googlebot ו־ 4 אורחים