למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

דיון כללי על המערכת החדשה. ספרו לנו איך אתם מסתדרים איתה, הציעו הצעות, הביעו דיעות וכו'. שימו לב שזהו אינו פורום תמיכה.

מנהל: צוות האתר

jojtan
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 69
הצטרף: 05/02/2009 ב-17:45:14

למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי jojtan » 07/08/2009 ב-18:29:16

למשל הWYSIWYG, שפועל מעולה במערכת.....
ועוד כמה מודים חיוניים כמו התגובה המהירה....

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 08/08/2009 ב-17:41:15

viewtopic.php?p=112836#p112836
מודי WYSIWYG אינם תקינים לחלוטין בדפדנים שונים ויש בהם לרוב פרצות אבטחה. תגובה מהירה היא בעיני מיותרת. אז למה לדחוף את זה סתם? זה לא הגרעין של מערכת הפורום, אלו תוספות - ולכן: רק אם אתה מעוניין, תוסיף אותן...
Berlo

jojtan
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 69
הצטרף: 05/02/2009 ב-17:45:14

Re: למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי jojtan » 08/08/2009 ב-21:17:27

אני יודע....
אבל זה הדבר היחידי שגרם לי להתלבט בין VB ל PHPBB... (בסוף הלכתי על PHPBB).
לדעתי אם היו בה שני מודים אלו מובנים היא הייתה מערכת מס'1 בעולם

VladK
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 766
הצטרף: 12/04/2006 ב-10:19:05
מיקום: לוד

Re: למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי VladK » 09/08/2009 ב-08:28:17

יכול להיות שהיא כבר מספר אחת בגלל שהיא מאפשרת לך לעשות את זה. :roll: אתה יכול להוריד ולעשות בעצמך בקלות רבה בגלל המודלאריות של המערכת.

jojtan
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 69
הצטרף: 05/02/2009 ב-17:45:14

Re: למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי jojtan » 09/08/2009 ב-13:56:46

גם לנקודת התקנת המודים רציתי לדבר.

כולם יודעים שהתקנת המודים בPHPBB יחסית קשה, לא עושים "העלה" לקובץ הZIP וזה פשוט מותקן, צריך לערוך (למרות שאני כבר מתקין מודים די טוב).

אבל כמו שראיתי כבר מנסים לפתור בעיה זאת עם ה "auto-mod".

VladK
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 766
הצטרף: 12/04/2006 ב-10:19:05
מיקום: לוד

Re: למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי VladK » 09/08/2009 ב-18:23:12

בנייה של האופצייה הזאת עלולה רק להגביל אותכם... מהסיבה הפשוטה.. אם עושים כזה דבר צריך ליצור חוקים ולפי חוקים אלו דבר יעבדו .... חוקים = הגבלה... כשבן אדם יצור מוד הוא ירצה כמובן לשנות חלק מקבצי המקור במטרה להשיג את מה שהוא רצה... הוא לא יוכל אם יהיה לו משהו אוטומתי.... לאחר מכן הוא לא יוכל לעשות את מה שהוא רצה וכתוצאה מכך אתה הגולש הפשוט הוגבלתה.

Lenny
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 886
הצטרף: 15/07/2007 ב-14:34:10

Re: למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי Lenny » 14/08/2009 ב-13:23:21

תגובה מהירה אמור להיות בגרסה 3.06
WYSIWYG אמור להיות בגרסה 3.2
Lenny - חבר צוות תמיכה ומודים לשעבר.

VladK
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 766
הצטרף: 12/04/2006 ב-10:19:05
מיקום: לוד

Re: למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי VladK » 15/08/2009 ב-19:26:09

אשמח לדעת על סמך מה אתה מסתמך בהכרזה זו.

lone_wolf
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2712
הצטרף: 01/08/2008 ב-10:06:40

Re: למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי lone_wolf » 15/08/2009 ב-20:10:51

VladK כתב:אשמח לדעת על סמך מה אתה מסתמך בהכרזה זו.


לגבי התגובה המהירה הוא צודק

לגבי הWYSIWYG אין לי מושג חוץ מזה ש3.2 עוד רחוקה

Lenny
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 886
הצטרף: 15/07/2007 ב-14:34:10

Re: למה לא משלבים מוד מסיר תגי BBCODE במערכת?

הודעה שלא נקראהעל ידי Lenny » 16/08/2009 ב-09:49:14

VladK כתב:אשמח לדעת על סמך מה אתה מסתמך בהכרזה זו.


viewtopic.php?f=22&t=20451
Lenny - חבר צוות תמיכה ומודים לשעבר.


חזור אל “דיון”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד