באג במערכת

דיון כללי על המערכת החדשה. ספרו לנו איך אתם מסתדרים איתה, הציעו הצעות, הביעו דיעות וכו'. שימו לב שזהו אינו פורום תמיכה.

מנהל: צוות האתר

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

באג במערכת

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 16/05/2008 ב-15:32:52

אני מתעסק הרבה עם עיצובים של PHPBB3

ובהרבה עיצובים כמו העיצוב acidtech לדוגמא
יש לחצן "הרשמה" והוא מוגדר ב overall_header.html ככה:

קוד: בחר הכל

<!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->
   <!-- IF S_DISPLAY_PM -->
   <a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>
   <!-- ENDIF -->
<!-- ELSEIF S_REGISTER_ENABLED -->
<a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a>
<!-- ENDIF -->


בחלק הזה:

קוד: בחר הכל

<!-- ELSEIF S_REGISTER_ENABLED -->


הוא אומר "אם המשתמש לא מחובר ומערכת ההרשמה דלוקה תציג"
שזה נשמע הגיוני מאוד רק שזה לא פועל
הוא אוטומטית מבטל את לחצן ההרשמה ולא מציג אותו גם אם המערכת באמת דלוקה ומוגדרת נכון

עד שאני לא מוריד את החלק שהוא בודק אם מערכת ההרשמה דלוקה הוא לא עובד
בסופו של דבר הקוד נראה ככה:

קוד: בחר הכל

<!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->
   <!-- IF S_DISPLAY_PM -->
   <a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>
   <!-- ENDIF -->
<!-- ELSE -->
<a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a>
<!-- ENDIF -->


מה שבעיקרון ממש לא נכון כי אם אני יכבה את מערכת ההרשמה הוא עדיין יציג את הלחצן

בדקתי את הבעיה הזאת גם על השפה האנגלית
ועדיין יש את אותה הבעיה

תודה עידן
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: באג במערכת

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 16/05/2008 ב-16:31:34

בעיצובי PROSILVER ו-SUBLIVER2 הבעיה לא קיימת?
אם כך הדבר, הבעיה היא דווקא עם יוצרי העיצוב, שהמציאו תנאי שלא קיים.
אם אתה באמת רוצה שהתנאי יבדק, זה יגרור שינויים בקבצי המערכת, לענ"ד.
Berlo

idanbe
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2162
הצטרף: 15/12/2007 ב-09:36:14
מיקום: ירושלים
יצירת קשר:

Re: באג במערכת

הודעה שלא נקראהעל ידי idanbe » 16/05/2008 ב-16:45:09

berlo כתב:בעיצובי PROSILVER ו-SUBLIVER2 הבעיה לא קיימת?
אם כך הדבר, הבעיה היא דווקא עם יוצרי העיצוב, שהמציאו תנאי שלא קיים.
אם אתה באמת רוצה שהתנאי יבדק, זה יגרור שינויים בקבצי המערכת, לענ"ד.


מה שלא שמתי לב אליו זה שבדקתי את זה על הגרסא 3.0.0

ועכשיו בדקתי את זה על 3.0.1 וזה עובד
כנראה באג בגרסא הקודמת
ריסטארט - בניית אתרים
http://www.restartstudio.co.il/


חזור אל “דיון”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים

cron