תאימות עם ג'ומלה

דיון כללי על המערכת החדשה. ספרו לנו איך אתם מסתדרים איתה, הציעו הצעות, הביעו דיעות וכו'. שימו לב שזהו אינו פורום תמיכה.

מנהל: צוות האתר

zvirack
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 26/12/2007 ב-11:03:32

תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי zvirack » 26/12/2007 ב-11:11:30

שלום,

האם אולימפוס מתאימה לשימוש עם ג'ומלה? אם כן, אילו גרסאות של ג'ומלה נתמכות?
איפה אפשר לקבל הסברים על תהליך האינטגרציה?

תודה מראש.

zvirack
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 26/12/2007 ב-11:03:32

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי zvirack » 02/01/2008 ב-00:34:08

אוקי. אז כנראה שלא אקבל תשובה לשאלה המקורית. ננסה קצת אחרת...
מישהו יודע אילו מערכות CMS עם תמיכה בעברית עובדות עם אולימפוס? מהי המערכת המומלצת?

jiddisch
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 13/05/2008 ב-23:29:46

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי jiddisch » 24/06/2008 ב-14:51:29

חפש את JFusion

Aviram
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 156
הצטרף: 15/11/2004 ב-11:23:27

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי Aviram » 24/06/2008 ב-19:47:19

jiddisch כתב:חפש את JFusion

+1
http://www.jfusion.org
בברכה, אבירם.

סמל אישי של המשתמש
Ronny
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 646
הצטרף: 14/11/2004 ב-18:37:22
יצירת קשר:

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי Ronny » 25/06/2008 ב-17:44:38

צר לי שלא ענו לך בפעם הראשונה.
אני לא מכיר את המערכות האלו באופן אישי ולא התנסיתי בהן, אבל מחיפוש בגוגל מצאתי את JFusion הנ"ל, וגם את RokBridge.
בהצלחה 8)

zvirack
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 26/12/2007 ב-11:03:32

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי zvirack » 17/07/2008 ב-11:03:38

תודה על התגובות.
מישהו כאן משתמש בJFusion או בRokBridge ויכול לומר שהם אכן עובדים?
אשמח לראות לינקים לאתרים מסוג זה (בעברית כמובן)

zvirack
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 26/12/2007 ב-11:03:32

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי zvirack » 18/07/2008 ב-01:15:17

אוקי. עדכון חם מהשטח: JFusion עובד! עכשיו סוף סוף אפשר לשלב בין הפורום הכי טוב שיש לבין מערכת הCMS הטובה ביותר.
עכשיו נשאר למצוא מתנדב אמיץ שיתרגם את JFusion לעברית וזה יהיה מושלם.

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 18/07/2008 ב-07:39:40

אני חולק על החלק השני של המשפט הראשון, אבל שיהיה.
המקום לחפש תרגום ומתרגמים ל-JFUSION הוא... באתר שלהם.
Berlo

zvirack
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 26/12/2007 ב-11:03:32

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי zvirack » 18/07/2008 ב-09:47:47

berlo כתב:אני חולק על החלק השני של המשפט הראשון, אבל שיהיה.

מה בעיניך השילוב המנצח?

berlo כתב:המקום לחפש תרגום ומתרגמים ל-JFUSION הוא... באתר שלהם.

אבל אין תרגום כזה באתר שלהם... ולפי דעתי יש אינטרס לצוות phpbb מהדורה עברית שאינטרגרציה של הפורום עם כל מערכות הCMS תהיה אפשרית (אלא אם כן לא ממש אכפת להם כמה לקוחות יש להם - הכבר"ט :wink: )

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 18/07/2008 ב-09:59:33

דווקא התייחסתי אל:
לבין מערכת הCMS הטובה ביותר.
- אבל זה עניין של טעם אישי.
ואני דווקא מאמין שהשילוב צריך ליפול על המערכת הפחות פופולרית -לה יש אינטרס להתלות באילנות גבוהים, ל-PHPBB אין אינטרס שישלבו אותה במוצרים אחרים - היא מצוינת כלשעצמה.
Berlo

סמל אישי של המשתמש
Ronny
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 646
הצטרף: 14/11/2004 ב-18:37:22
יצירת קשר:

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי Ronny » 18/07/2008 ב-11:43:58

זה קוד פתוח, לכולם יש אינטרס שהכל יעבוד יחד, שהכל יהיה אפשרי.
מן הסתם בתור 'צוות phpBB הישראלי' לא נלך ונקים את פרויקט התרגום של Jfusion, מה גם שאם אני מבין נכון זה רק פרויקט שמגשר בין מערכות ולא מערכת. מי שרוצה, כמובן מוזמן לעסוק בדברים המבורכים האלה.

zvirack, תודה על העדכון! משמח לשמוע שיש אפשרות לשלב את phpBB עם ג'ומלה. נשמח לראות קישור לאתר שלך, אם הוא מוכן. 8)

zeevikn
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 19
הצטרף: 15/03/2009 ב-13:09:14

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי zeevikn » 06/05/2009 ב-09:07:52

PHPBB 3.04
JOOMLA 1.5.10
JFUSION

השילוב עובד. הוא פשוט, הוא קליל.
ההגדרות של JFUSION טיפה מסובכות, אבל אפשר להתגבר על זה (יש 3 סרטים ביוטיוב שמסבירים את כל ההתקנה של שלושת התוכנות. אמנם באיטלקית, אבל מראה עיניים מאוד ברור)

עכשיו מה שאני מחפש זה איך ל"הוריד את שומני העיצוב" מהפורום (לוגו, תפריטים ראשיים, לוח בקרה, סטטיסטיקות, כל מה שלא קשור לפורומים וההודעות עצמן),
כדי לשלב את זה יותר יפה בתוך ג'ומלה.

tolmar
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 175
הצטרף: 19/02/2008 ב-17:03:05

Re: תאימות עם ג'ומלה

הודעה שלא נקראהעל ידי tolmar » 18/05/2009 ב-09:53:59

בשביל לקשר מספיק ליצור דף בג'ומלה או בPHPBB שמציג את המערכת השניה. כל המערכות האלו כמו למשל המערכת שהייתה בזמנו עם וורדפרס, מיועדות לקישור בסיס המשתמשים. בהרבה מערכות ג'ומלה שפגשתי בכלל לא משתמשים ברישום של המשתמשים, אז כל הנושא של החיבור עם PHPBB הוא מיותר.


חזור אל “דיון”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים