בעיה בהתנתקות מהמערכת, מסך לבן

אם התקנתם התקנה חדשה, שדרגתם התקנה קיימת או שאתם סתם מתעניינים - בטוח יש לכם שאלות - זה המקום לשאול אותן. אנשי צוות התמיכה המשובח שלנו יודעים לעשות נפלאות ב-phpBB, תנסו אותם.

מנהל: צוות האתר

חוקי הפורום
יש לקרוא את הנושא "חוקי כתיבה והשתתפות בפורום תמיכה" לפני ההשתתפות בפורום זה. בניגוד לפורומים אחרים כאן בקהילה - בפורום תמיכה יש שימוש באזהרות ומשתמשים שלא ישתתפו בפורום עפ"י הכתוב בנושא הנהלים - יורחקו ממנו. אנא, מנעו מכולנו אי נעימות על מנת שנוכל לעזור לכולכם ללא יוצא מן הכלל.
ElaDLeeV
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 27/01/2007 ב-21:17:36

בעיה בהתנתקות מהמערכת, מסך לבן

הודעה שלא נקראהעל ידי ElaDLeeV » 30/04/2014 ב-20:54:22

כתובת המערכת: אין. אצלי בLoclhost
גרסת המערכת: 3.0.12
האם זוהי התקנה חדשה או עידכון/שדרוג של המערכת: התקנה חדשה, אבל ייבאתי בעזרת bigdump את הDB של הפורום הישן
מודים אשר הותקנו: wp-united על מנת לחבר עם אתר WP
מתי הבעיה התחילה: לא שמתי לב במדיוק, עשיתי היום בדיקות תקינות ושמתי לב לזה.

בגדול, כשאני מנסה להתנתק (גם מתוך הפורום וגם מהWP), זה מוביל אותי לדף התנתקות:
http://localhost/forum/ucp.php?mode=log ... 8dc116f9e6
ונישאר על הדף הלבן הריק הזה, אבל כן מתנתק - אם אני מוחק את הURL וחוזר ל/forum אני מנותק.

הדלקתי את הdebug והוא הביא את שני הerrorים האלו:
[

קוד: בחר הכל

phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/auth/auth_wpbb.php on line 14: Undefined index: i
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/auth/auth_wpbb.php on line 14: Undefined index: mode


זה הקובץ שהוא אומר שיש בו בעיה, למידה ותרצו לראות:
http://pastebin.com/X5bYuavi

כמעט ולא מצאתי מידע על זה בגוגל, ניסתי לשנות את ההגדרות של הcookies בפאנל ניהול וגם זה לא עזר.
זה קורה בכל מחשב שבדקתי, עם כל דפדפן שבדקתי.

יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? השתגעתי כבר :oops:

חזור אל “תמיכה”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 49 אורחים