איך מעלים קבצי שפה?

אם התקנתם התקנה חדשה, שדרגתם התקנה קיימת או שאתם סתם מתעניינים - בטוח יש לכם שאלות - זה המקום לשאול אותן. אנשי צוות התמיכה המשובח שלנו יודעים לעשות נפלאות ב-phpBB, תנסו אותם.

מנהל: צוות האתר

חוקי הפורום
יש לקרוא את הנושא "חוקי כתיבה והשתתפות בפורום תמיכה" לפני ההשתתפות בפורום זה. בניגוד לפורומים אחרים כאן בקהילה - בפורום תמיכה יש שימוש באזהרות ומשתמשים שלא ישתתפו בפורום עפ"י הכתוב בנושא הנהלים - יורחקו ממנו. אנא, מנעו מכולנו אי נעימות על מנת שנוכל לעזור לכולכם ללא יוצא מן הכלל.
or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 834
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 09/05/2013 ב-21:00:38

שלום,

כתובת המערכת: לא מפרסם כרגע
גרסת המערכת: 3.0.11
האם זוהי התקנה חדשה או עידכון/שדרוג של המערכת: עדכון
מודים אשר הותקנו: אין
מתי הבעיה התחילה: זה לא בעיה

אני רוצה לדעת איך מעלים קבצי שפה. יש אולי למישהו פה סרטון, או יכול ליצור סרטון, להסביר איפה ללחוץ (כפתור כפתור

דרך השרת 000webhost) ?

תודה לעוזרים, וערב טוב :wink: .

haim43434
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 394
הצטרף: 16/09/2012 ב-17:54:45

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי haim43434 » 09/05/2013 ב-21:35:33

תגיד אתה יודע איך להיכנס לפרטי ה-Ftp דרך תוכנה?

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 834
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 10/05/2013 ב-08:05:35

haim43434 כתב:תגיד אתה יודע איך להיכנס לפרטי ה-Ftp דרך תוכנה?


כן.

haim43434
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 394
הצטרף: 16/09/2012 ב-17:54:45

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי haim43434 » 10/05/2013 ב-10:09:39

יופי עכשיו יש לך מוד נקודות מתורגם ואבל כשאתה מתקין אותו באוטומוד אז הוא באנגלית

אז אתה נכנס לתיקיה של המוד (התיקייה שאתה מעלה לאוטומוד)
ובמקביל אתה נכנס גם לתיקייה של הפורום דרך התוכנה שלך

ואז אתה ניכנס לתיקיית root/language/he/mods של המוד
ובמקביל אתה נכנס ל תיקיית /language/he/mods של הפורום
ואז אתה גורר את מה שיש בתיקיית root/language/he/mods של מוד לתיקיית /language/he/mods של הפורום

וזהו זה נקרא העברת קבצים

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 834
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 10/05/2013 ב-12:24:00

איך אתה מעביר את הקבצים משרת 000webhost ?

haim43434
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 394
הצטרף: 16/09/2012 ב-17:54:45

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי haim43434 » 10/05/2013 ב-14:46:31

אז אתה לא יודע איך להיכנס לשרת דרך תוכנה

אז בשביל להיכנס אתה צריך להוריד את התוכנה FileZilla היא לדעתי התוכנה הכי טובה ויש לה אפשרות להיות בעברית

עכשיו בשביל להיכנס לשרת עליך להכניס מארח ,שם משתמש וסיסמה


תמונה
אוקי מה שבאפור זה המארח
ומה שבורוד זה שם המשתמש
והסיסמה היא הסיסמה שבחרת לאיחסון

בפתיחה אתה כותב : 21

ואני יודע שלא היסתרתי את שם המשתמש אבל לא נורא

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 834
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 10/05/2013 ב-14:49:21

בפתיחה חייב לרשום 21 ?

haim43434
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 394
הצטרף: 16/09/2012 ב-17:54:45

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי haim43434 » 10/05/2013 ב-14:50:49

לא יודע ככה תמיד עשיתי

ותרשום פה אם יצלחת

ובשביל לעלות את הקבצים עליך לגרור אותם משולחן העבודה ולתוכנה

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 834
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 10/05/2013 ב-14:53:55

haim43434 כתב:לא יודע ככה תמיד עשיתי

ותרשום פה אם יצלחת

ובשביל לעלות את הקבצים עליך לגרור אותם משולחן העבודה ולתוכנה


יש מצב שאתה עושה סרטון? כי שאתה נכנס לתוכנה צריך ללוחץ על תיקיות, ואני לא יודע על איזה תיקייה ללחוץ, והקבצים

שיש במוד צריך להוריד אותם לשולחן העבודה?!

haim43434
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 394
הצטרף: 16/09/2012 ב-17:54:45

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי haim43434 » 10/05/2013 ב-15:02:21

תקשיב בשימחה הייתי עושה לך סירטון אבל אני על מחשב חדש ואין לי כוח להוריד תוכה ליצירת סירטונים

וזה פשוט כמו 000webhost רק שבשביל לעלות קבצים עליך לגרור את הקובץ או התייקיה שאתה רוצה לתוכנה

עכשיו בשביל לערוך קבצים אתה לוחץ על המגש הימני בעכבר על הקובץ שאתה רוצה ואז תילחץ על ''תצוגה / עריכה ''
ואז נפתח לך הקובץ ואתה עורך אותו לוחץ שמור וזהו

אולי זה נשמע מסובח אבל אם קצת תשחק אם זה אתה תבין שזה קל מאוד

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 834
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 10/05/2013 ב-15:07:51

haim43434 כתב:תקשיב בשימחה הייתי עושה לך סירטון אבל אני על מחשב חדש ואין לי כוח להוריד תוכה ליצירת סירטונים

וזה פשוט כמו 000webhost רק שבשביל לעלות קבצים עליך לגרור את הקובץ או התייקיה שאתה רוצה לתוכנה

עכשיו בשביל לערוך קבצים אתה לוחץ על המגש הימני בעכבר על הקובץ שאתה רוצה ואז תילחץ על ''תצוגה / עריכה ''
ואז נפתח לך הקובץ ואתה עורך אותו לוחץ שמור וזהו

אולי זה נשמע מסובח אבל אם קצת תשחק אם זה אתה תבין שזה קל מאוד


אבל שאתה ניכנס לתוכנה (filezilla) אז לאיפה לעלות את זה? לצד שמאל? יש גם תיקייה שנקראת HTML משהו... ויש תיקיית

phpBB3 אז ללחוץ על שני התיקיות האלה ואז מה עושים?

haim43434
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 394
הצטרף: 16/09/2012 ב-17:54:45

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי haim43434 » 10/05/2013 ב-15:18:38

על phpbb3

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 834
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 04/06/2013 ב-14:35:01

* סליחה על ההקפצה.

שגוררים את התיקיות, צריך שישאר משהו בתיקיות של המוד או לא?

UnderDog
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 352
הצטרף: 23/06/2012 ב-09:34:34

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי UnderDog » 04/06/2013 ב-15:13:06

לא חובה, אבל אם תרצה להתקין את המוד שוב בלי להוריד אותו, עדיף שישאר משהו..

or123111
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 834
הצטרף: 27/10/2012 ב-13:13:23

Re: איך מעלים קבצי שפה?

הודעה שלא נקראהעל ידי or123111 » 04/06/2013 ב-15:57:00

תודה לכל מי שעזר.

אפשר לנעול!


חזור אל “תמיכה”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים

cron