יבוא קובץ לאינדיקס בלבד

אם התקנתם התקנה חדשה, שדרגתם התקנה קיימת או שאתם סתם מתעניינים - בטוח יש לכם שאלות - זה המקום לשאול אותן. אנשי צוות התמיכה המשובח שלנו יודעים לעשות נפלאות ב-phpBB, תנסו אותם.

מנהל: צוות האתר

חוקי הפורום
יש לקרוא את הנושא "חוקי כתיבה והשתתפות בפורום תמיכה" לפני ההשתתפות בפורום זה. בניגוד לפורומים אחרים כאן בקהילה - בפורום תמיכה יש שימוש באזהרות ומשתמשים שלא ישתתפו בפורום עפ"י הכתוב בנושא הנהלים - יורחקו ממנו. אנא, מנעו מכולנו אי נעימות על מנת שנוכל לעזור לכולכם ללא יוצא מן הכלל.
raz1001
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 92
הצטרף: 25/06/2010 ב-14:55:41

יבוא קובץ לאינדיקס בלבד

הודעה שלא נקראהעל ידי raz1001 » 02/09/2011 ב-22:01:21

הייתי רוצה ליבא קובץ ככה:

קוד: בחר הכל

<!-- INCLUDE name.html -->

אבל הייתי רוצה שהיא ייבא אותו רק לדף הבית.
זה אפשרי?
תודה לעוזרים
פטאיה-
http://ftaia.com

hagai303
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 644
הצטרף: 19/01/2010 ב-23:25:27

Re: יבוא קובץ לאינדיקס בלבד

הודעה שלא נקראהעל ידי hagai303 » 02/09/2011 ב-22:53:46

כן - לייבא אותו רק בקובץ index_body.html

סמל אישי של המשתמש
yoyob
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 488
הצטרף: 05/12/2006 ב-14:53:18
יצירת קשר:

Re: יבוא קובץ לאינדיקס בלבד

הודעה שלא נקראהעל ידי yoyob » 06/09/2011 ב-11:47:47

hagai303 כתב:כן - לייבא אותו רק בקובץ index_body.html

בהנחה שהוא ירצה שהקובץ יופיע בחלק המוגדר לקובץ index_body.html.
אולם אם הוא ירצה שיופיע ב-footer או ב-header יש להשתמש בקוד הבא בקובץ העיצוב הרצוי.

קוד: בחר הכל

<!-- IF SCRIPT_NAME eq index -->
<!-- INCLUDE name.html -->
<!-- ENDIF -->

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: יבוא קובץ לאינדיקס בלבד

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 06/09/2011 ב-13:07:48

yoyob כתב:
hagai303 כתב:כן - לייבא אותו רק בקובץ index_body.html

בהנחה שהוא ירצה שהקובץ יופיע בחלק המוגדר לקובץ index_body.html.
אולם אם הוא ירצה שיופיע ב-footer או ב-header יש להשתמש בקוד הבא בקובץ העיצוב הרצוי.

קוד: בחר הכל

<!-- IF SCRIPT_NAME eq index -->
<!-- INCLUDE name.html -->
<!-- ENDIF -->

התנאי הזה שימושי אם אתה רוצה לשלב לדוגמה קובץ js בדף מסוים (דף הבית נניח) ואתה לא רוצה לפגוע בסדר הדפים באתר.

כאן פשוט שישלב ב index_body.html..

ועדיין זה תנאי שימושי בהחלט למפתחים.


חזור אל “תמיכה”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים

cron