פורום עץ...

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

itzik122
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 52
הצטרף: 20/11/2004 ב-17:33:53

פורום עץ...

הודעה שלא נקראהעל ידי itzik122 » 06/05/2005 ב-14:41:55

שלום לכולם, בניתי פורום עץ ב-PHP,
לתצוגת הפורום לחץ כאן
לתצוגת קוד המקור שלו לחץ כאן

רציתי תגובות על המערכת ואיך אני יכול לשפר אותה...

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 06/05/2005 ב-14:55:14

פורום מאוד נחמד , אבל הוא מאוד אנונימי אתה לא חושב ?
אין אפשרות להרשם לפורום... הייתי מציע להוסיף הרשמה ובסיס נתונים למשתמשים ...

אבל פורום מאוד יפה ואהבתי את העובדה שחשפתה את הקוד מקור זה יעזור לי ולעוד הרבה אנשים ללמוד , כל הכבוד .
Feelife,Itzik.
ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

Adi
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 1012
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:26:39

הודעה שלא נקראהעל ידי Adi » 06/05/2005 ב-15:21:24

מאוד יפה , אם אתה מחליט להקים ממש מערכת פורומים משלך הייתי מציע שתשפר בכך שתוסיף הרשמה,תעצב את המערכת,תוסיף סטטיסטיקה וכו' ..

davidman
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1078
הצטרף: 17/11/2004 ב-21:40:15
מיקום: ערד :-)

הודעה שלא נקראהעל ידי davidman » 06/05/2005 ב-17:35:33

פורום נחמד :arrow: :arrow:
אבל בקשר לקוד המקור אני לא מבין למה לא כתבתה את כול ה PHP כ גוש אחד גדול ?
נערך לאחרונה על ידי davidman ב 07/05/2005 ב-08:21:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

U.D.I
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 3102
הצטרף: 18/11/2004 ב-18:15:56
מיקום: Tel Aviv

הודעה שלא נקראהעל ידי U.D.I » 07/05/2005 ב-01:05:19

אני לא יכול להיכנס..:-\
ואני ממש רוצה לראות את זה.!!

itzik122
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 52
הצטרף: 20/11/2004 ב-17:33:53

הודעה שלא נקראהעל ידי itzik122 » 07/05/2005 ב-21:53:38

U.D.I כתב:אני לא יכול להיכנס..:-\
ואני ממש רוצה לראות את זה.!!

תוקן

U.D.I
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 3102
הצטרף: 18/11/2004 ב-18:15:56
מיקום: Tel Aviv

הודעה שלא נקראהעל ידי U.D.I » 07/05/2005 ב-21:56:45

נחמד מאוד!
כל הכבוד!

איתי
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 938
הצטרף: 14/11/2004 ב-02:00:00

הודעה שלא נקראהעל ידי איתי » 08/05/2005 ב-09:38:21

הפורום תומך גרוע בפיירפוקס.
איתי.
:itay:

itzik122
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 52
הצטרף: 20/11/2004 ב-17:33:53

הודעה שלא נקראהעל ידי itzik122 » 08/05/2005 ב-13:03:11

איתי כתב:הפורום תומך גרוע בפיירפוקס.

שזה?

סמל אישי של המשתמש
D!ma
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 158
הצטרף: 14/11/2004 ב-20:38:37
מיקום: קרית אתא
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי D!ma » 08/05/2005 ב-13:34:29

גם אני עושה פורום עץ :
http://www.ilink.ath.cx/TreeF
בניתי את זה עם חבר שלי.. :) למערכת פורטל Sypp אך זה כבר גירסא משופרת על ידיי ..

עריכה :

מישו יודע איך לעשות הזזת תגובות? :roll:
דימה , מתכנת PHP. הצטרף:25/8/2003

סמל אישי של המשתמש
PHP
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 1460
הצטרף: 15/11/2004 ב-21:48:41

הודעה שלא נקראהעל ידי PHP » 08/05/2005 ב-14:03:30

הזזת תגובות? מזתומרת?
צחי

סמל אישי של המשתמש
D!ma
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 158
הצטרף: 14/11/2004 ב-20:38:37
מיקום: קרית אתא
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי D!ma » 08/05/2005 ב-14:05:30

אתה מכיר את הדבר הזה בפורומיי עץ ? שאחריי כל תגובה יש הזזה
דימה , מתכנת PHP. הצטרף:25/8/2003

Izikd
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 910
הצטרף: 14/11/2004 ב-20:18:56
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Izikd » 08/05/2005 ב-14:13:08

רווחים? טאבים? div בתוך div? :roll:
איציק.

סמל אישי של המשתמש
PHP
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 1460
הצטרף: 15/11/2004 ב-21:48:41

הודעה שלא נקראהעל ידי PHP » 08/05/2005 ב-14:20:37

אהה אני מבין את הכוונה שלך.

לפני שאתה כותב את ה while תיצור משתנה בשם $space ושיהיה שווה לאפס.

ב while, בשורה האחרונה תכתוב:

קוד: בחר הכל

$space++;


ואחר כך ב width, תעשה:

קוד: בחר הכל

width="<?php echo $space*4; ?>"


אם אני זוכר נכון זה מה שיעשה את הרווח.

עריכה:
טעות שלי, צריך עוד כמה שטויות לעשות כדי שיהיו רווחים בצורה נכונה :arrow:
צחי


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים

cron