שאלה כללית כזאת

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

davidman
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1078
הצטרף: 17/11/2004 ב-21:40:15
מיקום: ערד :-)

שאלה כללית כזאת

הודעה שלא נקראהעל ידי davidman » 01/05/2005 ב-18:40:23

אוקי תקשיבו יש את הפקודה

קוד: בחר הכל

rmdir()

הפקודה מוחקת תיקות בשרת נכון על מנת שהיא תמחק אני צריך להעלות את הקובץ לשרת ולהשתמש בה אוקיי
עכשיו אני העלתי אותו לשרת וזה אומר לי שאין לקובץ הרשאות למחוק תיקיות ( שלא תחשבו זה לא שרת שלי אני חושב שאתם מבינים את המטרה שלי )
עכשיו השאלה שלי עם אני ינסה לגשת לקבצים לכתוב אליהם גנדי עם

קוד: בחר הכל

fwrite()

אני יוכל לכתוב לקבצים האלה או שלא תהיה לי גם הרשאה ?
מקווה שהבנתם אותי רק שתדעו שזה למטרות למידה לא להרוס דברים
( אני מקווה ) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Alter
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 1613
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:39:32
מיקום: חיפה

הודעה שלא נקראהעל ידי Alter » 01/05/2005 ב-18:45:54

הניק שלך באיי סי קיו זה:
crazy man??
תענה ומשם נראה איך אני עוזר ..
Alter.

davidman
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1078
הצטרף: 17/11/2004 ב-21:40:15
מיקום: ערד :-)

הודעה שלא נקראהעל ידי davidman » 01/05/2005 ב-18:47:46

חחחח כן למה ?

Alter
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 1613
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:39:32
מיקום: חיפה

הודעה שלא נקראהעל ידי Alter » 01/05/2005 ב-18:53:52

כי אנחנו לא עוסקים בפריצות פה.
נעול.
מנהל שלא מבין למה החלטתי לעשות את זה מוזמן לפנות אלי באיי סי קיו או במסנג'ר
משתמש שלא מבין למה החלטתי לעשות את זה מוזמן לא לפנות אלי.
Alter.


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים

cron