מישהו זוכר אותי? D:

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

Nevo
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 60
הצטרף: 14/12/2004 ב-23:01:45

מישהו זוכר אותי? D:

הודעה שלא נקראהעל ידי Nevo » 30/04/2005 ב-12:35:20

פורום שאני בונה בPHP מה אתם אומרים
http://www.nevo-d.info :P

Alter
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 1613
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:39:32
מיקום: חיפה

הודעה שלא נקראהעל ידי Alter » 30/04/2005 ב-12:38:10

תואם לפיירפוקס משהו מצויין :roll:
Alter.

Adi
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 1012
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:26:39

הודעה שלא נקראהעל ידי Adi » 30/04/2005 ב-12:41:30

אממ יש פורום חדש ל PHP :) אז אני מעדיף שהוא יהיה מפוצץ בנושאים מאפשר דיון כללי :P

Izikd
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 910
הצטרף: 14/11/2004 ב-20:18:56
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Izikd » 30/04/2005 ב-12:59:35

זוועה.
לא יודע איך ה PHP, אבל ה HTML זוועה.
איציק.

Nevo
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 60
הצטרף: 14/12/2004 ב-23:01:45

הודעה שלא נקראהעל ידי Nevo » 30/04/2005 ב-13:01:30

אתה יכול לפרט שאתה אומר זוועה?
:(

Alter
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 1613
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:39:32
מיקום: חיפה

הודעה שלא נקראהעל ידי Alter » 30/04/2005 ב-13:08:28

אתה מצפה מאיציק שיפרגן? הוא מנהל מערכת פורומים בארץ :roll:
Alter.

Nevo
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 60
הצטרף: 14/12/2004 ב-23:01:45

הודעה שלא נקראהעל ידי Nevo » 30/04/2005 ב-13:17:34

אני לא מבים למה בfirefox זה נראה גרוע

סמל אישי של המשתמש
gilgil92
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 138
הצטרף: 18/02/2005 ב-18:18:47
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי gilgil92 » 30/04/2005 ב-14:14:53

נחמד :)
אבל העיצוב לא ממש יפה :)

Alter
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 1613
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:39:32
מיקום: חיפה

הודעה שלא נקראהעל ידי Alter » 30/04/2005 ב-14:22:46

דבר איתי בפרטי אני ינסה לעזור עם התאימות לפיירפוקס אם אתה רוצה
Alter.

U.D.I
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 3102
הצטרף: 18/11/2004 ב-18:15:56
מיקום: Tel Aviv

הודעה שלא נקראהעל ידי U.D.I » 30/04/2005 ב-17:57:11

מה הבעיה עם הפיירפוקס..?
אצלי זה נראה בסדר..
אחלה מערכת..קצת דומה לPHPBB..קצת קצת..

סמל אישי של המשתמש
Dilex
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 190
הצטרף: 24/01/2005 ב-08:54:03

הודעה שלא נקראהעל ידי Dilex » 30/04/2005 ב-18:24:07

הייתי אומר קצת הרבה אבל יפה אהבתי בהצלחה בהמשך
דימה מתכנת ב PHP
תמונה

Nevo
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 60
הצטרף: 14/12/2004 ב-23:01:45

הודעה שלא נקראהעל ידי Nevo » 30/04/2005 ב-22:52:29

יש לי בעיה תיקנתי הכל אבל יש לי כזה border עבה עכשיו ברגע שאני שם בCSS

קוד: בחר הכל

table {
border-collapse : collapse;
}

הכל מתחרבש :/
בIE זה נראה טוב
בFF זה נראה לא טוב
חבר נתן לי פתרון לעשות את כל הטבלאות ltr Uאז את הTDים בRTL אבל זה רעיון גרוע מישהו בבקשה עזרה :(

TecNodRom
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 579
הצטרף: 29/12/2004 ב-23:46:06

הודעה שלא נקראהעל ידי TecNodRom » 02/05/2005 ב-14:20:08

ניראת מערכת דיי טובה אבל כפי שאיציק אמר ה html
ממש ממש מממששש דוחה והעיצוב הזה גם זוועה
תמונה
צריכים עזרה?!אם אדע אני פה!אשמח לעזור

סמל אישי של המשתמש
D!ma
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 158
הצטרף: 14/11/2004 ב-20:38:37
מיקום: קרית אתא
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי D!ma » 07/05/2005 ב-10:41:51

ניראת מערכת טובה בהצלחה בהמשך הדרך ! :wink:
דימה , מתכנת PHP. הצטרף:25/8/2003

Ori The Man
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 656
הצטרף: 18/11/2004 ב-22:50:42
מיקום: חיפה
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Ori The Man » 07/05/2005 ב-11:22:21

דומה מאוד ל phpbb
גם הסטטיסטיקה למטה וזה..
ותעשה כפתורים חדשים של ליד הפורומים כי הם לקוחים מפורום VB רק את הצבע שיניתה
אהבתי את העיצוב!!


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים

cron