עזרה בבניה של מערכת .

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

עזרה בבניה של מערכת .

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 29/04/2005 ב-05:42:43

היי,
אני בונה אתר לאמא של חבר ,
ואני רוצה לבנות אתר בסגנון הזה :
http://www.allcolors.co.il/frame_heb.asp
כמו שאתם רואים , יש פה שימוש בבסיס נתונים.
אני לא ממש טוב בPHP ואני מבקש אם מישהו יכול לסכם לי פה את הפונקציות בPHP שאני צריך כדי לבנות אתר כדוגמת זה ?

:wink:
Feelife,Itzik.
ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

איתי
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 938
הצטרף: 14/11/2004 ב-02:00:00

הודעה שלא נקראהעל ידי איתי » 29/04/2005 ב-07:17:36

אתה לא צריך, זה כולה IFRAME. הקוד asp/php לא עושה הרבה/
איתי.
:itay:

TiGeR
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 201
הצטרף: 15/11/2004 ב-14:24:30

הודעה שלא נקראהעל ידי TiGeR » 29/04/2005 ב-09:28:01

זה עמודי HTML ששינו להם את הסיומת לפי דעתי..אתה יכול לעשות את זה עם ידע HTML[/list]

LIJI
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 294
הצטרף: 01/04/2005 ב-17:09:39

הודעה שלא נקראהעל ידי LIJI » 29/04/2005 ב-09:57:23

מסכים עם שני אלה שמעלי. אם אתה רוצה ללמוד PHP תלמד מפה:
http://php.eitan.ac.il/
זה קל.
MySQL תלמד מהדוגמא שפה:
http://php.eitan.ac.il/main.php?id=01513
תהנה
http://www.thegamesdestiny.net -אתר הקליק הישראלי
עזרה!

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 29/04/2005 ב-15:08:41

טוב אז ככה ,
האתר הזה מכיל מסד נתונים עם כל המידע , של המוצרים באתר .
אני רוצה לדעת איך אני שולף מידע מהבסיס נתונים הזה ואני רוצה לבנות גם פאנל ניהול
שדרכו יהיה אפשר להוסיף נתונים או למחוק .

אני צריך רשימה של פונקציות כדי שאני אוכל לגלוש לPHP.NET וללמוד אותם .

סבבה ?
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

LIJI
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 294
הצטרף: 01/04/2005 ב-17:09:39

הודעה שלא נקראהעל ידי LIJI » 29/04/2005 ב-16:32:09

כפי שאמרתי, תקרא את המדריך רשימת תלמידים בMySQL ותבין כבר הכל.

http://php.eitan.ac.il/main.php?id=01513

לולאות IF WHILE FOR אני מאמין שאתה יודע.
echo כדי להדפיס טקסט לפלט.

זה בסיס שחשוב לבנית מערכת פשוטה כזאת. תהנה!
אם אתה צריך עזרה אתה יכול ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ICQ , MSNM או תוכנת צ'אט אחרת.
http://www.thegamesdestiny.net -אתר הקליק הישראלי

עזרה!

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 29/04/2005 ב-16:59:30

טוב ,
אז ככה ,
התחברתי למסד נתונים בהצלחה , ועכשיו כל שאילתה שאני שולח הוא מחזיר לי NULL .

זה מה שרשמתי :

קוד: בחר הכל

<?php
  $mysql_link=mysql_connect('localhost','username','pass')

 or die("ERROR: cannot connect to MySQL server.");
 $productsig = 'SELECT `product_sig` FROM `products` WHERE `product_id`=1 LIMIT 0, 30';
$info=mysql_query($productsig,$mysql_link);

echo "<BR>\"$info\"";
mysql_close($mysql_link);

?>

אתה השם משתמש וסיסמה שיניתי.. אתם יודעים למה ..

וזה מה שזה מחזיר לי :
http://www.slash.hostorm.biz/evon/test.php

למורות שבבסיס נתונים מופיעה השורה הבאה :

קוד: בחר הכל

this neckles is the work of evon flamholtz


תודה
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

LIJI
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 294
הצטרף: 01/04/2005 ב-17:09:39

הודעה שלא נקראהעל ידי LIJI » 29/04/2005 ב-17:51:39

תחליף

קוד: בחר הכל

echo "<BR>\"$info\"";

ב:

קוד: בחר הכל

echo "<BR>".$info;

הסבר:
בתו " אי אפשר להתמש בתוך מחרזות כי הוא סוגר אותה, אז שימוש ב \" מופיע את התו ללא סגירת המחרוזת.
כדי להדפיס משתנה לא שמים אותו בין גרשיים (") והתו נקודה (.) מחבר שני מחרוזות, מחרוזת ומשתנה מסוג מחרוזת או שני משתנים מסוג מחרוזת.

תתקן ותראה לי. אם יש בעיה אני יסביר לך.
http://www.thegamesdestiny.net -אתר הקליק הישראלי

עזרה!

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 29/04/2005 ב-18:34:11

סבבה , אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהשאילתה ששלחתי מחזירה NULL
למורות שבדקתי אותה בPHPMYAMIN והיא נכונה והיא מחזירה את הSTRING
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

סמל אישי של המשתמש
Shahar
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 2567
הצטרף: 14/11/2004 ב-18:19:58
מיקום: ישראל
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Shahar » 29/04/2005 ב-18:42:32

קוד: בחר הכל

<?php

mysql_connect('localhost', 'username', 'pass');
$productsig = mysql_query("'SELECT product_sig FROM products WHERE product_id=1'");
$fetch=mysql_fetch_array($productsig);

echo "<BR>\"$fetch[product_sig]\"";
mysql_close($mysql_link);

?>

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 29/04/2005 ב-20:12:41

שחר אפשר הסבר קצר מה אומר מה ששיניתה ?
וזה לא עובד ...
http://www.slash.hostorm.biz/evon/test.php
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

סמל אישי של המשתמש
PHP
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 1460
הצטרף: 15/11/2004 ב-21:48:41

הודעה שלא נקראהעל ידי PHP » 29/04/2005 ב-20:41:31

נסה להחליף בזה:

קוד: בחר הכל

<?php
$link = mysql_connect('localhost', 'username', 'pass');
$query = mysql_query("SELECT product_sig FROM products WHERE product_id = 1") or die('MySQL Error: ' . mysql_error());
$row = mysql_fetch_array($query, MYSQL_ASSOC);

echo '<br />"' . $row['product_sig'] . '"';
mysql_close($link);
?>
צחי

סמל אישי של המשתמש
Shahar
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 2567
הצטרף: 14/11/2004 ב-18:19:58
מיקום: ישראל
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Shahar » 29/04/2005 ב-20:57:44

טוב, חלאס, זה נמרח כמו מסטיק, הנה הקוד מחודש לגמרי ועובד: :lol:

קוד: בחר הכל

<?php
$database_connection = mysql_connect('localhost', 'username', 'pass');
mysql_select_db('database_name_here', $database_connection);

$productsig = mysql_query("SELECT product_sig FROM products WHERE product_id=1");
$fetch=mysql_fetch_array($productsig);

echo "<br>" . $fetch[product_sig];
mysql_close($mysql_link);
?>


ברגע שתגיד שזה עובד וכו' אני אסביר לך כל שורה שאתה לא מבין. אבל אני בטוח שאם תעיף בזה מבט אתה תבין הכל.

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 29/04/2005 ב-21:50:47

וואלה עובד !!
תודה , אני ימשיך לעבוד וניראה אם ניתקל בעוד בעיות :D
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

Alter
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 1613
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:39:32
מיקום: חיפה

הודעה שלא נקראהעל ידי Alter » 29/04/2005 ב-21:56:37

דבר איתי באיי סי קיו ..
אני יעזור..
כן התחלתי להבין את הקטע של php סוף סוף..
בונה את האתר המחודש שלי בphp (מה שצריך להוסיף מידע ולעדכן..)
וגם בונה פאנל כדי שיהיה קל להוסיף לערוך למחוק מידע...

קיצר דבר איתי או שאני יכנס לבד לftp ש'ך :lol:
Alter.


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים

cron