פורום phpbb מובנה בתוך האתר

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

elishalev
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 04/12/2013 ב-16:58:19

פורום phpbb מובנה בתוך האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי elishalev » 04/12/2013 ב-17:02:41

הי חברים

שאלה לי אליכם

האם אני יכול להכניס את הפורום מובנה בתוך האתר הקיים שלי?

לדוג'

באתר של ג'ומלא ישראל
http://www.joomla.co.il/index.php?optio ... &Itemid=36

בתודה מראש לעונים

haim43434
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 394
הצטרף: 16/09/2012 ב-16:54:45

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי haim43434 » 04/12/2013 ב-17:30:53

זה קשור לעריכת קבצים

אפשר לעשות משהו דומה לזה אם מוד פורטל

UnderDog
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 352
הצטרף: 23/06/2012 ב-08:34:34

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי UnderDog » 04/12/2013 ב-22:13:48

זה תלוי.
אם יש לך מערכת מוכנה כמו joomla או wordpress, יש תוספים לזה.
אם יש לך אתר שנבנה במיוחד בשבילך/אתה בנית, זה קשה יותר ותצטרך לחכות לתשובה של אחד שמבין יותר ממני.

elishalev
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 04/12/2013 ב-16:58:19

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי elishalev » 05/12/2013 ב-01:37:14

איזה תוספים יש לוורדפרס???

UnderDog
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 352
הצטרף: 23/06/2012 ב-08:34:34

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי UnderDog » 05/12/2013 ב-11:12:02

WP UNITED

tumich
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 7
הצטרף: 12/11/2013 ב-14:16:28

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי tumich » 07/12/2013 ב-18:26:38

ב wordpress אני הצלחתי...
eazygrowil.org
האמת שאני לא ממש יודע איך עשיתי את זה זה קרה אחריי שלושה ימים ללא שינה מול המחשב..
אבל זה אפשרי וזה מה שחשוב אז תכף מישהוא פה יגיד לך איך לעשות את זה

UnderDog
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 352
הצטרף: 23/06/2012 ב-08:34:34

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי UnderDog » 07/12/2013 ב-18:42:21

tumich כתב:ב wordpress אני הצלחתי...
eazygrowil.org
האמת שאני לא ממש יודע איך עשיתי את זה זה קרה אחריי שלושה ימים ללא שינה מול המחשב..
אבל זה אפשרי וזה מה שחשוב אז תכף מישהוא פה יגיד לך איך לעשות את זה

הכוונה היא שפורום יתחבר עם המסד של הבלוג, עם אפשרות שאם מישהוא נרשם לבלוג, נוצר לו משתמש בפורום ולהפך, וניהול המשתמשים מהפורום ומהבלוג מאותו מקום, ועוד הרבה אפשרויות


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים