עמוד 1 מתוך 1

פורום phpbb מובנה בתוך האתר

פורסם: 04/12/2013 ב-17:02:41
על ידי elishalev
הי חברים

שאלה לי אליכם

האם אני יכול להכניס את הפורום מובנה בתוך האתר הקיים שלי?

לדוג'

באתר של ג'ומלא ישראל
http://www.joomla.co.il/index.php?optio ... &Itemid=36

בתודה מראש לעונים

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

פורסם: 04/12/2013 ב-17:30:53
על ידי haim43434
זה קשור לעריכת קבצים

אפשר לעשות משהו דומה לזה אם מוד פורטל

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

פורסם: 04/12/2013 ב-22:13:48
על ידי UnderDog
זה תלוי.
אם יש לך מערכת מוכנה כמו joomla או wordpress, יש תוספים לזה.
אם יש לך אתר שנבנה במיוחד בשבילך/אתה בנית, זה קשה יותר ותצטרך לחכות לתשובה של אחד שמבין יותר ממני.

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

פורסם: 05/12/2013 ב-01:37:14
על ידי elishalev
איזה תוספים יש לוורדפרס???

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

פורסם: 05/12/2013 ב-11:12:02
על ידי UnderDog
WP UNITED

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

פורסם: 07/12/2013 ב-18:26:38
על ידי tumich
ב wordpress אני הצלחתי...
eazygrowil.org
האמת שאני לא ממש יודע איך עשיתי את זה זה קרה אחריי שלושה ימים ללא שינה מול המחשב..
אבל זה אפשרי וזה מה שחשוב אז תכף מישהוא פה יגיד לך איך לעשות את זה

Re: פורום phpbb מובנה בתוך האתר

פורסם: 07/12/2013 ב-18:42:21
על ידי UnderDog
tumich כתב:ב wordpress אני הצלחתי...
eazygrowil.org
האמת שאני לא ממש יודע איך עשיתי את זה זה קרה אחריי שלושה ימים ללא שינה מול המחשב..
אבל זה אפשרי וזה מה שחשוב אז תכף מישהוא פה יגיד לך איך לעשות את זה

הכוונה היא שפורום יתחבר עם המסד של הבלוג, עם אפשרות שאם מישהוא נרשם לבלוג, נוצר לו משתמש בפורום ולהפך, וניהול המשתמשים מהפורום ומהבלוג מאותו מקום, ועוד הרבה אפשרויות