בעיה php mysql

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

rooi777
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 01/09/2013 ב-12:19:25

בעיה php mysql

הודעה שלא נקראהעל ידי rooi777 » 01/09/2013 ב-12:24:53

יש לי טבלה עם שמות ואני רוצה ללחוץ על שם בטבלה והוא יעביר אותי לטבלה אחרת עם מידע על אותו שם איך עושים את זה

index.php

קוד: בחר הכל

<?php



// Make a MySQL Connection
mysql_connect("localhost", "root") or die(mysql_error());
mysql_select_db("Roi a") or die(mysql_error());
 



// Get all the data from the "example" table
$result = mysql_query("SELECT * FROM users")
or die(mysql_error()); 

echo "<table border='1'>";
echo "<tr> <th>שם פרטי</th> <th>שם משפחה</th> <th>סיסמא</th> <th>כתובת אמייל</th> <th>תאריך הצטרפות</th>  </tr>";
// keeps getting the next row until there are no more to get
while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
   // Print out the contents of each row into a table
   echo "<tr><td>";
   echo $row['Name'];
   echo "</td><td>";
   echo $row['Last name'];
   echo "</td><td>";
   echo $row['Password'];
   echo "</td><td>";
   echo $row['Email'];
        echo "</td><td>";
   echo $row['Join date'];
   echo "</td></td>";
        echo "<a href='view.php?name={$row['Name']}'> צפה בפרופיל </a>";
        echo "</td></tr>";
   
   
    }


   

echo "</table>";
mysql_close();


?>


view.php

קוד: בחר הכל

<?php
mysql_connect("localhost", "root") or die(mysql_error());
mysql_select_db("Roi a") or die(mysql_error());

$name = mysql_real_escape_string($_GET['name']);
$result = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE Name={$name}'") or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
    // your code for viewing profile goes here.
       

mysql_close();

?>

Alter
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 1613
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:39:32
מיקום: חיפה

Re: בעיה php mysql

הודעה שלא נקראהעל ידי Alter » 01/09/2013 ב-12:51:34

יש לך טבלה בשם users, שם מפורט כל המידע על המשתמש.
בדף הראשי אתה מציג חלק מהמידע, בלחיצה על השם אתה יוצר קישור לעמוד view.php?id=2
כששדה הid הוא מספר רץ שמגיע מתוך טבלת הusers שלך, ברגע שנכנסת לעמוד הוא יודע למשוך את הid על ידי שימוש בפונקציית הGET ואז שואב רק את המידע הרלוונטי מהטבלה המדוברת. משם אתה יכול להציג מה שאתה מעוניין.

בהצלחה!
Alter.

rooi777
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 01/09/2013 ב-12:19:25

Re: בעיה php mysql

הודעה שלא נקראהעל ידי rooi777 » 01/09/2013 ב-16:33:06

איך עושים את זה איך כותבים את זה ?

Alter
מנהל ראשי
מנהל ראשי
הודעות: 1613
הצטרף: 14/11/2004 ב-21:39:32
מיקום: חיפה

Re: בעיה php mysql

הודעה שלא נקראהעל ידי Alter » 01/09/2013 ב-18:54:27

אני מבין שהקוד שכתבת לנו פה הועתק ממקום אחר אם אתה שואל את השאלה הזו.

תתחיל מלהבין איך עובד מסד נתונים, מה אתה יכול לעשות איתו, אחר-כך תמשיך לאיך עושים בפועל.
Alter.


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים

cron