עמוד 1 מתוך 1

בעיה php mysql

פורסם: 01/09/2013 ב-12:24:53
על ידי rooi777
יש לי טבלה עם שמות ואני רוצה ללחוץ על שם בטבלה והוא יעביר אותי לטבלה אחרת עם מידע על אותו שם איך עושים את זה

index.php

קוד: בחר הכל

<?php



// Make a MySQL Connection
mysql_connect("localhost", "root") or die(mysql_error());
mysql_select_db("Roi a") or die(mysql_error());
 



// Get all the data from the "example" table
$result = mysql_query("SELECT * FROM users")
or die(mysql_error()); 

echo "<table border='1'>";
echo "<tr> <th>שם פרטי</th> <th>שם משפחה</th> <th>סיסמא</th> <th>כתובת אמייל</th> <th>תאריך הצטרפות</th>  </tr>";
// keeps getting the next row until there are no more to get
while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
   // Print out the contents of each row into a table
   echo "<tr><td>";
   echo $row['Name'];
   echo "</td><td>";
   echo $row['Last name'];
   echo "</td><td>";
   echo $row['Password'];
   echo "</td><td>";
   echo $row['Email'];
        echo "</td><td>";
   echo $row['Join date'];
   echo "</td></td>";
        echo "<a href='view.php?name={$row['Name']}'> צפה בפרופיל </a>";
        echo "</td></tr>";
   
   
    }


   

echo "</table>";
mysql_close();


?>


view.php

קוד: בחר הכל

<?php
mysql_connect("localhost", "root") or die(mysql_error());
mysql_select_db("Roi a") or die(mysql_error());

$name = mysql_real_escape_string($_GET['name']);
$result = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE Name={$name}'") or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
    // your code for viewing profile goes here.
       

mysql_close();

?>

Re: בעיה php mysql

פורסם: 01/09/2013 ב-12:51:34
על ידי Alter
יש לך טבלה בשם users, שם מפורט כל המידע על המשתמש.
בדף הראשי אתה מציג חלק מהמידע, בלחיצה על השם אתה יוצר קישור לעמוד view.php?id=2
כששדה הid הוא מספר רץ שמגיע מתוך טבלת הusers שלך, ברגע שנכנסת לעמוד הוא יודע למשוך את הid על ידי שימוש בפונקציית הGET ואז שואב רק את המידע הרלוונטי מהטבלה המדוברת. משם אתה יכול להציג מה שאתה מעוניין.

בהצלחה!

Re: בעיה php mysql

פורסם: 01/09/2013 ב-16:33:06
על ידי rooi777
איך עושים את זה איך כותבים את זה ?

Re: בעיה php mysql

פורסם: 01/09/2013 ב-18:54:27
על ידי Alter
אני מבין שהקוד שכתבת לנו פה הועתק ממקום אחר אם אתה שואל את השאלה הזו.

תתחיל מלהבין איך עובד מסד נתונים, מה אתה יכול לעשות איתו, אחר-כך תמשיך לאיך עושים בפועל.