איך אני שם קובץ פלאש ליד הגלגלת?

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

asaf023
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 15
הצטרף: 25/12/2011 ב-17:48:55

איך אני שם קובץ פלאש ליד הגלגלת?

הודעה שלא נקראהעל ידי asaf023 » 08/08/2013 ב-12:59:23

איך אני שם קובץ פלאש ליד הגלגלת?
אני מקווה שאתם מבינים אותי..

זה שבהכי צד ימין\שמאל של המסך שלכם..

טוב, מקווה שהבנתם אותי.

תודה לעוזרים ><

yoavlevi
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 1
הצטרף: 29/01/2013 ב-00:38:18

Re: איך אני שם קובץ פלאש ליד הגלגלת?

הודעה שלא נקראהעל ידי yoavlevi » 22/08/2013 ב-05:23:23

תלוי למה אתה צריך את זה
אם אתה עושה בניית אתרים אז עדיף שבליט את הקובף הזה ואפילו תשים אותו בחלון הקשה..
אם לא עזרתי הינה אתר שמדבר על התחכמיות כאלה:
http://www.siteitsocial.co.il/


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים

cron