בניית מנגנון שליחת מייל אוטומטי.

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

evolverz
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 24/05/2012 ב-12:05:12

בניית מנגנון שליחת מייל אוטומטי.

הודעה שלא נקראהעל ידי evolverz » 24/05/2012 ב-12:51:46

שלום לכולם,
בשבועות האחרונים ניסיתי למצוא SCRIPT שישלח מייל אוטומטי למייל שאותו בן אדם לאחר מילוי פרטים אך נתקלתי בבעיה מעצבנת כאשר במיילים שונים (כגון GMAIL) רואים את העברית כג'יבריש ואיני יודע מה לעשות.
לא למדתי PHP ואין לי ממש ידע בנושא, יותר HTML ו JS.

להלן הSCRIPT ששמתי באתר (העתקתי ממקום שהציע ושיניתי שדות):

קוד: בחר הכל

<?php
$sender = $_REQUEST['sender'] ;
$subject = $_REQUEST['subject'] ;
$message = $_REQUEST['message'] ;
$mail = $_REQUEST['mail'] ;
$phone = $_REQUEST['phone'] ;
   
$totalmessage = "
        &#1513;&#1501;:        $sender  \n
        &#1504;&#1493;&#1513;&#1488;:    $subject  \n
        &#1492;&#1493;&#1491;&#1506;&#1492;:  $message  \n
        &#1488;&#1497;&#1502;&#1497;&#1497;&#1500;:    $mail \n
        &#1496;&#1500;&#1508;&#1493;&#1503;:    $phone \n";

if($sender == '' || $subject == '' || $message =='' || $phone =='' || $mail =='')
{
echo "<img src=\"mail-no.gif\" title=\"Error\" alt=\"Error\" />"; 
}
else
{
   mail( "blabla@gmail.com", "Website", $totalmessage, "From: $email" );

}
?>


כפי שאתם ודאי רואים גם את העברית בסקריפט עצמו רואים מוזר : @#$#@$!#@? אבל זה אולי תקין..
בכל מקרה, ניסיתי המון דברים כמו למשל הוספת קידוד עברית שונה בקוד וכו'. רציתי לדעת אם יש דרך לשלוח מייל בעברית שיראה טוב בכל דפדפן ובכל מייל שהוא (כגון ג'ימייל וואלה, יאהוו וכו'). תודה רבה מראש לעוזרים.

tpdil
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 1202
הצטרף: 20/04/2010 ב-16:11:21
יצירת קשר:

Re: בניית מנגנון שליחת מייל אוטומטי.

הודעה שלא נקראהעל ידי tpdil » 24/05/2012 ב-14:50:39

תנסה לכתוב בעברית רגיל ותשמור את הקובץ כ-utf-8 without bom.

בהצלחה.
"כאב שאתה מרגיש היום הוא כוח שתרגיש מחר, מכל אתגר שאתה נתקל, יש לך הזדמנות לצמוח."

RUBHRUBH
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 431
הצטרף: 09/01/2012 ב-20:35:17

Re: בניית מנגנון שליחת מייל אוטומטי.

הודעה שלא נקראהעל ידי RUBHRUBH » 24/05/2012 ב-18:02:30

קרה לי ללא סקריפט..
הדואל לא תומך , כגון ; וואלה, גיימיל, 017.
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריותכם המלאה.
בתרגום מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.
רון.


סקייפ:
ron-zaafrani

golsa
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 106
הצטרף: 04/03/2012 ב-19:24:55

Re: בניית מנגנון שליחת מייל אוטומטי.

הודעה שלא נקראהעל ידי golsa » 24/05/2012 ב-18:20:10

צריך לשלוח HEADER מתאים

evolverz
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 24/05/2012 ב-12:05:12

Re: בניית מנגנון שליחת מייל אוטומטי.

הודעה שלא נקראהעל ידי evolverz » 25/05/2012 ב-07:19:35

איך אני עושה את זה??
ניסיתי לעשות מה שאמר הראשון, אכן זה גרם לכך שהמייל היה בעברית תקינה ב GMAIL\YAHOO
אך עדיין בעייתי וג'יבריש ב וואלה למשל..

מה עוד ניתן לעשות??

תודה !

hagai303
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 644
הצטרף: 19/01/2010 ב-23:25:27

Re: בניית מנגנון שליחת מייל אוטומטי.

הודעה שלא נקראהעל ידי hagai303 » 26/05/2012 ב-17:41:59

תנסה את הקוד:

קוד: בחר הכל

$to      = EMAIL_ADDRESS;
$subject = "=?utf-8?B?".base64_encode(SUBJECT)."?=";
$message = "MESSAGE";
$headers = "From: FROM \r\n Content-type: text/plain; charset=utf-8 \r\n";
mail($to, $subject, $message, $headers); 

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: בניית מנגנון שליחת מייל אוטומטי.

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 28/05/2012 ב-00:33:57

מדוע אתה משתמש בדרך הזאת? צור טופס עם פונקציה בשם secure

קוד: בחר הכל

<?php
function secure($name){
   $post = strip_tags(htmlspecialchars($_POST[$name]));
   return $post;
}
?>


כעת צור את הטופס עם הפונקציה כמובן, לדוגמא:

קוד: בחר הכל

         $fullname = secure('fullname');


הוסף כפתור עם פונקצית השליחה:

קוד: בחר הכל

         if(isset($_POST['sendMail'])){


ואת הsendMail תוסיף לinput כמובן:

קוד: בחר הכל

<input name="sendMail" type="submit" value="שלח" />


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים