מה לא בסדר בקוד שלי?

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

ekotalk
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 341
הצטרף: 07/10/2010 ב-15:49:05

מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי ekotalk » 01/05/2012 ב-09:13:58

היי,
חיפשתי בגוגל קוד לתמונה מתחלפת ב-JAVA.
אז אוקיי, עשיתי את הקוד, שיניתי לתמונות שלי, וזה מתרענן ובפעם מציג את תמונה 1, פעם 2, פעם 3, זה חוזר על עצמו, אבל לפעמים במקום תמונה כתוב "undefined".

הנה הקוד שלי:

קוד: בחר הכל

<P align=center><script language="javascript">
<!--
var baner = new Array () ;
tmuna1="-תמונה צונזרה"
tmuna2="-תמונה צונזרה-"
tmuna3="-תמונה צונזרה-"
baner[1]="<img src=" + tmuna1 + ">"
baner[2]="<img src=" + tmuna2 + ">"
baner[3]="<img src=" + tmuna3 + ">"
function makeArray (n) {
this.length=n ;
for (var t=0;t<n;t++) this[t] = '' ;
}

mispar_habanerim = 3
var baner1=Math.round(Math.random(1)*mispar_habanerim);
document.write(baner[baner1]);
-->
</script></P>


צינזרתי את התמונות, כי בכל אופן זה לא יעזור כי אני כל פעם מחליף את התמונות. לדעתי הבעיה היא בקוד.
מישהו יכול לעזור?
תודה :)
למה ככה, ככה למה

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 02/05/2012 ב-08:28:29

תן קישור לדף שבו הקוד רץ בפועל.

ekotalk
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 341
הצטרף: 07/10/2010 ב-15:49:05

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי ekotalk » 02/05/2012 ב-14:44:52

אהלן שלומי,
כרגע אני לא יכול לתת קישור מכיון שהאתר עוד חסום לגולשים ובבנייה.
- אך האמת, שהטמנתי את הקוד מהמדריך שלך, של פרסומות בחלק העליון של הדף.
למה ככה, ככה למה

hagai303
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 644
הצטרף: 19/01/2010 ב-23:25:27

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי hagai303 » 02/05/2012 ב-18:50:52

כידוע - כנראה שלא לך - מערך מתחיל מאינדקס '0'.
שנה את האינדקסים של המערך כך שיתחילו מ-0 ובנוסף החלף את המשתנה mispar_habanerim במספר הכי גדול שאליו הגעת במערך... במקרה שלך -> 2

ekotalk
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 341
הצטרף: 07/10/2010 ב-15:49:05

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי ekotalk » 03/05/2012 ב-13:06:45

נממ, סליחה על הטמטום, אבל פשוט תוכל לערוך לי את הקוד ולתת לי אותו מחדש? XD
למה ככה, ככה למה

hagai303
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 644
הצטרף: 19/01/2010 ב-23:25:27

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי hagai303 » 05/05/2012 ב-14:30:14

לא...

ekotalk
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 341
הצטרף: 07/10/2010 ב-15:49:05

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי ekotalk » 06/05/2012 ב-13:26:00

אוקיי, אז מישהו כן יכול לתת לי את הקוד מתוקן? אני פשוט לא יודע ממש מה צריך לעשות.
למה ככה, ככה למה

golsa
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 106
הצטרף: 04/03/2012 ב-19:24:55

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי golsa » 06/05/2012 ב-20:54:30

לא...

ekotalk
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 341
הצטרף: 07/10/2010 ב-15:49:05

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי ekotalk » 07/05/2012 ב-06:35:28

אני חושב שלא הבנת את השאלה. שאלתי מי כן יכול לעזור לי, אם אין באפשרותך לעזור לי - עדיף שתחסוך את ההודעה ה18 ממונה ההודעות שלך.
למה ככה, ככה למה

golsa
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 106
הצטרף: 04/03/2012 ב-19:24:55

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי golsa » 07/05/2012 ב-15:49:04

ואם בא לי?

amit221
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 81
הצטרף: 29/04/2012 ב-13:08:03

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי amit221 » 07/05/2012 ב-16:11:02

^golsa ההודעה הזו לדעתי ספאם
אה ואני ינסה לתקן את הקוד

RUBHRUBH
משתמש עם עתיד
משתמש עם עתיד
הודעות: 432
הצטרף: 09/01/2012 ב-20:35:17

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי RUBHRUBH » 07/05/2012 ב-16:11:47

קוד: בחר הכל

<script language="javascript">

/*

ניסיון * ניסיון * ניסיון *



כל הסקריפט נכנס ל- head עד איפה שצויין אחרת

*/





var ImgNum = 0;

var MyImgSrc=new Array()





MyImgSrc[0] = "http://www.scripter.co.il/Pics/Logo.jpg";    //כתובת התמונה הראשונה

MyImgSrc[1] = "http://www.theocean.co.il/Pics/Logo.jpg";     //כתובת התמונה השניה

MyImgSrc[2] = "http://www.noplex.co.il/Pics2/Logo_Hover.jpg";     //כתובת התמונה השלישית



/*

אם אתם רוצים תמונה רביעית רשמו

MyImgSrc[3] = "http://כתובת-התמונה.co.il"

ואם אתם רוצים תמונה חמישית בדיוק אותו הדבר, רק שנו את

MyImgSrc[3] ל- MyImgSrc[4]

וכו...

*/



function GoForward()

{

        ImgNum++;

        if (ImgNum == MyImgSrc.length)

                ImgNum = 0;

        document.getElementById("MyImg").src = MyImgSrc[ImgNum];

}



function GoBack()

{

        ImgNum--;

        if (ImgNum < 0)

                ImgNum = MyImgSrc.length - 1;

        document.getElementById("MyImg").src = MyImgSrc[ImgNum];

}





</script>



<!-- חלק זה נכנס ל- body -->



<img id="MyImg" alt="" /><br />

<input type="button" value="<<" onclick="GoForward()" /> <!-- כפתור שמעביר תמונה קדימה -->

<input type="button" value=">>" onclick="GoBack()" /> <!-- כפתור שמעביר תמונה אחורה -->



<script language="javascript">

document.getElementById("MyImg").src = MyImgSrc[0];

</script>


קוד אחר, אבל סבבה..
דמו:
http://www.scripter.co.il/RunScript.php?id=88


עריכה:
הבנתי, כל פעם שזה מתרענן, הקוד הזה לא מתאים ^
אבל יש אתר שעושה את זה.
נערך לאחרונה על ידי RUBHRUBH ב 08/05/2012 ב-13:01:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל תרגום, מתן תמיכה ועזרה שלי, הינם על אחריותכם המלאה.
בתרגום מומלץ לגבות את קבציי הפורום ואת מוסדו.
רון.


סקייפ:
ron-zaafrani

hagai303
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 644
הצטרף: 19/01/2010 ב-23:25:27

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי hagai303 » 07/05/2012 ב-16:51:14

RUBHRUBH כתב:

קוד: בחר הכל

<script language="javascript">

/*

ניסיון * ניסיון * ניסיון *



כל הסקריפט נכנס ל- head עד איפה שצויין אחרת

*/





var ImgNum = 0;

var MyImgSrc=new Array()





MyImgSrc[0] = "http://www.scripter.co.il/Pics/Logo.jpg";    //כתובת התמונה הראשונה

MyImgSrc[1] = "http://www.theocean.co.il/Pics/Logo.jpg";     //כתובת התמונה השניה

MyImgSrc[2] = "http://www.noplex.co.il/Pics2/Logo_Hover.jpg";     //כתובת התמונה השלישית



/*

אם אתם רוצים תמונה רביעית רשמו

MyImgSrc[3] = "http://כתובת-התמונה.co.il"

ואם אתם רוצים תמונה חמישית בדיוק אותו הדבר, רק שנו את

MyImgSrc[3] ל- MyImgSrc[4]

וכו...

*/



function GoForward()

{

        ImgNum++;

        if (ImgNum == MyImgSrc.length)

                ImgNum = 0;

        document.getElementById("MyImg").src = MyImgSrc[ImgNum];

}



function GoBack()

{

        ImgNum--;

        if (ImgNum < 0)

                ImgNum = MyImgSrc.length - 1;

        document.getElementById("MyImg").src = MyImgSrc[ImgNum];

}





</script>



<!-- חלק זה נכנס ל- body -->



<img id="MyImg" alt="" /><br />

<input type="button" value="<<" onclick="GoForward()" /> <!-- כפתור שמעביר תמונה קדימה -->

<input type="button" value=">>" onclick="GoBack()" /> <!-- כפתור שמעביר תמונה אחורה -->



<script language="javascript">

document.getElementById("MyImg").src = MyImgSrc[0];

</script>


קוד אחר, אבל סבבה..
דמו:
http://www.scripter.co.il/RunScript.php?id=88

כל הקשר בינך לבין השאלה מקרי בהחלט!

ekotalk
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 341
הצטרף: 07/10/2010 ב-15:49:05

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי ekotalk » 08/05/2012 ב-15:19:35

אוקיי חברים, אני באמת אשמח אם מישהו יתרום מהחיים שלו דקה וחצי למען שינוי הקוד, שאת כולו כבר פירסמתי.
למה ככה, ככה למה

hagai303
חבר צוות האתר
חבר צוות האתר
הודעות: 644
הצטרף: 19/01/2010 ב-23:25:27

Re: מה לא בסדר בקוד שלי?

הודעה שלא נקראהעל ידי hagai303 » 08/05/2012 ב-16:01:06

אנחנו נשמח אם תלמד קצת JS לפני שאתה רץ ושואל "מה לא בסדר?" בקוד מוכן שהורדת מאיזה אתר...

ובלי קשר:
כאן זה פורום תמיכה, לא פורום "עושים זאת בשבילך"


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

cron