פורום הכולל בתוכו בלוג

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

yoelbe
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 26/02/2012 ב-10:42:16

פורום הכולל בתוכו בלוג

הודעה שלא נקראהעל ידי yoelbe » 26/02/2012 ב-10:47:39

בוקר טוב,
אני מעוניין לבנות פורום שישמש גם כבלוג. אפשרי הדבר? אשמח לקבל הדרכה
תודה
יואל
יואל
נייד: 0547285803
מייל: yoelbeker@gmail.com

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: פורום הכולל בתוכו בלוג

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 26/02/2012 ב-17:35:57

בהחלט אפשרי, ישנם 2 דרכים שאני מכיר:
מוד "בלוגים" למערכת, וניתן לשלב את המערכת עם וורדפרס.

yoelbe
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 5
הצטרף: 26/02/2012 ב-10:42:16

Re: פורום הכולל בתוכו בלוג

הודעה שלא נקראהעל ידי yoelbe » 27/02/2012 ב-08:25:01

אפשר לקבל הסבר איך עושים את זה?
יואל
נייד: 0547285803
מייל: yoelbeker@gmail.com

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: פורום הכולל בתוכו בלוג

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 01/03/2012 ב-01:35:44

יש קובץ התקנה מפורט מאוד לכל מוד, ילד בין 10 יכול להתקין היום מודים למערכת.

בכל מקרה עזוב אותך, פתרון פשוט - בנה בלוג בוורדפרס ותשלב גם פורום, פשוט..

בהצלחה


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים