אך מחברים בין פורום לאתר?

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

shugon1
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 10
הצטרף: 01/03/2008 ב-05:35:51
יצירת קשר:

אך מחברים בין פורום לאתר?

הודעה שלא נקראהעל ידי shugon1 » 19/09/2011 ב-09:47:34

ששלום.. :D

ראיתי שאין ממש תגובה על זה :?:
הסבר אך אפשר לחבר את האתר לפורום
שיעבוד על אותו שם משתמשים


הידע שלי הוא חובבני בנושא :!:
אבל עם הסבר נכון אני מבין מהר
(מקוה)

עכשיו השאלה שלי :?:
אם יש לי אתר PHP DB1
והתקנתי פורום PHP DB2
יושבים באותו שרת SQL שונה
למרות שאני יכול להתקין את הפורום לצורך המקרה באותו DB


אך באמת אפשר לחבר ביניהם
או אך אפשר ליצור קובץ שיעדכן
ביניהם ואך עושים את זה
במידה וזה מסובך אשמח לקבל כמה
הכוונות בנושא איפה
יש הסברים
תודה מראש. 8)

יש לי אתר מערכת MAMET :arrow:
אתר = http://shugon1.co.nr/
------
והתקנתי פורום PHPBB :arrow:
פורום = http://shugon1.co.nr/forum
Shugon1 Player online

http://shugon1.co.nr

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-21:28:31
יצירת קשר:

Re: אך מחברים בין פורום לאתר?

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 19/09/2011 ב-14:10:18

מומלץ לבנות את האתר על הפורום ולא לשלב בין השניים.
החיבור גורם לבעיות אבטחה.

shugon1
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 10
הצטרף: 01/03/2008 ב-05:35:51
יצירת קשר:

Re: אך מחברים בין פורום לאתר?

הודעה שלא נקראהעל ידי shugon1 » 20/09/2011 ב-22:02:43

אשמח לקבל הסבר או הכוונה אך עושים זאת.

מרכיבים את האתר על הפורום
Shugon1 Player online

http://shugon1.co.nr

aviv12
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 15
הצטרף: 03/08/2011 ב-01:06:15

Re: אך מחברים בין פורום לאתר?

הודעה שלא נקראהעל ידי aviv12 » 21/09/2011 ב-04:45:20

shugon1 כתב:אשמח לקבל הסבר או הכוונה אך עושים זאת.

מרכיבים את האתר על הפורום

תראה באתר של שלומי איך הוא בנה את האתר על הפורום
http://www.seofree.co.il/sdesigner/forum/
בברכה, אביב.
עבודות בחול

Amitmit
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 306
הצטרף: 11/04/2011 ב-13:12:28

Re: אך מחברים בין פורום לאתר?

הודעה שלא נקראהעל ידי Amitmit » 21/09/2011 ב-15:30:26

אני חושב שהוא יצר דפים חדשים על הפורום ...
http://www.phpbb.com/kb/article/add-a-n ... -to-phpbb/

shugon1
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 10
הצטרף: 01/03/2008 ב-05:35:51
יצירת קשר:

Re: אך מחברים בין פורום לאתר?

הודעה שלא נקראהעל ידי shugon1 » 22/09/2011 ב-01:57:27

לפי מה שאני רואה הוא התקין את הפורום והוסיף כמה דפים

אצלי יש 2 מערכות אני רוצה לעשות שהפורום יהיה עליון

ולהעלים את החיבור דרך האתר
שיהיה חיבור דרך הפורום
רק הבעיה שאם אני רוצה להציג דף באתר למספר משתמשים לא לכולם
אני לא יכול להגדיר זאת דרך הפורום
ובשביל זה הם צריכים גם להירשם לאתר

אין איזה פתרון יש לי פורום במערכת אבל הבעיה איתה עם העברית
אופן השמירה של המידע מציג את זה כגיבריש

ואם יש אפשרות להלביש את הפורום
זה יחסוך המון כאב ראש.

בכל אופן תודה. (:
Shugon1 Player online

http://shugon1.co.nr

spongeboy
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 54
הצטרף: 08/08/2005 ב-03:10:16

Re: אך מחברים בין פורום לאתר?

הודעה שלא נקראהעל ידי spongeboy » 18/10/2011 ב-11:59:27

תלוי מה אתה רומה לעשות. אם למשל אתם רוצה שרק משתמשים רשומים יוכלו להגיב במערכת תגובות או לצפות בדפי האתר, אז אתה עושה שצריך קוקיז מסוים (של משתמשים מחוברים) יכול להתחבר. :roll:


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים

cron