טופס PHP לא עובד לי לאחר שעברתי לשרת אחסון חדש

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

yaron11
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 30/08/2011 ב-22:36:45

טופס PHP לא עובד לי לאחר שעברתי לשרת אחסון חדש

הודעה שלא נקראהעל ידי yaron11 » 30/08/2011 ב-22:45:32

שלום,
האתר שלי היה מאוחסן בשרת בארה"ב ועברתי לשרת ישראלי, ופתאום טופס ה-PHP לא עובד.
אינני יודע מדוע ולא עשיתי בו כל שינוי. הוא עדיין צריך לעלות מהתיקייה הראשית. פשוט לא נשלחת קריאה מהאתר.
מישהו יודע מדוע?
תודה.

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: טופס PHP לא עובד לי לאחר שעברתי לשרת אחסון חדש

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 02/09/2011 ב-13:08:15

יכול להיות שהוא נכתב בגרסה של PHP שלא נתמכת ע"י השרת החדש. פנה אליהם, ובקש את הפרטים הרלוונטיים מהלוג.
Berlo

yaron11
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 2
הצטרף: 30/08/2011 ב-22:36:45

Re: טופס PHP לא עובד לי לאחר שעברתי לשרת אחסון חדש

הודעה שלא נקראהעל ידי yaron11 » 02/09/2011 ב-18:07:02

תודה.
הם קצת "איטיים".
יש אפשרות שאני אקבל מהקוד את הודעת השגיאה?

Berlo
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2393
הצטרף: 11/12/2004 ב-21:59:20
יצירת קשר:

Re: טופס PHP לא עובד לי לאחר שעברתי לשרת אחסון חדש

הודעה שלא נקראהעל ידי Berlo » 05/09/2011 ב-10:47:20

רק אם היא נפלטת למסך...
Berlo


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים