ב"מ|איך משלבים פלאש עם מערכת PHPBB?

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

thecool

ב"מ|איך משלבים פלאש עם מערכת PHPBB?

הודעה שלא נקראהעל ידי thecool » 09/08/2011 ב-19:21:30

איך משלבים פלאש עם מערכת PHPBB?

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-22:28:31
יצירת קשר:

Re: ב"מ|איך משלבים פלאש עם מערכת PHPBB?

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 09/08/2011 ב-19:41:52

יש לך תג פלאש

קוד: בחר הכל

[flash=][/flash]

thecool

Re: ב"מ|איך משלבים פלאש עם מערכת PHPBB?

הודעה שלא נקראהעל ידי thecool » 10/08/2011 ב-15:25:30

חחח , התכוונתי,כמו שלמשל למעלה אצלנו פע,יש "אודות" "הורדות" "פורומים" "דרושים"..
זה בפלאש,איך?..

Shlomi1
משתמש מכור
משתמש מכור
הודעות: 2090
הצטרף: 12/04/2009 ב-22:28:31
יצירת קשר:

Re: ב"מ|איך משלבים פלאש עם מערכת PHPBB?

הודעה שלא נקראהעל ידי Shlomi1 » 10/08/2011 ב-15:28:00

thecool כתב:חחח , התכוונתי,כמו שלמשל למעלה אצלנו פע,יש "אודות" "הורדות" "פורומים" "דרושים"..
זה בפלאש,איך?..

זה ממש לא בפלאש.
זה css נטו, יש מוד באתר העולמי, תריץ חיפוש.

thecool

Re: ב"מ|איך משלבים פלאש עם מערכת PHPBB?

הודעה שלא נקראהעל ידי thecool » 10/08/2011 ב-15:48:35

תודה רבה :]
אם אמצע אודיע :]


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים

cron