בקשות לסקריפטים

שפות צד שרת, צד לקוח, מסדי נתונים, גרפיקה ועיצוב, וכו', כל מה שקשור בנושא העצום הזה, אנחנו כאן לעזור לכם ככל שנוכל.

מנהל: צוות האתר

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

בקשות לסקריפטים

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 08/06/2006 ב-16:53:07

היי ,
אי פותח פה דיון שבו כל אחד יכול לבקש איזה סקריפט שהוא רוצה וכל מי שרוצה יוכל לקחת את האתגר ולבנות לו אחד .
פה זה לא המקום לחפש סקריפטים מוכנים אלה רק מי שרוצה קצת אתגרים או ניסיון מוזמן ,
לקחת את אחד הבקשות ולבנות סקריפט ולחלק אותו בחינם ברישיון חופשי .

מי שרוצה שירשום פירוט של הסקריפט , באיזה שפה הוא מעדיף אותו ולאיזה מטרה הוא צריך אותו .

תהנו .
Feelife,Itzik.
ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

davidman
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1078
הצטרף: 17/11/2004 ב-21:40:15
מיקום: ערד :-)

הודעה שלא נקראהעל ידי davidman » 08/06/2006 ב-17:54:35

אחלה רעיון
אני מוכן לעזור .

anglse
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 384
הצטרף: 11/01/2006 ב-17:21:43
מיקום: ר"ג
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי anglse » 08/06/2006 ב-17:56:06

אני גם מוכן לעזור!!!
אני עובד על סקריפט חזק ואין אותו עוד בשום מקום!!!
סקריפט שמוסיף למועדפים באותו לחיצה גם הופך ת'ראתר לדף הבית!
אני מסיים אותו בהצלחה ושם אותו כאן לכולם בעזרת ה"ד :P

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 08/06/2006 ב-18:13:49

טוב אני יוסיף סקריפט שכתבתי היום , זה בעצם "צור קשר + אנטי ספאם בוט " .
כתוב בשפת PHP .
http://slash.style-host.net/formantibot.zip

השימוש בו חופשי , רק תשאירו את הזכויות בראש העמוד ואני יהיה שמח .
נותר רק לשנות את השור הבאה :
בדף index.php

קוד: בחר הכל

$to='email';

במקום אימייל תרשמו את האימייל שלכם .

דוגמא פועלת :
http://slash.style-host.net/form/

נא לא לשלוח הודעות כי זה מגיע לאימייל שלי , אם אני יראה ששולחים אני פשוט יעיף את זה מהשרת תודה .
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

anglse
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 384
הצטרף: 11/01/2006 ב-17:21:43
מיקום: ר"ג
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי anglse » 08/06/2006 ב-18:55:13

וואלה אחי נסיתי את המייל והוא תקין לחלוטין וגם שימושי !
רק תן לי אישור כאן שאני יכול להביא סקרפטים! :wink:

סמל אישי של המשתמש
Slash
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
חבר צוות phpBB ישראל לשעבר
הודעות: 2913
הצטרף: 14/11/2004 ב-22:14:29
מיקום: Abbey Road
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי Slash » 08/06/2006 ב-19:12:38

anglse כתב:וואלה אחי נסיתי את המייל והוא תקין לחלוטין וגם שימושי !
רק תן לי אישור כאן שאני יכול להביא סקרפטים! :wink:

תביא ,א ני לא צריך להביא לך אישור
Feelife,Itzik.

ואז הגיע גילי מוסינזון הכושל" [נבאחו: "הוא לא כושל!"], "כושל בן כושל!"

anglse
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 384
הצטרף: 11/01/2006 ב-17:21:43
מיקום: ר"ג
יצירת קשר:

סקריפט המלצה על האתר

הודעה שלא נקראהעל ידי anglse » 08/06/2006 ב-21:43:57

סקריפט פשוט ונחמד ,,מאפשר המלצה על האתר!

קוד: בחר הכל

<p align="right">
<form action="http://www.bool.co.il/cgi-bin/bu.cgi?page=send2friend&id=8006" method="post">
<font face="Arial (hebrew)"><input type="text" name="sender"></font> :השולח<br>
<input type="text" name="sender_email"> :אימייל השולח<br>
<font face="Arial (hebrew)"><input type="text" name="receiver"></font> :הנמען<br>
<input type="text" name="receiver_email"> :אימייל הנמען<br>
<font face="Arial (hebrew)"><input type="text" name="subject"></font> :הנושא<br>
<input type="submit" value="שליחת המלצה">
</form>
</p>   


סקריפט חדשות ספורט און ליין!

קוד: בחר הכל

<IFRAME SRC="http://www.one.co.il//ticker/score_board.asp" name="scoreboard" width="162" height="191" frameborder="no" border="0" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="no"></IFRAME><br><br>
<!-- Start of TheCounter.com Code -->
<SCRIPT TYPE="text/javascript" LANGUAGE="javascript">
s="na";c="na";j="na";f=""+escape(document.referrer)
   


ועוד בדרך 8)
נערך לאחרונה על ידי anglse ב 08/06/2006 ב-21:57:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

anglse
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 384
הצטרף: 11/01/2006 ב-17:21:43
מיקום: ר"ג
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי anglse » 08/06/2006 ב-21:52:39

קישור למסך מלא!!

קוד: בחר הכל

<script>
<!--

function fullwin(targeturl){
window.open(targeturl,"","fullscreen,scrollbars")
}
//-->
</script>

<form>
<input type="button" onClick="fullwin('http://www.hadas1.up.co.il')" value="פתח חלון">
</form>
 


וזה כפתור שסוגר חלון!!!

קוד: בחר הכל

<input type="button" value="סגור חלון" onclick="window.close()"> 

anglse
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 384
הצטרף: 11/01/2006 ב-17:21:43
מיקום: ר"ג
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי anglse » 08/06/2006 ב-21:56:47

זה סקריפט שמשנה את צבע פס הגלילה בחלון הדפדפן של האתר!!
ניתן לשנות צבעים בתוך הסקריפט!!!

קוד: בחר הכל

<style>
<!--
BODY{
scrollbar-face-color:#6633CC;
scrollbar-arrow-color:#FFFFcc;
scrollbar-track-color:#EEEEEE;
scrollbar-shadow-color:'';
scrollbar-highlight-color:'';
scrollbar-3dlight-color:'';
scrollbar-darkshadow-Color:''
}
-->
</style>

anglse
משתמש באימונים
משתמש באימונים
הודעות: 384
הצטרף: 11/01/2006 ב-17:21:43
מיקום: ר"ג
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראהעל ידי anglse » 09/06/2006 ב-21:16:18

מישהו יכול להביא לי בבקשה סקריפט או קוד של חדשות ynet או איזה חדשות אחרת..רק שידאג בבקשה שהחדשות ירוצו ברוחב לא באורך ..
כדוגמה:
חדשותחדשותחדשותחדשותחדשותחדשותחדשותחדשותחדשותחדשותחדשותחדשות
לא ככה:
חדשות
חדשות
חדשות
חדשות
חדשות
חדשות
שיהיה לרוחב כל העמוד הראשי
תודה!!

roi111
משתמש חדש
משתמש חדש
הודעות: 96
הצטרף: 24/12/2004 ב-12:36:23

הודעה שלא נקראהעל ידי roi111 » 19/06/2006 ב-12:44:08

Slash כתב:טוב אני יוסיף סקריפט שכתבתי היום , זה בעצם "צור קשר + אנטי ספאם בוט " .
כתוב בשפת PHP .
http://slash.style-host.net/formantibot.zip

השימוש בו חופשי , רק תשאירו את הזכויות בראש העמוד ואני יהיה שמח .
נותר רק לשנות את השור הבאה :
בדף index.php

קוד: בחר הכל

$to='email';

במקום אימייל תרשמו את האימייל שלכם .

דוגמא פועלת :
http://slash.style-host.net/form/

נא לא לשלוח הודעות כי זה מגיע לאימייל שלי , אם אני יראה ששולחים אני פשוט יעיף את זה מהשרת תודה .


למה אי אפשר להוריד?
הקישור לא תקין..

exx8
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1040
הצטרף: 11/03/2006 ב-09:01:06

הודעה שלא נקראהעל ידי exx8 » 26/07/2006 ב-08:03:57

למישהו יש סקריפט ממיר מmy sql 3.0 לmysql 4.1.19
1,000 הודעות...
רגע ומה עם "סחתיין על הדרגה"?:(

exx8
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1040
הצטרף: 11/03/2006 ב-09:01:06

הודעה שלא נקראהעל ידי exx8 » 28/07/2006 ב-13:34:38

סליחה על הדאבל אבל למישה יש סקריפט שעושה מין כפתור העלאה....
1,000 הודעות...
רגע ומה עם "סחתיין על הדרגה"?:(

davidman
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1078
הצטרף: 17/11/2004 ב-21:40:15
מיקום: ערד :-)

הודעה שלא נקראהעל ידי davidman » 28/07/2006 ב-13:48:39

אין סקריפט לכפתור העלה זה טופס UPLOAD
http://www.webmaster.org.il/guide.asp?s ... lass=forms
תקרא על תיבת קובץ

exx8
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם
הודעות: 1040
הצטרף: 11/03/2006 ב-09:01:06

הודעה שלא נקראהעל ידי exx8 » 28/07/2006 ב-19:06:45

davidman כתב:אין סקריפט לכפתור העלה זה טופס UPLOAD
http://www.webmaster.org.il/guide.asp?s ... lass=forms
תקרא על תיבת קובץ

יש פעם מישהו הוסיף כזה בhtml בלבד אי אפשר להעלות קבצים לשרת ויש לך סקריפט שממיר מmysql 3.0 לmysql4.1.19?
1,000 הודעות...
רגע ומה עם "סחתיין על הדרגה"?:(


חזור אל “בניית אתרים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים